Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem, h olyan helyre megy, ahol alap kezdő lesz.takivini írta:http://www.marca.com/2009/03/24/futbol/ ... 24844.html
Nagyjából annyi, hogy fél Európa sorban áll Szalaiért
És kedves szavak Várhidi Péterről is...- A mostani fiatalok nem győzik meg?
- Kezdjük a legnagyobb tehetségnek tartott Németh Krisztiánnal, nem tudom, miért téveszti meg vele a drukkereket a magyar sajtó. Ha én lennék a szövetségi kapitány, az egyhetes összetartáson már két nap után hazazavartam volna. Lusta volt, és öntelt, nem láttam, hogy mutatni szeretne valamit. Amikor Angliában kölcsönadták, azt mondtam, két meccs után már a kórházban lesz, s ha nem is a lábát rúgták le, hanem a fejét, de igazam lett. Gulácsi Péterből viszont nagyon nagy kapus lehet.
A Várhidis véleménye még csak meg se lepett.Viszont Németh Krisztiánról ilyan éles "kritikát" még nem hallottam...- Mit érzett akkor, amikor a válogatottból Lothar Matthäus és Várhidi Péter is mellőzte?
- Matthäusszal nem voltunk jóban, Várhidi Péter pedig hozzá nem értő ember, s ezt nem sértésnek szánom, ez tény, hiszen aki egy Husztit csak úgy arrébb tesz, az nem ért a futballhoz, és egy nemzet ellen dolgozik, hiszen Szabolcs vita nélkül a legjobb focista Magyarországon. Hogy engem nem játszatott, nem zavart és nem is kritizáltam miatta, mert minden edzőnek megvan a látomása, a víziója arról, hogy hogyan lehet nyerni - igaz, Várhidi azóta már nem edző. Azt mondta, Huszti az ő játékrendszerébe nem fér be. Kérdem én, milyen játékrendszer az, amelyikbe Huszti Szabolcs nem fér be? Ha más nem, beteszem balhátvédnek, vagy jobbat mondok, a csapatépítést úgy kell kezdeni, hogy felrakom Husztit, Gerát, Hajnalt a táblára, mert ők a jó futballistáink, és hozzájuk keresek egy rendszert.
Még egyszer ennyit Gyula bá'!Titinho írta:Isten éltesse, Gyula bácsi! Ma 83 éves a legendás Grosics Gyula!
Még hosszú hosszú életet a legnagyobb kapusunknak!
Boldog születésnapot neki!!!Titinho írta:Isten éltesse, Gyula bácsi! Ma 83 éves a legendás Grosics Gyula!
Még hosszú hosszú életet a legnagyobb kapusunknak!
off: lehet ezért ment Ronnie a Milanba a Chelsea helyett?torrestoni írta:Ez egészen elképesztő...Boixos írta:éljen a szigorú, férfias, lábszár- és bokakitörős, arconkönyöklős angolfoci
menjenek a csipába.
Alig, hogy bizonyíthat egy magasabb színvonalú másodosztályban, máris ez történik... Mielőbbi gyógyulást, jobbulást!
Miért ilyen tuskók az angol labdarúgók... Mindegy, ez egy jelenség, ott ilyen mentalitással PL meccsen is lehet pályára lépni. Kádárról és Da Silváról nem is beszélve...
Érdekes D. James nyilatkozata az egykori válogatottról. Sok mindent elmond...
![]()
Ez egészen elképesztő...Boixos írta:éljen a szigorú, férfias, lábszár- és bokakitörős, arconkönyöklős angolfoci
menjenek a csipába.