Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adét tegnap akarta, Benzemát meg tegnapelőttlluisllach89 írta:Nem feltétlen menne el. Nem ér meg a klubnak az kb 10-15 milliót h a padon ne üljön 1 bármikor bevethető klasszis csatár, v akár h ne kezdjen... Amúgy meg ma Lavezzit akarod, holnap Adebayort utána meg Benzemát, igaz?norbert55 írta:Henrynak sztem is távoznia kellene a nyáron.Ha a Barca BL-t nyer az idén akk tuti h elmegy hisz ha ez meglesz neki akk mindent nyert már.Lavezzi sztem is jó ötlet lenne helyette.
Nem feltétlen menne el. Nem ér meg a klubnak az kb 10-15 milliót h a padon ne üljön 1 bármikor bevethető klasszis csatár, v akár h ne kezdjen... Amúgy meg ma Lavezzit akarod, holnap Adebayort utána meg Benzemát, igaz?norbert55 írta:Henrynak sztem is távoznia kellene a nyáron.Ha a Barca BL-t nyer az idén akk tuti h elmegy hisz ha ez meglesz neki akk mindent nyert már.Lavezzi sztem is jó ötlet lenne helyette.
azért ne kenjük a szurkolókra, ezt már ronaldinho kapcsán sem szerettem. de tény, hogy henryhoz sokan kapásból negatívan álltak hozzá, mert drága volt (egyáltalán nem volt az, ha megnézzük a mai fociban az árakat: mondjuk robben 36 millió, nála pl csak jobb, már csak azért is, mert nem sérül le), mert mindenki félt, hogy jaj, ez a galaktikus korszak kezdete.kulcsar.l írta:Kezd zavarni ez a Henry ellenesség! Szerintem azért tűnik gyengébbnek a teljesítménye, mert mellette látunk még a pályán egy Eto'ot, Messit, Xavit, akik most bombaformában vannak. Hozzájuk képest Henry tényleg nem brillírozik, de mégiscsak lőtt már 7 meccsen 4 gólt és adott 2 gólpasszt.
Amíg így nyerjük a meccseket, nem értem, hogy miért kell mindig elővenni a meccsek után, a játéka miatt.
Ebből kellene egy kicsit visszavenni a szurkolóknak, ha elveszt egy labdát nem egyből kifütyülni, hanem bátorítani. A nyilatkozatból lehet érezni azt, hogy tudja, ennél többre lenne szükség, de ilyen szurkolói nyomás alatt ez elég nehéz. Mindenkitől csak kritikát kap, így nem lehet könnyű játszani!
Mint Barcelona-szurkolót egyáltalán nem érdekel, mit tett le a francia válogatott és az Arsenal asztalára. Azt elismerem, de ez nem befolyásolja az itteni teljesítményét. Az 24 millióért és évi 8-t kevés, nagyon kevés.Perrero írta:Ronaldinhoál nem vágtad.. és tudom, h R10 annyiban más, hogy Ő tett le -nem is keveset- a Barca asztalára.. de Titi is épp elegett tett le a 20-21.ik század "asztalára"...Varga Tamás írta:Mondjuk, Andrissal ellentétben én vágom a centit. Remélem, nem sokáig kell ezt tennem. Max. az idény végéig, és akkor megköszönik neki az ittlétet. Nem vesztünk semmit a távozásával.
Bár, én megkérdőjelezem azt is, hogy egy ilyen gyenge Henry-nak bármiféle marketingértéke lenne. Legalábbis, akkora nincs, hogy évi 8 milliós fizetését megtérítse.
a technikai hibái tényleg kínosak, de ha ezek nem lennének, meg bemennének a helyzetek, máris csúcsformáról beszélnének sokan szerintem, akármilyen viccesen is hangozzék ez.Sanama írta:Nem az a bajom vele,hogy hol tart ! lőtt gólokat és gólpasszt is adott szép számmal..chi omega írta:túl van értékelve bojan. hangsúlyozom: jó játékos, még jobb lesz belőle, 18 évesen ahol tart, az kiváló, de pl nincs azon a szinten, ahol messi ennyi idősen.
ha henry annyit csinált volna idén, mint bojan, még jobban utálnátok.
"egyszer duplázott a basel ellen, húha, nehéz ellenfél! bezzeg itthon, amikor kezdő lehetett, már nem csinált semmit. a kupában meg betalált egyszer, dehát egész meccsen elszúrta a helyzeteket, egy harmadosztályú ellenfél ellen ez a minimum!"
akármibe lefogadom, hogy ez lenne.
DE
Az azért elég ciki ilyen szinten,hogy valaki a saját lábába botlik el és 5ből 4 ziccert elszúr, levveni nemtudja a labdát.
Az idei góljaiból megnézheted,hogy menniy volt,olyan,hogy szinte a lábára rúgták és csak beletette a kaputól 1-2méterre.
Bojan illet Hleb legalaább nem esnek el a lábukba és cselezni illetve levenni is tudják a labdát rendesen.
Szánalmas pletyka.matyi02 írta:http://focimagazin.hu/2008/11/11/henry-chelseaben
Henry a Chelseaben?
Ki tudja de nem adnak érte sokat ...
Nem az a bajom vele,hogy hol tart ! lőtt gólokat és gólpasszt is adott szép számmal..chi omega írta:túl van értékelve bojan. hangsúlyozom: jó játékos, még jobb lesz belőle, 18 évesen ahol tart, az kiváló, de pl nincs azon a szinten, ahol messi ennyi idősen.
ha henry annyit csinált volna idén, mint bojan, még jobban utálnátok.
"egyszer duplázott a basel ellen, húha, nehéz ellenfél! bezzeg itthon, amikor kezdő lehetett, már nem csinált semmit. a kupában meg betalált egyszer, dehát egész meccsen elszúrta a helyzeteket, egy harmadosztályú ellenfél ellen ez a minimum!"
akármibe lefogadom, hogy ez lenne.
hát ezaz, szerinted henryt jogosan utálják? nevetséges ez az egész. a csapat játékosa, és KÜZD, hajt a csapatért, egy elfogadható szinten, elfogadható effektivitással.lui1698 írta:
Igazad van. Tényleg magasabb szint, mint Presas.
Viszont Oleguert sem gyűlölte, vagy útálta senki amiatt, hogy gyengén játszott.
És akkor mondd már meg nekem okoska, hogy kit utált, vagy egyáltalá kit fütyült ki eddig a barcelonai közönség, ha látta rajta a küzdeni akarást. Hogy megpróbál jobb lenni és a csapat hasznára válni. Szegény megboldogult Simon Tibornak volt egy olyan szállóigévé vált kijelentése, hogy ha a szurkoló látja rajtad hogy felszántod a pályát, akkor játszhatsz akármilyen rosszul, mindent meg fog bocsájtani.McLovin írta:Hát Henrykám k*rvára szedd össze magadat, mert ha akarod, ha nem, előbb-utóbb megutál a közönség nagyon de nagyon és akkor hiába fogod szeretni a Barcát, menned kellesz! Szóval vmi formajavulást esetleg, mert ez siralmas!!
Igazad van. Tényleg magasabb szint, mint Presas.chi omega írta:az ilyen hozzászólásoktól nyílik ki a bicska az ember zsebében. henrynak nem megy, de így is képvisel egyfajta minőséget, nem egy oleguerről beszélünk, vicc.McLovin írta:Hát Henrykám k*rvára szedd össze magadat, mert ha akarod, ha nem, előbb-utóbb megutál a közönség nagyon de nagyon és akkor hiába fogod szeretni a Barcát, menned kellesz! Szóval vmi formajavulást esetleg, mert ez siralmas!!
eddig bajnokságban
7 meccs - 4 gól, 2 gólpassz
az ilyen hozzászólásoktól nyílik ki a bicska az ember zsebében. henrynak nem megy, de így is képvisel egyfajta minőséget, nem egy oleguerről beszélünk, vicc.McLovin írta:Hát Henrykám k*rvára szedd össze magadat, mert ha akarod, ha nem, előbb-utóbb megutál a közönség nagyon de nagyon és akkor hiába fogod szeretni a Barcát, menned kellesz! Szóval vmi formajavulást esetleg, mert ez siralmas!!