Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most már tényleg be kellene vezetni egy tesztet, hogy csak az regelhet az oldalon, aki tud válaszolni a "Fabregas miért hagyta el a Barçát?" kérdésre.Jan írta:Fabregas áruló? Furcsa felfogás, őt elküldék.
Fabregas soha nem lesz jobb Xavi. 17 éves kora óta semmit nem fejlődött. Csak abból él, amit a Barçás éveiben szedett össze, ezzel simán kitűnik az angol favágók közül, de ennyi. Viszont ha lett volna annyi esze, hogy végig a Barçában marad, akkor most már nagyon nagy játékos lehetne. Nekem mindenesetre nem hiányzik.sexy 7 írta:Én is egyetértek Jannal,ugyebár van még egy Iniestánk is,és mondjuk szerintem 2 év múlva már jobb lesz Fabregas mint Xavi.Kb akkor kéne a csere:)
Hol? Ki? Semmi ilyesmi nem ment itt, nem a megfelelő szót használtad.lluisllach89 írta: Miért ócsároljátok Xavit? MIÉRT????
Miért ócsároljátok Xavit? MIÉRT????sexy 7 írta:Én is egyetértek Jannal,ugyebár van még egy Iniestánk is,és mondjuk szerintem 2 év múlva már jobb lesz Fabregas mint Xavi.Kb akkor kéne a csere:)
Ne haragudj, de neked elgurult a gyógyszered. Menj, és gyorsan keresd meg!Jan írta:Gyerekek, kicsit gondulják át a dologt! Szerintem semmi nagy gáz nem történne ha Xavi elmegy! Tudom durván hangzik, de véleményem szerint, ő is így van ezzel!S, hogy miért? Mivel jövőre ő is már 29, szeretné egy picit kibróbálni magát egy másik bajnokságban(Imádjuk Xavit, ő a mienk és a mienk is marad). Elmegy egy kicsit, focizik 2-3 évet angliában, majd visszajön és elkezd nálunk dolgozni az utánpótlásban vagy bárhol a klubban. Ami nem bizt h azt jelenti h az MU-ba megy, én inkább arra szavaznék h ArsenalWenger szeretné őt, mi meg a mi kis fiatal nevelésünkaet Fabregast! Ez a csere akárhogy is nézzük zseniális lenne és szinte a saját klubbunk között zajlaa érintve az Arsenalt egy picit. Ennek örülne Xavi és Fabragas is!!!Nem beszétem velük személyesen, de így látom(juk) egy pár barcás cimborámmal! :-)Forca XAVI, FABREGAS, és BARCA !!!
Jó, de Pep is csak levezetni ment el. Xavinál is elég lesz sztem, ha fénykorában nálunk játszik, aztán levezetni már mehet máshova. Pl. nekem az nem szimpatikus amit Maldini csinál, már egy jó ideje csak púp a Milan hátán.hölör írta:
Én amellett vagyok, hogy maradjon meg minden, de emlékszem még egy josep guardiola nevű játékos esetére, akire mind ez igaz volt és mégsem itt fejezte be a pályafutását (igaz annak sem örültem)
Én amellett vagyok, hogy maradjon meg minden, de emlékszem még egy josep guardiola nevű játékos esetére, akire mind ez igaz volt és mégsem itt fejezte be a pályafutását (igaz annak sem örültem)Ilúvatar írta:Katalán ő, katalán lélekkel s katalán szívvel. Nem fogja elhagyni Barcát, semmi okból. Barcában fog visszavonulni.Jan írta:Gyerekek, kicsit gondulják át a dologt! .......
Aki szerint ez jó csere lenne, az nem ért a focihoz. Xavi ikonja, vezére a csapatnak, az egyik legfontosabb láncszem, a középpálya motorja, emellett kiváló technikai tudású, rutinos játékos, aki emberileg is sokat ad a csapatnak. Egy igazi ősbarcás, ízig-vérig katalán.lluisllach89 írta:Nem találok szavakat erre.Jan írta:Gyerekek, kicsit gondulják át a dologt! Szerintem semmi nagy gáz nem történne ha Xavi elmegy! Tudom durván hangzik, de véleményem szerint, ő is így van ezzel!S, hogy miért? Mivel jövőre ő is már 29, szeretné egy picit kibróbálni magát egy másik bajnokságban(Imádjuk Xavit, ő a mienk és a mienk is marad). Elmegy egy kicsit, focizik 2-3 évet angliában, majd visszajön és elkezd nálunk dolgozni az utánpótlásban vagy bárhol a klubban. Ami nem bizt h azt jelenti h az MU-ba megy, én inkább arra szavaznék h ArsenalWenger szeretné őt, mi meg a mi kis fiatal nevelésünkaet Fabregast! Ez a csere akárhogy is nézzük zseniális lenne és szinte a saját klubbunk között zajlaa érintve az Arsenalt egy picit. Ennek örülne Xavi és Fabragas is!!!Nem beszétem velük személyesen, de így látom(juk) egy pár barcás cimborámmal! :-)Forca XAVI, FABREGAS, és BARCA !!!
![]()
Jan írta:Gyerekek, kicsit gondulják át a dologt! Szerintem semmi nagy gáz nem történne ha Xavi elmegy! Tudom durván hangzik, de véleményem szerint, ő is így van ezzel!S, hogy miért? Mivel jövőre ő is már 29, szeretné egy picit kibróbálni magát egy másik bajnokságban(Imádjuk Xavit, ő a mienk és a mienk is marad). Elmegy egy kicsit, focizik 2-3 évet angliában, majd visszajön és elkezd nálunk dolgozni az utánpótlásban vagy bárhol a klubban. Ami nem bizt h azt jelenti h az MU-ba megy, én inkább arra szavaznék h ArsenalWenger szeretné őt, mi meg a mi kis fiatal nevelésünkaet Fabregast! Ez a csere akárhogy is nézzük zseniális lenne és szinte a saját klubbunk között zajlaa érintve az Arsenalt egy picit. Ennek örülne Xavi és Fabragas is!!!Nem beszétem velük személyesen, de így látom(juk) egy pár barcás cimborámmal! :-)Forca XAVI, FABREGAS, és BARCA !!!
Nem találok szavakat erre.Jan írta:Gyerekek, kicsit gondulják át a dologt! Szerintem semmi nagy gáz nem történne ha Xavi elmegy! Tudom durván hangzik, de véleményem szerint, ő is így van ezzel!S, hogy miért? Mivel jövőre ő is már 29, szeretné egy picit kibróbálni magát egy másik bajnokságban(Imádjuk Xavit, ő a mienk és a mienk is marad). Elmegy egy kicsit, focizik 2-3 évet angliában, majd visszajön és elkezd nálunk dolgozni az utánpótlásban vagy bárhol a klubban. Ami nem bizt h azt jelenti h az MU-ba megy, én inkább arra szavaznék h ArsenalWenger szeretné őt, mi meg a mi kis fiatal nevelésünkaet Fabregast! Ez a csere akárhogy is nézzük zseniális lenne és szinte a saját klubbunk között zajlaa érintve az Arsenalt egy picit. Ennek örülne Xavi és Fabragas is!!!Nem beszétem velük személyesen, de így látom(juk) egy pár barcás cimborámmal! :-)Forca XAVI, FABREGAS, és BARCA !!!
guardiola már játékos korában azt mondta, hogy xavi nála is jobb lesz. és tényleg jobb lett. respekt pepnek, de xavi minden idők egyik legnagyobb spanyol (illetve spanyol válogatottban játszó, de katalán:D) középpályása. ezzel az EB-címmel végképp halhatatlan lett.Livia Drusilla írta:Guardiola megmondta, h neki kell. Pont. :wink: