Varga Tamás írta:
Engem a marketingértéke teljesen hidegen hagy, egyáltalán nem érdekel. A pályán nyújtott teljesítményével győzzön meg, ne a reklámértékével. Bár, szerintem, mostanában már nem viszik a mezét, mint a cukrot. Legalábbis, én biztos nem dobnék rá ki egy vasat sem...
Szerintem, pedig évi 8 milkáért ez a teljesítmény értékelhetetlen, kritikán aluli és vérlázítóan sok. Az én felfogásom szerint.
Ki tett többet a Barcelonáért, ki játszott jobban az elmúlt 3 hónapban - Xavi vagy Henry? Kinek a fizetése magasabb? Szerinted, ez rendjén való?
Tamás nem értelek.
Ha egyszer bejön az ára, akkor mért kell a fizetéséről és az áráról beszélni? Bőven visszajönnek és visszajöttek már ezek az összegek szvsz.
Ezen felül engem sem érdekel csak az, hogy hogyan játszik és ismered a véleményem, ellenben értsd meg, teljesen felesleges a fizetését szempontként vagy másokhoz való viszonyításért felhozni, amikor a játékáról van szó.
Csak a csapat játékába való illeszkedés, hasznosság, illetve mások elől a hely elfoglalása a kezdőben/csereként. Ezek lehetnek szempontok. Ár, fizetés nemhiszem. Nincs értelme beszélni róla.
Xavi pedig nem véletlen keres annyit amennyit, hidd el csak rajta múlik a dolog.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila