Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom miért de, én is így vagyok ezzel. vhogy ez a barca most annyira jó, hogy még egy Gudjohnssennek is sikerült összeszednie magát, és hasznos csapattaggá válnia, pedig őt a franciánál sokkal több kritika ért. sztem Henrynak is sikerülhet...Messa írta: Én még bízok a csodában...
1: Ez nem a Chelsea! Ne azzal nyugtasd magadat hogy más csapatnál sincsen jobb ember azon a poszton...Drukker írta:Nem tom miért szarozza le mindenki Henryt... Ha már ennyire fújoljátok meg minden lóguanó akkor mondjatok okot. Most jön majd az hogy mert nem úgy jáccik mint az Arsenalba. Erre 2 válaszom van: 1.: Ez nem az Arsenal. 2.: Ki mondta neked hogy úgy fog jáccani???
Jah és még vmi. Ha már kakiztok vkit akko vegyetek viszonyítási alapot és úgy fújóljátok... Pl a Chealseanek nem tom ki jáccik ott a balszélen csatárt de hogy biztos nem rúgott ennyi gólt és nem adott ennyi gólpasszt.:@
Go Titi
maximálisan egyetértek. szeretem Henryt, mindig is szerettem. bízom benne. és hiszek abban, hogy hamarosan formába lendül...Messa írta:Sokakkal ellentétben, én nem akarom, hogy távozzon. Lehet, hogy sokan meg fognak kövezni érte, de a véleményemet akkor sem fogja ez megváltoztatni. Sajnos nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, és hogy az igazi Henryből ez lett. Már az Arsenalban is a kedvenc játékosom volt, és még mindig az egyik kedvencem.
Én még bízok a csodában...
Messa!!Messa írta:Sokakkal ellentétben, én nem akarom, hogy távozzon. Lehet, hogy sokan meg fognak kövezni érte, de a véleményemet akkor sem fogja ez megváltoztatni. Sajnos nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, és hogy az igazi Henryből ez lett. Már az Arsenalban is a kedvenc játékosom volt, és még mindig az egyik kedvencem.
Én még bízok a csodában...
Az őszintétt megmondva én eleve azt semértettem hogy miért kerül ide???Varga Tamás írta:Olvasva az utóbbi hsz-ket, azt kell mondjam: LM19 oldalán van a pont. Elemzése korrekt és helytálló.
Én annyival lépek túl rajta, hogy a távozásának idejét várom. Nem ide való.
Na nézzük:chi omega írta:"Ezesetben Bojant a fél világ túlértékeli. Firenzében példának okáért többre tartják majdnem, mint Messit."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1.aha, és ha többre tartják, akkor biztos úgy is van.
2. és ahogy lentebb is írták: a balszélen nem lenne jobb krkic. nem tapogatózom, amikor ezt mondom, hanem már láthattuk a szélen játszani (jobboldalon mondjuk, az igaz), és nem volt sok haszna. márpedig most szélre kell ember.
3. az a baj, hogy sokan csak egyénileg látják a focistákat, külön-külön, a csapatban elfoglalt helyüket nem. és ez még akkor is igaz, ha észreveszik, hogy mittudomén, ez egy nagy labda volt.
látni kéne, hogy henry leköti a védőket, mindig jól, okosan helyezkedik, tökéletes ütemben lép be a támadásokba, tökéletesen adja vissza a labdákat pl kényszerítőnél, és sokat küzd, jön vissza segíteni, szerez pár labdát. most legutóbb is ki szerezte meg gudjonsen gólja előtt?
"Henrynél szerintem ennyiszer nem lehet rossz passz/nap, azaz vannak hiányosságai ilyen téren. "
4.ez is egy röhejes megállapítás. ennyit tud szerinted? lol
Ha megnézed a hozzászólásaimat alaposan, nem egyben megtalálod az önbizalom kérdést. Én biztos vagyok benne hogy a helyzetkihasználása nagyrészt ezen múlik. A labdakezelés pedig olyan dolog szerintem, ami főleg pillanatnyi állapottól függ, amennyiben alapvetően tud az ember. Henrynél szerintem ennyiszer nem lehet rossz passz/nap, azaz vannak hiányosságai ilyen téren. De persze benne lehet a dologban itt is az önbizalomhiány.G-Jay írta:Szerintetek nincs benne ebben az elpattan a labda meg nem lövöm be a ziccereket dologban, hogy kicsit be van még mindíg rezelve? Azaz önbizalomhiány.
Nemtudom, csak gondolkodom, mert kb érthetetlen h miért nem tud labdát kezelni meg ilyenek. Hisze neki soha nem volt gondja ilyesmivel, és ez független attól h van e terület előtte vagy sem.
Viszont azt sem értem h mitől lesz akkor önbizalma??
Persze lehet semmi köze ehhez a helyzetnek.
Szerintem ebben rejlik a probléma. 1éve elég ratyi volt és sztem berezelt,hogy nem megy neki a liga.G-Jay írta:Szerintetek nincs benne ebben az elpattan a labda meg nem lövöm be a ziccereket dologban, hogy kicsit be van még mindíg rezelve? Azaz önbizalomhiány.
Nemtudom, csak gondolkodom, mert kb érthetetlen h miért nem tud labdát kezelni meg ilyenek. Hisze neki soha nem volt gondja ilyesmivel, és ez független attól h van e terület előtte vagy sem.
Viszont azt sem értem h mitől lesz akkor önbizalma??
Persze lehet semmi köze ehhez a helyzetnek.
Én is ezt mondom.lionelmessi19 írta:Iván cikkéhez: Egyrészt nagyon tetszik, másrészt mindenki ismeri a véleményem, Ivánnal is beszélünk erről eleget. Harmadrészt viszont nem gondolom, hogy eddig túl sok kritikát kapott a tavaly miatt, bár lehet már rosszul emlékszem. Ugyanakkor idén izzik a topic, a sajtó, és én is rengeteget kritizálom, ami pedig véleményem szerint megalapozott, teljes mértékben, mert idén egy nulla a srác ahhoz képest hogy elv. már teljesen egészséges, és hogy közel ugyanannyit játszik középcsatárt, mint balszélsőt.
Éppenséggel fel lehet fogni, csak hülyeség. Valóban kopott a sebessége is sajnos.boixosnoisbarca írta:Henry nem lett gyengébb, egyszerűen csak más a szerepe,mért nem lehet felfogni???1 dolog aggaszt,a sebessége...abból vesztett,de hát öregszik az ember.
Hogy tessék mi ?Balinho írta:Henry legalább letett annyit mint Dinho.
Éppenséggel fel lehet fogni, csak hülyeség. Valóban kopott a sebessége is sajnos.boixosnoisbarca írta:Henry nem lett gyengébb, egyszerűen csak más a szerepe,mért nem lehet felfogni???1 dolog aggaszt,a sebessége...abból vesztett,de hát öregszik az ember.
Hogy tessék mi ?Balinho írta:Henry legalább letett annyit mint Dinho.
Ezesetben Bojant a fél világ túlértékeli. Firenzében példának okáért többre tartják majdnem, mint Messit. De bárhol igaz szerintem, hogy hatalmas focistát látnak benne, és most is mutatja már rengeteg jelét.chi omega írta:túl van értékelve bojan. hangsúlyozom: jó játékos, még jobb lesz belőle, 18 évesen ahol tart, az kiváló, de pl nincs azon a szinten, ahol messi ennyi idősen.
ha henry annyit csinált volna idén, mint bojan, még jobban utálnátok.
"egyszer duplázott a basel ellen, húha, nehéz ellenfél! bezzeg itthon, amikor kezdő lehetett, már nem csinált semmit. a kupában meg betalált egyszer, dehát egész meccsen elszúrta a helyzeteket, egy harmadosztályú ellenfél ellen ez a minimum!"
akármibe lefogadom, hogy ez lenne.
Balinho írta:Henry legalább letett annyit mint Dinho.
elmondanám, h Dinhon és Decon is látszott az akarás, amíg meg nem ynertük a BL-t. azután már tényleg fostak az egészbe.Balinho írta:Mindenesetre annyiban különbözik Dinhotól és Decotól, hogy rajta legalább látszik az akarás, és hogy igenis bizonyítani akar.
Érdekes tavaly Rijkaardnál is vágtad a centit, pedig legalább letett annyit mint Dinho. Amúgy az FCB szempontjából az is teljesen mindegy, hogy ki mit tett le a Barca asztalára, ilyen erővel még Patje is itt lehetne még és várhatnánk a feltámadását. Ez az összevetés kissé sántít...Varga Tamás írta: Az 24 millióért és évi 8-t kevés, nagyon kevés.
Az FCB szempontjából nézve pedig Henry és R10 nem említhető egy lapon.