Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végülis meglett. A szokásos Messi büntetővel.Perrero írta:mi se brillírozunk... akkor örülj ha mi tovább mentünkgreg23 írta:Háá! A madrid elvérzett
Eredmenyek.com-on általában minden eredményt megtalálsz élőben!McLovin írta:Hogy áll a Sevilla és az Almería meccs? Meg tudja mondani vki?
És, ha lenne vki oly kedves, akkor ha tudja, akkor mondja már meg az Udinese-Reggina-t is!Köszönöm szépen!
A Sevilla holnap játszik.McLovin írta:Hogy áll a Sevilla és az Almería meccs? Meg tudja mondani vki?
És, ha lenne vki oly kedves, akkor ha tudja, akkor mondja már meg az Udinese-Reggina-t is!Köszönöm szépen!
Már csak 6.barca123 írta:hajrá Villareal![]()
!!! 7-et kell rugni a továbbjutáshoz XD azért nem csak a real égett le
sry, már csak 6barca123 írta:hajrá Villareal![]()
!!! 7-et kell rugni a továbbjutáshoz XD azért nem csak a real égett le
Jujj...mindorokke_barca írta:ezt nem ertem... ott is csak most kezdodott a 2ik felido?!?!Na van már egy végeredményünk is.
Espanyol - Celta Vigo : 2-0
Összesítésben 4-2-vel jutott tovább az Espanyol.
ezt nem ertem... ott is csak most kezdodott a 2ik felido?!?!Na van már egy végeredményünk is.
Espanyol - Celta Vigo : 2-0
Összesítésben 4-2-vel jutott tovább az Espanyol.
nem is baj,egyre több potenciális ellenfelünk búcsúzikmindorokke_barca írta:a villarealtol bucsut inthetunk azt hiszem...... 0-0 az elso felido vege.... nem tudom milyen csapattal alltak ki, de lehet h eleve ugy fogjak fel ezt a meccset h ugyis mind1 mar...
Nem csak te vagy így vele.barca99 írta:Jobban örültem volna, ha Pedro kezd Messi helyett...
Ezért jövök neked eggyel!Titinho írta:Tess:kulcsar.l írta:Valaki tudna, adni egy linket, ahol meg tudnám nézni a kupa eddigi eredményeit?
Fontos lenne!
KATT IDE