Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Persze,ez a lényeg,h ki az akit egyáltalán érdekelne.Nem kell fixen jelentkezni hiszen semmit nem lehet tudni még az egészről.De azért egy bizonyos kép már kialakult,h kb 100ezerből plusz költőpénz ki lehet hozni a túrát.VIII.Henrik írta: Ez egy lista volna, hogy egyáltalán kit, kiket is érdekelne az utazás, aztán amikor közlik a fix időpontot, majd előtte újra tárgyalhatunk részletesen mindent, és alaposabban körbenézhetünk több európai fapados társaság ajánlatai, és barcelonai szállások között.

Hát de egyáltalán mikor lesz 2009ben a Gamper.Sztem még a vezetők azt se tudják, h ki lesz az ellenfél.Akkor, h veszel rá jegyet?Kalap1988 írta:Mondjuk kész ajánlatok nélkül elég nehéz, de azzal nincs gond,ha már most el kezdjük szervezni, meg majd utánajárni a jegynek stb,mert am nem tartom kizártnak,h már most meg lehet venni a jegyet. A repülőre nem a meccsre biztosan. Egyébként meg engem is érdekelne.

Kérlek a 2009es Gamperre.Hahhhhóóóó 2008 novembere van.Majd ha meglesz, h mennyi a belépő, meg egyáltalán busz vagy repülő, akkor lehet listázni.Mihu írta:Csak azt tudnám hogy hova jelentkeztekRoniee21 írta:VIII. Henrik kolléga lentebb felvetette ezt a listát. Akkor én "elindítanám" ezt ha nem baj.
1.Roniee21
2.Roniee21(apum)![]()

Roniee21 írta:VIII. Henrik kolléga lentebb felvetette ezt a listát. Akkor én "elindítanám" ezt ha nem baj.
1.Roniee21
2.Roniee21(apum)
3. Varga Tamás

Igen fapados volt.De minden nap ment egy járat oda és egy vissza.gergo9 írta:Gondolom ez fapados járattal volt ami össze-vissza repked tehát lehet hogy egy héttel hamarabb ki kell repülni Barcelonába mert nincs később a meccs időpontjához közelebbi járat. Ezért lenne jobb a busz. Meg jól bepiálnánk meg összehaverkodnánk kifele a buszon.Bányász írta:
Én idén pontosan 30ezerért repültem Barcelonába.De még olcsóbban is volt jegy csak arról lecsúsztunk...
Egyébként biztosan van csoportos kedvezmény repjegyre is vagy valami.![]()
Mondjuk ha annyian összejövünk akkor lehet busszal kellene menni még ha kényelmetlenebb is...
De ez elég távoli dolog még ugyh meg se szólaltam.![]()
Ui.:: Én beírtam most egy járat keresőbe oda-vissza 240000ft

Gondolom ez fapados járattal volt ami össze-vissza repked tehát lehet hogy egy héttel hamarabb ki kell repülni Barcelonába mert nincs később a meccs időpontjához közelebbi járat. Ezért lenne jobb a busz. Meg jól bepiálnánk meg összehaverkodnánk kifele a buszon.Bányász írta:
Én idén pontosan 30ezerért repültem Barcelonába.De még olcsóbban is volt jegy csak arról lecsúsztunk...
Egyébként biztosan van csoportos kedvezmény repjegyre is vagy valami.![]()
Mondjuk ha annyian összejövünk akkor lehet busszal kellene menni még ha kényelmetlenebb is...
De ez elég távoli dolog még ugyh meg se szólaltam.
jah,lui1698 írta:Vinnénk nekik magyar kalbászt, meg járnánk velük egy csárdást.mindorokke_barca írta:teljes mellszelesseggel tamogatom az otletet...ha osszegyulnenk v 25-30an... legalabb egy kis eletet lehelnenk a camp nouba:)

Vinnénk nekik magyar kalbászt, meg járnánk velük egy csárdást.mindorokke_barca írta:teljes mellszelesseggel tamogatom az otletet...ha osszegyulnenk v 25-30an... legalabb egy kis eletet lehelnenk a camp nouba:)

Én idén pontosan 30ezerért repültem Barcelonába.De még olcsóbban is volt jegy csak arról lecsúsztunk...gergo9 írta:Amugy 4éve egy Barcelona melletti kisvárosban tölthettem el 2 felejthetetlen hetet és akkor busszal utaztunk ki Spanyolországba és akkor 30ezerbe került az út oda-vissza. Vmi ilyesmi út lenne a legjobb mert a repülővel sztem elég borsos árú az út

Szintén.gergo9 írta:Engem is érdekelne a dolog