Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, Raul is igazi izomkolosszus. És még fejlődhet az izomzata, elég fiatal.Zsolti írta:sztem nem lesz sose akkora klasszis,mint ronaldinho,vagy ronaldo,vagy adriano.nagyon gyönge,szét fogják rugni Európában.itt azért teljesen más,mint ott.
Értelek, én is tudom, hogy 3 posztra nem fér be 4, vagy 5, vagy 6. De ha a világ (szerintem) jövőbeni legnagyobb klasszisáról (Ronnie mellett) van szó, amellett nem lehet szó nélkül elmenni.Enrique írta:Öhm.. Csak egy apró kérdés? Illetve kettő:mrmonster írta:Úgy láttam a brazil meccsen, hogy Ronnie és Robi(nho) nagy haverok. Igencsak rábeszélhetné az "öreg" zseni a fiatal zsenit, hogy ugyan hagyja már a Real-t és inkább jöjjön hozzánk.
Hova?? Minek??![]()
És sztem nem kell több brazil -annak ellenére h imádom az összeset.
így van! elég brazil van már itt.a vébét meg az argentinok fogják nyerni!!!Enrique írta:Öhm.. Csak egy apró kérdés? Illetve kettő:mrmonster írta:Úgy láttam a brazil meccsen, hogy Ronnie és Robi(nho) nagy haverok. Igencsak rábeszélhetné az "öreg" zseni a fiatal zsenit, hogy ugyan hagyja már a Real-t és inkább jöjjön hozzánk.
Hova?? Minek??![]()
És sztem nem kell több brazil -annak ellenére h imádom az összeset.
Öhm.. Csak egy apró kérdés? Illetve kettő:mrmonster írta:Úgy láttam a brazil meccsen, hogy Ronnie és Robi(nho) nagy haverok. Igencsak rábeszélhetné az "öreg" zseni a fiatal zsenit, hogy ugyan hagyja már a Real-t és inkább jöjjön hozzánk.
Hát igen, nem sok ember van a világon, aki úgy biciklicselezik mint a PufiRoni - még lendületet sem veszít, a védők meg hullanak mint a legyek...Laja írta:Ronaldo is mindig ugyanazt a biciklicselt csinálja, és szinte mindig balra lép ki belőle, mégis 2 védőt ültet seggre egyszerre.
CSak az a baj,hogy azt meg nagyon tudja.de tényleg nem láttam még énsem,hogy mást csinált volna a biciklin kívül.Vito írta:az tuti, a másik, hogy mindig ugyanazt a biciklicselt csinálja!Zsolti írta:Európában sztem szét fogják rugni.
Kockázatos,de legalább bebiztosítjuk!Sose lehet már tudni a mai világban....LG írta:Jah...viszont az alatt a 10 év alatt fog is keresni, nem is keveset...Kockázatos 1 ilyan szerzodés. Sztem legalábis
én még az első idényére gondoltam,amit itt töltött.Iniesta írta:Nem hinném, hogy az első félévben szenvedtünk volna.Akkor is jól ment a szekér.Tényleg nem volt formában,de azért ott volt mögött még 10 ember.
hát sztem nem csak neki.ahogy mondani szokás:egy brazilfecske nem csinál nyarat.amugy meg az első félévében ő is csak szenvedett,ahogy az egész csapat.Cs.Á írta:Mi mindent Ronnie-nak KÖSZÖNHETÜNK Ő hozta meg a szerencsénket SZerintem miatta tartunk ott ahol tartunk!!!!!!!!RONALDINHO GAUCHO AZ ISTEN!
Uefá-t inkább ne....Cs.Á írta:Ronaldinho a világ legjobb játékosa s a következő tíz évben a BARCA-val kb:5 bajnokságot,3 BL-t,5-királykupát,3 uefa kupát,2 világkupát,10 katalán kupát,4 spanyol szuper kupát fog nyerni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()