Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban! Ebben igazad van! De akkor meg ne legyen itt pár olyan alak, aki elkezd engem oltogatni, hogy így meg úgy jó játékos Henry! Mert OLEGUER is be tudná lőni ezeket! Igen! Még ő is be tudná!Livia Drusilla írta:Többek között az is a dolga, h pont ott álljon, nem?
Többek között az is a dolga, h pont ott álljon, nem?McLovin írta:Most viszont lőtt 6ot, amiből 3 lazán lehetne más játékosok érdeme, csak Henry állt ott és nem Xavi pl...
De akkor sem fogadom el, hogy jön itt pár nagyszájú kölyök és megmagyarázza, hogy mekkora klasszis!Benga írta:Nem a gólok milyensége a kérdés.
Am én se vagyok vele elégedett éspont.
A válasz egyértelműen NEM!chi omega írta:
egyébként itt nem az a lényeg, hogy ki a hasznosabb, hanem hogy henry tényleg ANNYIVAL haszontalanabb-e, hogy undorító hangnemben beszéljenek róla egyesek, mint holmi oleguerről?
(egy ilyen kérdésemre is válaszolhatna már valaki)
már nem azért de ilyet ki írt? Én Rijkaardra mondtam, hogy elért annyit mint Dinho. Mégis mindenki a távoztát akarta. Ezt az egészet Tamásnak arra a felvetésére írtam, hogy Dinho megérdemelte az esélyt mert tett már le annyit a Barca asztalára, míg Henry nem érdemli meg, mert a Barcával még nem ért el semmit.MichaaBee írta:Balinho írta:Henry??? legalább letett annyit mint Dinho.
Henryval már nyertünk BL-t?
Van benne valami.cruyff írta:Iniestához azért ne nagyon hasonlítgassuk már... Ini volt mikor a hátán vitte a csapatot egyedül, mikor Eto'o, Messi sérültek voltak, Deco meg Roni csalták a focit.... Talajon, labdabiztonságban, fordulékonyságban pedig Iniesta és Xavi nemhogy a Barca, de a világ legjobbjai. Henry hozzájuk képest egy lépegető eszkabátor. Mindazonáltal én nem adnám el. Van egy olyan érzésem, hogy a brit csapatok ellen nyerő ember lenne még mindig Henry. Ahogy például Guily anno. Messze nem ő volt az első számú csatárunk, mégis továbbrúgott minket a Milán ellen idegenben.... Ha például a BL-ben összesorsolnának minket a poollal vagy a MUval nálam kezdő lenne...
amit eto'o bevágott kipattanót, az kapura ment. vagy szerinted csak úgy poénból vetődött rá a kapus?csabimo írta:ja meg utánna volt két lövésnek sem mondhato mozzanata 16 méterröl, hazaadta a labdát...chi omega írta:henry a balszélen játszik. milyen ziccereket hagyott ki múltkor? volt egy labda, amit eléggé a szélről kellett rátekernie, megtette, jól eltalálta, a kapus csak kiütni tudta, eto'o beverte a kipattanót.
akkor ez most nektek komolyan rossz megmozdulás? nem, ez egy hasznos, jó lövés volt.
amikor vihette volna a kapura, de rosszul vette át, és felpörgött, az valóban nagy hiba volt, de utána jól oldotta meg, kicselezte a kapust, beadta középre, pech, hogy senki sem érkezett.
nem tudom, nem érzem ezt annyira tragikusnak..
tavaly pl egyértelműen gyengébb volt, amikor középcsatár posztról rontotta el ajtó-ablak.
iniesta jobb, mint henry, ez nem is vitás, de ő sem lő több gólt, és ad több gólpasszt UGYANAZON A POSZTON, sőt. ez meg tény.
Amit meg etoo bevágott kipattanot az is mellé ment volna
ja meg utánna volt két lövésnek sem mondhato mozzanata 16 méterröl, hazaadta a labdát...chi omega írta:henry a balszélen játszik. milyen ziccereket hagyott ki múltkor? volt egy labda, amit eléggé a szélről kellett rátekernie, megtette, jól eltalálta, a kapus csak kiütni tudta, eto'o beverte a kipattanót.
akkor ez most nektek komolyan rossz megmozdulás? nem, ez egy hasznos, jó lövés volt.
amikor vihette volna a kapura, de rosszul vette át, és felpörgött, az valóban nagy hiba volt, de utána jól oldotta meg, kicselezte a kapust, beadta középre, pech, hogy senki sem érkezett.
tavaly pl egyértelműen gyengébb volt, amikor középcsatár posztról rontotta el ajtó-ablak.
iniesta jobb, mint henry, ez nem is vitás, de ő sem lő több gólt, és ad több gólpasszt UGYANAZON A POSZTON, sőt. ez meg tény.
Ajaj, ki ne hozzuk már,hogy Henry hasznosabb.. pffchi omega írta:henry a balszélen játszik. milyen ziccereket hagyott ki múltkor? volt egy labda, amit eléggé a szélről kellett rátekernie, megtette, jól eltalálta a kapus csak kiütni tudta, eto'o beverte a kipattanót.
Hát így nem láccik de mondjuk ha belőtte vna a ziccerekett akk jobb lett van a csapat(az eredmények biztosan) és lehet h lesznek oylan meccsek amikor 1 ziccer lesz és ha kihaggya akk kiesünk stb...chi omega írta:miért, eddig szenved a csapat henry halványabb játékától?
ez tré érv.McLovin írta:..[ kb abból a 6 gólból 3 olyat lőtt, amibe csak belerakta a lábát! Értsd: kb áll mint egy cölöp, és bepattant róla!
Szerinted mostanában Henry jobb mint Iniesta?chi omega írta: iniesta is kihagy 5 helyzetből 4et, nem valami nagy lövő. a baloldalon sem sokkal gólerősebb.
akkor most mivan?
iniesta is kihagy 5 helyzetből 4et, nem valami nagy lövő. a baloldalon sem sokkal gólerősebb.Varga írta:Én alapból bírom Titit, mégis fikázom, mert 5 helyzetből 4-et kihagy. Nekem ennyi elég, van nála jobb azon a poszton.Drukker írta:
Ki mondta hogy ez a Chealsea??? mert én azt mondtam hogy PL a Chealseaban... 2: Sztem te alapból nem bírod Henryt és csak ezért fikázod ...:S
Én alapból bírom Titit, mégis fikázom, mert 5 helyzetből 4-et kihagy. Nekem ennyi elég, van nála jobb azon a poszton.Drukker írta:
Ki mondta hogy ez a Chealsea??? mert én azt mondtam hogy PL a Chealseaban... 2: Sztem te alapból nem bírod Henryt és csak ezért fikázod ...:S
csabimo írta:1: Ez nem a Chelsea! Ne azzal nyugtasd magadat hogy más csapatnál sincsen jobb ember azon a poszton...Drukker írta:Nem tom miért szarozza le mindenki Henryt... Ha már ennyire fújoljátok meg minden lóguanó akkor mondjatok okot. Most jön majd az hogy mert nem úgy jáccik mint az Arsenalba. Erre 2 válaszom van: 1.: Ez nem az Arsenal. 2.: Ki mondta neked hogy úgy fog jáccani???
Jah és még vmi. Ha már kakiztok vkit akko vegyetek viszonyítási alapot és úgy fújóljátok... Pl a Chealseanek nem tom ki jáccik ott a balszélen csatárt de hogy biztos nem rúgott ennyi gólt és nem adott ennyi gólpasszt.:@
Go Titi
Nehéz mostanában negativumokat irni a csapatról a mutatott játékoról vagy éppen a játékosokról mert mindenki jol végzi a dolgát!
Egyedül Titi a kivétel mert ö nagyon kilog a teljesitményével és nem pozitiv irányba...Senki nem várja az arsenalos Henryt mert mi nem az arsenal vagyunk, de a ziccereket nálunk is be kell rugni!!!
1. "Egy példát említettem arra hogy nem csak mi hanem az egész világ hatalmasra tartja a srácot."lionelmessi19 írta:
Na nézzük:
1. Egy példát említettem arra hogy nem csak mi hanem az egész világ hatalmasra tartja a srácot. Te pedig csak kötözködsz, semmi egyébre nem volt jó ez a mondat.
2. Én azt írom hogy jobb lenne. Ez itt szimpla véleménykülönbség. Amikor én láttam ott játszani ,jobban tetszett mint Titi teljesítménye. Egyébként is nehéz az eddigiek alapján bármit mondani, mert Henry összehasonlíthatatlanul többet játszott, alig valami eredménnyel amúgy.
és nem, igazából nem szélső kell, nem szélre kell ember, ahogy Ronaldinho, Iniesta, Messi, Hleb sem szélsőjátékot csináltak és csinálnak.
3. Szeritnem meg pont te vagy az aki egyénileg szemléled a dolgot. Csak arra koncentrálsz, hogy Henry hány gólt lő. Tavaly is csak a gólszámmal dobálózott mindenki, idén is az a duma a menő, hogy ne cseszegessük már ha gólt lő. HOlott akkor is ugyanannyit tesz hozzá többnyire a játékhoz, szinte semmit.
Leköti a védőket, mondjuk, oké. Kummára nem helyezkedik sehogy, talán mostanában kezd el majd egy kicsit, megnézve a helyzeteit. Eddig sehogy sem, egyáltalán. Kényszerítőknél idén valóban meglepően jó, tavaly azért közel sem, gondolom emlékszel. Ki szerezte a labdát Guddynak? Hmm, úgy emlékszem a kapus lepasszolta Henrynek. De lehet rosszul.
4. Egyszerűen botrányos a szövegértésed, vagy tényleg csak kötekedni szándékozol. Pont hogy arról szól az a rész, hogy nyilván nem ennyit tud, csak sok hátráltató tényező van, de mégis úgy tűnik, hogy igenis vannak hiányosságai is labdakezelést illetően.
Többet nem reagálok hozzászólásodra amennyiben ennyire primitív stílusú. Amúgy is későn este leszek ma már csak. Üdv.