Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem azért a Valenciára oda kell figyelni meg a Sevillára. Nekik sokat jelent a kupa, mivel mást nemigazán nyerhetnek idén.Fernando írta:Szerk.: Szerintem ha őket megverjük nagyon nicns ellenfelünk a Copa del Reyben
Igen, én is akartam ezt írni. Talán még a Valencia... Bár én bízom a Racingban, bajnokságban is ha jól emlékszem megverték őket.Fernando írta:Szerk.: Szerintem ha őket megverjük nagyon nicns ellenfelünk a Copa del Reyben
nem sorsoltaknorbert55 írta:Mikor fognak sorsolni a kupában?Vagy már sorsoltak?
akkor elnézést kérek! néha engem is ki lehetne oktatnifcbarca10 írta: Az a bajnoki lesz vasárnap de mind1
A Recre meg egyébként is kiesett.
Az a bajnoki lesz vasárnap de mind1MichaaBee írta:az előtted szóló említette, h a Recre lesz az ellenfélfcbarca10 írta:Holnap sorsolnak a továbbiakról???![]()
az előtted szóló említette, h a Recre lesz az ellenfélfcbarca10 írta:Holnap sorsolnak a továbbiakról???
mert az nem mai eredményfcjoc írta:a lényeget, a real union-t kihagytadTitinho írta:Még itt vannak a mai eredmények: (a továbbjutókat kiemeltem)
..
a lényeget, a real union-t kihagytadTitinho írta:Még itt vannak a mai eredmények: (a továbbjutókat kiemeltem)
..
sztem ettől nem kell tartanotok. ez ma simán benne volt, azért bajnokság BL teljesen más presztízssel bír.Fernando írta:Gratulálok a csapatnak. Pont amennyi kellett. Csak nehogy úgy leüljön ezzel a csapat, hogy a következő meccset is végigásítjuk...![]()