Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja, ezek mind megvoltak, első dolgom volt, hogy patcheltem, hiszen a crack sem megy nélküle, aztán hoztam 5 erönléti edzőtNóbi írta:a patchet feltetted? az enyhít a problémán. és az sem hátrány, ha az erőnléti edzők világklasszisokgekkodan írta:Srácok!
Nemtom ti észrevettétek-e, de nálam feltünően a 2009-ben van a legtöbb sérülés. Ugyanazzal a taktikával jtászom évek óta, de ennyi lerobbant játékosom még nem volt. Nem tudom mit tegyek, mert ha a tréningen emelem a fizikai felkészítést, akkor az lesz a baj tapasztalatom szerint, hiszen egy idő után túl lesznek terhelve a játékosok. Ötlet???
a patchet feltetted? az enyhít a problémán. és az sem hátrány, ha az erőnléti edzők világklasszisokgekkodan írta:Srácok!
Nemtom ti észrevettétek-e, de nálam feltünően a 2009-ben van a legtöbb sérülés. Ugyanazzal a taktikával jtászom évek óta, de ennyi lerobbant játékosom még nem volt. Nem tudom mit tegyek, mert ha a tréningen emelem a fizikai felkészítést, akkor az lesz a baj tapasztalatom szerint, hiszen egy idő után túl lesznek terhelve a játékosok. Ötlet???
Így lesz igazán élethű és kihívást jelentő a játék...varnagykrisztian írta:És én szoktam egy kis zsetont is csalni a Barcába(200 millió euro)!!!
De azt nem tudom majd magyarosítani!!!És én szoktam egy kis zsetont is csalni a Barcába(200 millió euro)!!!gentdelbarca írta:Hát de ha eredetid van, használd már ki.varnagykrisztian írta:Sziasztok!Nekem eredeti verzióm van, honnan tudok letölteni hozzá cuccokat a FM Hungaryn kívül???(a steam-os verzió nekem nem tetszik)Köszi!!!!!
Patch fent van sok helyen, pl http://www.clns.hu
De tényleg, ha eredetid van, stream.
Hát de ha eredetid van, használd már ki.varnagykrisztian írta:Sziasztok!Nekem eredeti verzióm van, honnan tudok letölteni hozzá cuccokat a FM Hungaryn kívül???(a steam-os verzió nekem nem tetszik)Köszi!!!!!
Preferences/Display and Soundrszergej írta:Egy másfél óra szenvedés után feltettem a 09-et, szenvedtem míg meg nem találtam azt a hsz-t, ahol levolt írva, hogy NE STEAMBE tegyem fel![]()
, na mind1, most az a kérdésem, hogy kis ablakba, hogy kell tenni???
Eddig Etooka jött fel ircre, akit még érdekel az jelezze és jöjjön.gentdelbarca írta:Az Eurobarca, vagy másnéven Barcelona fanokból álló FM csapatba várom a jelentkezéseket. Páran már jelezték hogy benne lennének egy ilyenben, remélem még lesz vállalkozó kedvű játékos.
Pár dolog az online FMről:
http://clns.hu/?p=1270
Cikk alján lévő mIRC-et /csevegő program/ kellene letölteni, a felette lévő link pedig a használatát írja le, kb 2 perc beállítani.
http://fmcup.clns.hu/downloads/OnlineFM2008hogyan.doc
Online FMről pár szó, hogyan is kell, stb. Ne zavarjon meg titeket hogy ez még 08ra íródott, 09ben ugyan így van.
Nem eredetivel is lehet online játszani.
Priviben is jelentkezhettek és kérdezhettek, JÓ volna összehozni egy jó kis BARCELONA szurkolókból álló FM Clan-t, bandát.
Én is próbálgatom még, nem is nagyon megy a dolog.ggbuffon írta:vki vmi taktikát esetleg tud? Juvéval kezdtem próbálkozok én mindennel de nagyon nem adja (mondjuk 4.ik vok bajnokságba, meg BLbe már tovább mentem)
Tudom még korai, de nekem hiányzik az a letaglózó taktika mint 08ba volt a 4-2-3-1 em.A nyilazásos dolog meg kifejezetten idegesít h így korlátozták
A programok telepítése és törlésénél csak az FM van és más nem kapcsolódik a játékhoz.gentdelbarca írta:uninstalld a stream-et vezérlőpultbólnorbert55 írta:Az miért van h ha belépek a játékba nincs megnyitva a böngésző de ha kilépek a böngészöm jelenik meg h csatlakozott volna a sigames.com-hoz ha nem tiltottam volna le addig a netet?
nem segített még senki sem sajna felveszel akkor msn-re?Victor_Valdes írta:Ezt elfelejteni? Lehetetlenkovinho írta:Már el is felejtettem ezeket a szép dolgokat..
Én is a Barcával kezdtem, de unalmasnak találtam, most vagy valamilyen Román, vagy skót csapattal kezdek.
Szerk.: Isti segítettek már? Ha nem akkor segítek.
Ezt elfelejteni? Lehetetlenkovinho írta:Már el is felejtettem ezeket a szép dolgokat.