Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én sem akarom ide jöjjön mert nagyon unszimpatikus és kibxott nagyképű lesz!Amúgy elismerem a tehetségét!Badi írta:láttad már játszani? ilyen gyerek minden csapata elkell...Enrique írta:Én nagyon-de-nagyon remélem h nem fog itt kikötni...
láttad már játszani? ilyen gyerek minden csapata elkell...Enrique írta:Én nagyon-de-nagyon remélem h nem fog itt kikötni...
Én azt nem is mondtam h húznám a szám de Ronniet nem közelíti meg soha!A. Gábor írta:De azért szerintem ti se húznátok a szátok ha "véletlenül" hozzánk igazolna...Maxi írta:
Télleg jól játszot de meg sem közelíti Ronniet!
De azért szerintem ti se húznátok a szátok ha "véletlenül" hozzánk igazolna...Maxi írta:Télleg jól játszot de meg sem közelíti Ronniet!Charlie írta:Most olvasom,pár értelem szülöttje reál drukker irományát,hogy szerintük Robinho MÁR van olyan jó mint Ronaldinho!Ezt abból állapították meg hogy tegnap állítólag jól játszott Paraguay ellen.
C.
Télleg jól játszot de meg sem közelíti Ronniet!Charlie írta:Most olvasom,pár értelem szülöttje reál drukker irományát,hogy szerintük Robinho MÁR van olyan jó mint Ronaldinho!Ezt abból állapították meg hogy tegnap állítólag jól játszott Paraguay ellen.
C.
Fóleg a szabijai!LG írta:Jah...a Boroban nyomta ugye Amugy a Lyonos is 1 fantaxtikus játékos.Boixos írta:olyasmi ez a gyerek, mint a juninho volt (nem a lyoni, hanem az idősebbik). akkora zsugás volt mint az állat, oda-vissza bőrözte az ellenfeleket, de mégsem futott be akkora karriert, talán azért, mert a fazonja nem igazán felelt meg az európai vircsaftnak. a robinho sem azaz erőcsatár típus.
Jah...a Boroban nyomta ugye Amugy a Lyonos is 1 fantaxtikus játékos.Boixos írta:olyasmi ez a gyerek, mint a juninho volt (nem a lyoni, hanem az idősebbik). akkora zsugás volt mint az állat, oda-vissza bőrözte az ellenfeleket, de mégsem futott be akkora karriert, talán azért, mert a fazonja nem igazán felelt meg az európai vircsaftnak. a robinho sem azaz erőcsatár típus.
mrmonster írta: A mozdulataiból úgy látom, hogy ez az ifjú gyerek lesz az új Pelé. (Robinho)
Szarvast télleg ne hagyd Boixos!nagyon szép város!Zsolti írta:Ha van szabadidőd akkor nagyon megéri átjönni Szarvasra.nagyon szép a város.és akkor majd egyúttal fogadom is a gratulációdat.Boixos írta:megdumáltuk! de remélem, nem ezen fog múlni, h lássam a várost...
Ha van szabadidőd akkor nagyon megéri átjönni Szarvasra.nagyon szép a város.és akkor majd egyúttal fogadom is a gratulációdat.Boixos írta:megdumáltuk! de remélem, nem ezen fog múlni, h lássam a várost...Zsolti írta:Figyi!ha megynerik a vébét,akkor személyesn jössz majd hozzám ide szarvasra gratulálni!ok??
megdumáltuk! de remélem, nem ezen fog múlni, h lássam a várost...Zsolti írta:Figyi!ha megynerik a vébét,akkor személyesn jössz majd hozzám ide szarvasra gratulálni!ok??
Ha olyan 'nagy' játékos lesz, mint Raúl nem kell tőle félni . a lényeg, hogy én nem látom akkora géniusznak, egyelőre pedig Ronniehoz ne hasonlítsuk!mrmonster írta:
Igen, Raul is igazi izomkolosszus. És még fejlődhet az izomzata, elég fiatal. ...