Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülök, hogy jó kedved van. Nekem sírhatnékom támad egy-két hsz. kapcsán. Hogy Henry teljesítményéről már ne is beszéljünk...grecki írta:Ezen már csak nevetni tudok, komolyan. Nektek nincs jobb dolgotok?
Uhh hát azért ez erős.gekkodan írta:Aki nem látja be azt a tényt, hogy Henry magához képest nullát játszik és nem érdemli meg a mezünket, azt már nem is lehet meggyőzni.
Ja és kihagytam valamit: a tavalyi 16 góljára se hivatkozzon senki, mert nem releváns.
Szeretném megkérdezni, és őszinte választ kapni a kérdésemre.depth írta:Eredményes, nekem ennyi addig elég, amíg nem hátráltatja a csapatot, a szép játékot majd hozzák a többiek. Igaz, h én is szívesebben nézegetem el ott Iniestat, de ha egyszerűen a kanadai táblázatban is előrébb van - kevesebb játszott perccel -, akkor nem lehet azt mondani a franciára, h nem hasznos.
Kolléga. Egy szerencséd van, nem nekem olvastál be ilyen hangnemben.boixosnoisbarca írta:még Gudjohnsen szintjét sem éri el. ???
LOL!
Jobb is ,h nem írsz többet.
Nem érted ,h ha 1 játékosnak védekezö szerepe is van akkor kevesebb jut támadni.gondolom csak nézed a focit,ha játszanál megértenéd...
Meghajoljak a sötétséged előtt kolléga? Kedves francia barátod képtelen kialakítani egy saját helyzetet. Samuel Eto'o pedig, aki elvileg Guardiola által is el lett már kergetve nyár elején, 16 gólnál jár idén. Henry ennyit rúgott egész tavaly, 80%-ban kész helyzetből.boixosnoisbarca írta:még Gudjohnsen szintjét sem éri el. ???
LOL!
Jobb is ,h nem írsz többet.
Nem érted ,h ha 1 játékosnak védekezö szerepe is van akkor kevesebb jut támadni.gondolom csak nézed a focit,ha játszanál megértenéd...
Én értem mit akarsz mondani.gekkodan írta:Sokat tanult Bányász testvérem!
A fizetés azért releváns tényező, mert igazolja, hogy mekkora emberként jött ide és mekkora nulla a lóvéhoz képest a teljesítménye. Így már érted miért hivatkozom rá. Nem véletlen kap valaki ennyit, viszont azért meg kellene dolgozni, ha meg nem megy, lehet menni innen. De 1.5 éve nem megy neki, uh lassan pakolhatna...
Vagy Laporta megkéri, hogy játszhasson, mert 30 misit ér a neve. Erre nem gondoltál?boixosnoisbarca írta:mint írtam,Henrynak nem az a szerepe mint az Arsenalban.Gondolom jelentős védekező szerepe is van és ezt színte minden meccsen lehet látni.Henry jól csinálja azt amire megbizzák.Nem véletlen, h Pep kezdőcsapatában gyakran látjuk.És sztem Pep tudja,h mit csinál és eddig nem csinálja rosszul!!!
Először gondold át sztem, hogy mit akarsz írni!boixosnoisbarca írta:Teljesen 1et értek!Henry nem lett gyengébb!!!
Csak más a szerepe!az tény,h vesztett a sebességéből,de hát öregszünk...
Csak így tovább Henry rugd meg a szerény 1 golocskákat meg járulj hozzá 1-1 golpasszal az mindig segít a csapaton!!!
Újabb okos hozzászólás! Sztem te is gondolkodj el azon, hogy miket írsz! Figy: Spanyolroszág az egy másik ország, másik játékstílussal! Anglia és Sapnyolo. teljesen különbözik! Henry nem névtelen, csak itt speciel elég trágya a játéka néha...Kasza írta:Sziasztok!
Úgylátom hajlamosak vagytok elfelejteni hogy ez az Henry 4szer volt az angol bajnokásg gólkirály és 2szer választották a világ legjobb góllövőjének!Szerintem nem mondható névtelennek.
ki mondta, h névtelen? amiről te beszélsz az az ANGOL bajnokság! csak sajnos ez itt SPANYOLORSZÁG. látható futballstílusbeli különbségekkel, ami a franciának nem fekszik annyira.Kasza írta:Sziasztok!
Úgylátom hajlamosak vagytok elfelejteni hogy ez az Henry 4szer volt az angol bajnokásg gólkirály és 2szer választották a világ legjobb góllövőjének!Szerintem nem mondható névtelennek.
Mindent leírtam, amit vele kapcsolatban gondolok. Abból sem elvenni nem tudok, nem akarok, sem hozzáadni.G-Jay írta:Tamás!
Pont te hasonlítod össze Henryt R10-el???
Szerintem egyáltalán nem logikus. Pont azokat az érveket utasítod vissza, amik mellett küzdöttél anno Dinho topikjában...
Ráadásul Henry hozzáállásba és akaraterőben is messze afölött van amit akkor R10 mutatott.
Erre jön az érved, hogy R10 sokkal többet jelent a Barcának. Ez igaz is. Viszont. Éppen ezért érdekes megfigyelni, hogy Dinho hogyan állt hozzá a klubbhoz, meg most Henry hogyan. Így nézve nekem már nem is olyan biztos, hogy Henry kevesebbet ér ha a védelemről van szó.
Sokadjára látszik, hogy ha elfogult vagy valmivel vagy valakivel szemben, akkor szemellenző fel, aztán adjad neki! Már várom erre is a frappáns választ.