Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hajrá INTERFCBarca88 írta:Este Derby d'italia..
Egy 3-6gólos(mindegy milyen elosztásban, bár inkább Juve) meccsel simán kiegyeznék
LOL! De ez miért zavarta meg a kapust?Livia Drusilla írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=209099&
Nem kommentálnám - érdekes...mókás?
Nem vagyok Bayern fan, de a németeket mindig is kedveltem, a BL-ban ha német csapat játszik, és nem vmelyik kedvencem ellen, mindig szurkolok nekik. + abban az évben ők voltak a legjobbak. Ráadásul a munak már akkor is megvolt nálam a helye a klozetban(by Boixosozsimiki írta:
én meg önfeledtem kárörvendtem a németeidenbajnokságba schalke, amúgy meg bayern fan, érdekes megközelítés
![]()
Kiállítások megint megvoltakVarga Tamás írta:AS Roma- Lazio 1-0
gól: Julio Baptista 50'.
Gratulálok a Romának, megérdemelték a győzelmet.
LG írta:Ott engem is elkapott a hév, de én nem örültem a meccs alakulásának. A Bayern sokkal jobban játszott 90 percen keresztül, erre a mu bemákolta a végén, nem hittem el, sokk alatt voltam. A legszörnyűbb, h idén májusban vmi hasonló csináltak a vörös pötsök.Boixos írta: egyébként a mú-bajjern bl-döntő végén, 98ban szintén örjöngtem, bár nem annyira tudtam ott követni az eseményeket, lévén, h akkor volt az esküvőm... de azért volt egy tv az egyik szobában
Nagyon pipa voltam én is. Sajnos már minden sportban így volt az utóbbi években. Gyűlölöm azt hogy az a csapat nyer amelyik nem érdemli meg annyira mint a másik. Például a Bl döntő ahol ismét csak a sors adott kegyelmet pedig a Chelsea két kapufát is odapakolt pont mint 99-ben a Bayern. És még akik nyomon követik az NFL-t azok is tudhatnák hogy az idei super bowl is mennyire rosszul végződött. Győzzön a jobbik tartja a mondás, nem pedig a szerencsésebb. De hát ilyen a sport.LG írta:Ott engem is elkapott a hév, de én nem örültem a meccs alakulásának. A Bayern sokkal jobban játszott 90 percen keresztül, erre a mu bemákolta a végén, nem hittem el, sokk alatt voltam. A legszörnyűbb, h idén májusban vmi hasonló csináltak a vörös pötsök. Nem szeretem azokat a dolgokat, ahol az utolsó pillanatokban dőlnek el a dolgok, eddig mindig csak rossz emlékeim lettek ilyenektől: 99-s BL döntő, amikor a Schalketől a Bayern az utolsó pillanatban szabadrúgásgóllal elvette a bajnoki cimet, amikor az Espanol és a Madrid is egyenlitett az utolsó percekben és ezzel elúszott a liga, az idei utolsó F1-s nagydij...Mindre szörnyű visszagondolni.Boixos írta: egyébként a mú-bajjern bl-döntő végén, 98ban szintén örjöngtem, bár nem annyira tudtam ott követni az eseményeket, lévén, h akkor volt az esküvőm... de azért volt egy tv az egyik szobában
bakker, igazad van!!! tényleg, 22-én volt az esküvő, utána nászúton voltunk és a szállodában néztem a meccset a következő hét szerdáján, persze már amennyit tudtam belőle nézni...lluisllach89 írta:....
Én viszont nagyon boldog voltam. Meg is éreztem, biztos voltam az angolok győzelmében.LG írta:Ott engem is elkapott a hév, de én nem örültem a meccs alakulásának. A Bayern sokkal jobban játszott 90 percen keresztül, erre a mu bemákolta a végén, nem hittem el, sokk alatt voltam. A legszörnyűbb, h idén májusban vmi hasonló csináltak a vörös pötsök. Nem szeretem azokat a dolgokat, ahol az utolsó pillanatokban dőlnek el a dolgok, eddig mindig csak rossz emlékeim lettek ilyenektől: 99-s BL döntő, amikor a Schalketől a Bayern az utolsó pillanatban szabadrúgásgóllal elvette a bajnoki cimet, amikor az Espanol és a Madrid is egyenlitett az utolsó percekben és ezzel elúszott a liga, az idei utolsó F1-s nagydij...Mindre szörnyű visszagondolni.Boixos írta: egyébként a mú-bajjern bl-döntő végén, 98ban szintén örjöngtem, bár nem annyira tudtam ott követni az eseményeket, lévén, h akkor volt az esküvőm... de azért volt egy tv az egyik szobában
Ott engem is elkapott a hév, de én nem örültem a meccs alakulásának. A Bayern sokkal jobban játszott 90 percen keresztül, erre a mu bemákolta a végén, nem hittem el, sokk alatt voltam. A legszörnyűbb, h idén májusban vmi hasonló csináltak a vörös pötsök. Nem szeretem azokat a dolgokat, ahol az utolsó pillanatokban dőlnek el a dolgok, eddig mindig csak rossz emlékeim lettek ilyenektől: 99-s BL döntő, amikor a Schalketől a Bayern az utolsó pillanatban szabadrúgásgóllal elvette a bajnoki cimet, amikor az Espanol és a Madrid is egyenlitett az utolsó percekben és ezzel elúszott a liga, az idei utolsó F1-s nagydij...Mindre szörnyű visszagondolni.Boixos írta: egyébként a mú-bajjern bl-döntő végén, 98ban szintén örjöngtem, bár nem annyira tudtam ott követni az eseményeket, lévén, h akkor volt az esküvőm... de azért volt egy tv az egyik szobában
Ne haragudj nem akarok okoskodni de minden esküvő szombatra esik nem?Boixos írta:grazie!Saviola írta:Ezért respekt,mester!Boixos írta:...dehát ami tény, az tény. nagyon ritkán látni ilyen jellegű fordítást. emlékszem a fél stadion már lekoccolt, vagy éppen lekoccolóban volt, amikor elkezdték rúgdosni a gólokat. akkor aztán a közlekedőutakon és a lépcsőkön örjöngött a tömeg! nagyon kemény volt!
egyébként a mú-bajjern bl-döntő végén, 98ban szintén örjöngtem, bár nem annyira tudtam ott követni az eseményeket, lévén, h akkor volt az esküvőm... de azért volt egy tv az egyik szobában
grazie!Saviola írta:Ezért respekt,mester!Boixos írta:...
No-no, ejnye-bejnye...Boixos írta:az a legdurvább, h azon a meccsen én is ugyanúgy üvöltöttem, mint a riporter, pedig hát nálam az internek meg van a megfelelő helye a klozettben...
de egyszerűen nem lehetett nem a hatása alá kerülni annak a buginak.
kumma nagy volt az az uccsó 5-8 perc.
Ezért respekt,mester!Boixos írta:az a legdurvább, h azon a meccsen én is ugyanúgy üvöltöttem, mint a riporter, pedig hát nálam az internek meg van a megfelelő helye a klozettben...
de egyszerűen nem lehetett nem a hatása alá kerülni annak a buginak.
kumma nagy volt az az uccsó 5-8 perc.
Az mekkora meccs volt,te atyaég.Boixos írta:ááááá! ma este zokogva fogják az ólak mentén énekelni a "triste domenica" című témába vágó seress rezső szerzeményt a lazialék.
és egy kicsi cucc az intereseknek:
http://www.youtube.com/watch?v=MaMwzX-U ... re=related
szerintetek melyik tévé riportere szerepel a bejátszáson?
biztos nem a genoa rete1-é...![]()
![]()
![]()
![]()