Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Xavinho írta:Henry azért gyenge,m a balszélen játszik és kész. Egy szélen játszó játékos sosem ontja a gólokat,mint egy center. Gondoljunk csak itt Ronaldinhora vagy Messire vagy Beckhamre,vagy akár Robbenre vagy Giuly-re de még sorolhatnám. Egyikük sem lett még gólkirály(Messi még lehet). Ronaldinho is azért lőtt még annó kicsivel több gólt az átlagnál,m minden büntetőt ő értékesíett.
Egyetlen kivételt tudok mondani,az pedig C. Ronaldo,bár ő már inkább olyan 2. csatár Rooney mellett a MU-ban.
Ha ehhez hozzávesszük,hogy Henry pályafutása nagy részét centerként játszotta le,akkor könnyen meg lehet érteni,hogy miért nem olyan,mint az Arsenalban.
Henry feladata ebben a Barcában most az,ami Ronaldinhonak a Milánban:
szélről beadogatni a labdákat,néha befelé cselezni és megpróbálkozni egy lövéssel,rövidpasszos játékban aktívan résztvenni. Ő már sajnos kora miatt nem tud olyan dinamikus játékot bemutatni,mint Messi. Ez pedig nem azért van,mert falábú vagy gyenge vagy stb,amiket itt páran leírtak.
Henry a rábízott feladatot jelenleg jól ellátja,nem érheti kritika. Annak meg semmi értelme,hogy mi lenne,ha...
Hleb nem lett volna kényszermegoldás, ma sem volt baloldala a csapatnak, csakúgy mint minden meccsen, amikor Henry játszik ott.gekkodan írta:Elmondom ez esetben mostanában mit nézel hétről-hétre: egy kiöregedett, spanyol bajnokságra totál alkalmatlan, kiégett és elképzelések nélküli KÖZÉPCSATÁRT KÉNYSZERJÁTÉKBAN A SZÉLEN (nem volt ugyanis oda más ember).chi omega írta:
hétről-hétre mit nézek? hát nem bojant a szélen, az tavaly volt. hogy mi örömömet kellett volna lelnem egy ilyen fiatal KÖZÉPCSATÁR kényszerjátékában a szélen (nem volt ugyanis oda más ember), azt nem tudom, de magyarázd el.
Hát elmagyaráztam, sőt még arra is figyeltem, hogy a saját szavaiddal tegyem, hátha úgy megérted amiről beszélek. A formán kívüli, kiégett francia ugyanakkora kényszermegoldás a balszélre, mint Bojan.
tényleg utoljára válaszoltam.
Azért ha legközelebb mégis a kezdőben találod, remélem nem lesz harakiri...vlxe írta:Hossú idők óta téma, hogy Anri miért ilyen gyenge. Mai meccsen nekem betette az ajtót. Tiszta helyzetbe kapu előtt 16ról képtelen egy értelmeset rúgni. Úgy rúgja meg mint az NB-1es játékosok és a kapus kezébe elhal az egész.mitől ennyire gyenge a szereplése? Őnbízalomhiány? nem hínném.
depth kolléga! nem neked címeztem az iméntit és a kanadai táblázatos cuccot is azért írtam, mert ilyenkor szokott ilyen érv jönni válaszként, nem csak tőled.depth írta:A kanadai táblázatos én voltam, tudom haljak éhen, de nekem se változott a véleményem azzal kapcsolatban, h hiába játszik rosszabbul amíg eredményesebb. De az is igaz, h meccsről-meccsre annyi helyzetet kihagy, h ha belőné, akkor a gólkirályi címért is indulhatna...gekkodan írta: Ja és mielőtt ismét kötözködsz és jösz a kanadai táblázat szerű blődségekkel, csendesen megjegyzem, hogy a francia 10 beadásából 8 totál haszontalan, 1 kimegy szögletre, 1 pedig ér valamit, ezt ma láthattad hetek óta először a 2. gól előtt.
Elmondom ez esetben mostanában mit nézel hétről-hétre: egy kiöregedett, spanyol bajnokságra totál alkalmatlan, kiégett és elképzelések nélküli KÖZÉPCSATÁRT KÉNYSZERJÁTÉKBAN A SZÉLEN (nem volt ugyanis oda más ember).chi omega írta:
hétről-hétre mit nézek? hát nem bojant a szélen, az tavaly volt. hogy mi örömömet kellett volna lelnem egy ilyen fiatal KÖZÉPCSATÁR kényszerjátékában a szélen (nem volt ugyanis oda más ember), azt nem tudom, de magyarázd el.
Ne haragudj, de enyhén magas a lovad, amin ülsz, és osztogatod az... izé... észt. Azt gondolsz, amit akarsz, le is írhatod, felőlem akár vulgárisan is, de a mindenható szerepét nem kéne játszani. Értem itt az engem legjobban idegesítő ,,ma nem volt annyira szánalmas" szöveget. Vitaok Henry teljesítménye, mert nálam mondjuk jó pont az is, ha olyat rúg, hogy a kipattanót egy Barca játékos az üres kapuba pofozhatja, sőt két védő magára húzása stb. Melózik Titi tisztességgel, úgyhogy kérlek csak ennek tükrében véleményezd!gekkodan írta:torrestoni,
Henry leigazolása, maga az érintettek (Laporta, Txiki) bevallása szerint is évek óta terítéken volt. Több éves nekifutás után, 2007-ben sikerült. Laporta többször elmondta, hogy kedvenc játékosa és szeretné nálunk látni a franciát. Nem mellesleg akkor még volt is miért ennyit fizetni érte. Aztán Wenger tökéletesen ismerte fel, hogy a francia leszálló ágban van, el is adta jó sok delláért.
Idejött a gyerek, 1.5 éve nullát produkál magához képest, nem lehet félrebeszélni. Ehhez képest mégis állandóan játszik, legtöbbször kezdő. Biztos nem csak azért, mert Laporta kedvence, de az is tuti, hogy benne van a dologban. Én nem mondtam love-storyt, de azért találó volt a megfogalmazásod, csupán téves.
Mindezek mellett, az ilyen "szakmai stáb tagjai, köszönjük emesék, várom az érdekfeszítő információkat" című vakerokat boldogan mellőzhetnéd, mert ha már kifogásolod tőlem az értelmes érveket, akkor ahogy a Bojan-topicban is mondtam, ne igyál bort, ha vizet prédikálsz. Egy centivel sem voltál magasabb szinten azokkal a megjegyzéseiddel komám.
Na lezártam.
A kanadai táblázatos én voltam, tudom haljak éhen, de nekem se változott a véleményem azzal kapcsolatban, h hiába játszik rosszabbul amíg eredményesebb. De az is igaz, h meccsről-meccsre annyi helyzetet kihagy, h ha belőné, akkor a gólkirályi címért is indulhatna...gekkodan írta: Ja és mielőtt ismét kötözködsz és jösz a kanadai táblázat szerű blődségekkel, csendesen megjegyzem, hogy a francia 10 beadásából 8 totál haszontalan, 1 kimegy szögletre, 1 pedig ér valamit, ezt ma láthattad hetek óta először a 2. gól előtt.
nem tudtam, hogy egy oviba jártok, ne haragudj.gekkodan írta:Ahogy a Guardiola-topicban moderátor kollégánk, Andris fogalmazta meg: lehet, hogy nem kéne egymás hsz-eire reagálnunk. Valami irdatlan durván mást nézel hétről-hétre, ráadásul úgy nézem, hogy néha még szövegértési gondjaid is akadnak, ráadásul képtelen vagy tisztázni egyetlen félreértést is. Erre sokan itt alkalmasak, akár a ma este tanulsága is lehetne ez számodra.chi omega írta: "Játszott szélen tavaly eleget és jobb is volt. "
a JOBB szélen játszott, mert messi sérült volt. és nem, nem volt jó.
az, hogy iniesta jobb, az nem kérdés, de ez hogy jön ide? hleb viszont nem sokat mutatott eddig. nem tudom amúgy te milyen meccseket néztél idén, de már játszott a balszélen hleb, sőt, többnyire csak ott játszott.
Ja és még valamiben egyetértek Andrissal: engem sem hat meg a véleményed, uh sok sikert hozzá, bár kidobott pénz.
Ahogy a Guardiola-topicban moderátor kollégánk, Andris fogalmazta meg: lehet, hogy nem kéne egymás hsz-eire reagálnunk. Valami irdatlan durván mást nézel hétről-hétre, ráadásul úgy nézem, hogy néha még szövegértési gondjaid is akadnak, ráadásul képtelen vagy tisztázni egyetlen félreértést is. Erre sokan itt alkalmasak, akár a ma este tanulsága is lehetne ez számodra.chi omega írta: "Játszott szélen tavaly eleget és jobb is volt. "
a JOBB szélen játszott, mert messi sérült volt. és nem, nem volt jó.
az, hogy iniesta jobb, az nem kérdés, de ez hogy jön ide? hleb viszont nem sokat mutatott eddig. nem tudom amúgy te milyen meccseket néztél idén, de már játszott a balszélen hleb, sőt, többnyire csak ott játszott.
Nincs gond...Varga Tamás írta:
Amiket gekkodan felsorolt.
Olvass vissza pár oldalt, és megtalálod.
Érvek nélkül engem ritkán szoktál látni vitázni. Nem szokásom.
Na, písz.
"Játszott szélen tavaly eleget és jobb is volt. "gekkodan írta:chi omega,
Játszott szélen tavaly eleget és jobb is volt. De vélelmezem, hogy Hleb is jobb lenne, bár megelőzlek, még őt is csak előkészületi meccsen láttuk csak a balszélen. De Iniesta is jobb volt, pedig Ő is középpályás.
Látom, megjött az erősítés.................elprat írta:Na meg azért azt se felejtsük el:NEM Ő AZ 1ETLEN a Barca történelmében,aki nem érte?/éri? meg a pénzét!Varga Tamás írta:Igen, én védtem Ronaldinhót, nem tagadom, és nem is szégyellem.
Viszont a két ember közé egyenlőségjelet tenni dilettantizmus a Barcelonában nyújtott teljesítményük alapján. Ennyi.
Henry még egy hajítófát sem hozott a Klub asztalára, R10 meg azért elért velünk ezt-azt.
Szerintem továbbá az sem elhanyagolható,hogy Dinho nálunk ért fel a csúcsra,a Barcában csinálta meg mindazt amit ha kopírozni akarna sem tudna többé.
Na és amellett se menjünk el,hogy ki hány évesen és milyen pályafutással a háta mögött érkezett meg ebbe a nagyszerű klubba![]()
Jó lenne ha leszállnál már róla,vagy igazolj le egy szted jobb játékost ha nem felel meg.
Ronaldinhot kitették,talán nem véletlen hogy Henrynek még 30 évesen is adtak esélyt......................Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Amiket gekkodan felsorolt.torrestoni írta:Hát, elég késő van, nem is pihentem ki magam, szóval remélem elnézed nekem, de nem értem mire gondolsz.Varga Tamás írta: Bocsi Testvér!
De én ezeket már hányszor leírtam, annyi ujj nincs a két kezemen. Ugyanezeket, szinte szóról-szóra.
Az is badarság lenne?
Ha azt mondod, hogy az általam megkérdőjelezett gondolataid Henryról, akkor csak azt tudom mondani, most ütötte meg a szemem...
Ha másra gondolsz, akkor kérlek részletezd...
Na meg azért azt se felejtsük el:NEM Ő AZ 1ETLEN a Barca történelmében,aki nem érte?/éri? meg a pénzét!Varga Tamás írta:Igen, én védtem Ronaldinhót, nem tagadom, és nem is szégyellem.
Viszont a két ember közé egyenlőségjelet tenni dilettantizmus a Barcelonában nyújtott teljesítményük alapján. Ennyi.
Henry még egy hajítófát sem hozott a Klub asztalára, R10 meg azért elért velünk ezt-azt.
Hát, elég késő van, nem is pihentem ki magam, szóval remélem elnézed nekem, de nem értem mire gondolsz.Varga Tamás írta: Bocsi Testvér!
De én ezeket már hányszor leírtam, annyi ujj nincs a két kezemen. Ugyanezeket, szinte szóról-szóra.
Az is badarság lenne?
nincs gondja bojannal, csak bojan még soha nem játszott a balszélen. de igen, biztos jobb lenne ott, mint henry.barca99 írta:Bár nem nekem lett címezve, gondolom nem baj, ha reagálok. Egyrészt Iniesta simán kiszorítja a kezdőből. Év elején még nem így volt, de aztán Pep belátta, hogy Iniesta százszor jobban játszik ott Henrynál. Pech, hogy pont most sérült meg. Másrészről meg a hasznosságát nem lehet elvenni, amit a statisztikái bizonyítanak.gekkodan írta:Idejött a gyerek, 1.5 éve nullát produkál magához képest, nem lehet félrebeszélni. Ehhez képest mégis állandóan játszik, legtöbbször kezdő. Biztos nem csak azért, mert Laporta kedvence, de az is tuti, hogy benne van a dologban.
Tehát én eltérnék erről a Laporta-kedvenc dologtól. Ini sérült, Bojan-nal valami gondja van, Hleb pedig egyelőre rejtély. Majd ha Iniesta felépül, és akkor is Henry játszik a helyén, akkor elhiszem, hogy az elnök miatt van a kezdőben.
Bocsi Testvér!torrestoni írta:gekkodan!
Nincs értelme erről tovább beszélni. Te leírtad konkrétumként azt, hogy csak azért játszik..., erre VT írta a szerelmes dolgot, s a kettőt idézve leírtam az én álláspontom. Szóval nem értem miért hiszed, hogy ezt elsősorban neked címeztem.
Soha sem mondtam, hogy jól teljesít, csupán azt, hogy ilyenkor, mert megy a szekér, s nem csupán ő teljesít középszerűen, minek ennyit foglalkozni vele.
Azt is leírtam, hogy remélem nem lesz Bojan kárára, s szeretném én is Krkicset látni a kezdőben, azonban azt már erősen kifogásoltam, hogy a jelenlegi helyzetet annak tudtátok be, hogy csupán Laporta miatt... Mert ez volt leírva...
Viszont ami badarság számomra, azt jelzem, s ha mégis igazad van, akkor várom az érveket, kb. ez lett volna a mondandóm, de mivel egyre-másra jöttek a hasonló hozzászólások, nem vártam többet, s megköszöntem az értékes információkat, erősen ironizálva... Remélem érthető voltam, s nem bántottalak meg.
Jóéjt!
Bár nem nekem lett címezve, gondolom nem baj, ha reagálok. Egyrészt Iniesta simán kiszorítja a kezdőből. Év elején még nem így volt, de aztán Pep belátta, hogy Iniesta százszor jobban játszik ott Henrynál. Pech, hogy pont most sérült meg. Másrészről meg a hasznosságát nem lehet elvenni, amit a statisztikái bizonyítanak.gekkodan írta:Idejött a gyerek, 1.5 éve nullát produkál magához képest, nem lehet félrebeszélni. Ehhez képest mégis állandóan játszik, legtöbbször kezdő. Biztos nem csak azért, mert Laporta kedvence, de az is tuti, hogy benne van a dologban.