Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a közönség annyira húde nagyon nem fogja megútálni.McLovin írta:Hát Henrykám k*rvára szedd össze magadat, mert ha akarod, ha nem, előbb-utóbb megutál a közönség nagyon de nagyon és akkor hiába fogod szeretni a Barcát, menned kellesz! Szóval vmi formajavulást esetleg, mert ez siralmas!!
én nem tippelek, láttam már bojant a szélen, játszott már ott, idegenül mozgott. szépen megtartogatta a labdákat, de pl centerezni egyáltalán nem tudott jól (henrynak meg mindig veszélyesek a beadogatott labdái).lionelmessi19 írta:Bojanra, Hlebre, és Iniestára is igaz, hogy fokozatokkal jobban érzik a játékot a mezőnyben, mint Henry.. és ez itt a lényeg, nem pedig az hogy fizikum, vagy szélső játék vagy akármi. Sose játszottunk klasszikus szélsőkkel, és hozzájuk illő játékkal.
chi omega: nem gondolom, hogy ha valakinek ez a véleménye, akkor nevetségesnek kéne titulálnod. Maradjunk annyiban, hogy ahogy nekem, úgy neked sem lehet fogalmad róla, mit nyújtana Bojan. Maximum találgatni lehet, hogy miből adódhat a poszton hátrány, előny.
Egy valami biztos egyenlőre, hogy Henry nem megfelelő. Hogy Bojan tud-e jól muzsikálni ott bal oldalt, az majd reméljük hogy megláthatjuk. Emlékeim szerint idén még csak csereként állt oda, nagyjából arra a posztra, és egyszer sem volt gyengébb Henrynál, sőt...
Egy kicsit szélsőségesen fogalmazod meg a véleményed esetenként. (nem mintha nálam nem fordulna elő, de igyekszem én is visszaszorítani)
Köszönöm,lionelmessi19 írta:Bojanra, Hlebre, és Iniestára is igaz, hogy fokozatokkal jobban érzik a játékot a mezőnyben, mint Henry.. és ez itt a lényeg, nem pedig az hogy fizikum, vagy szélső játék vagy akármi. Sose játszottunk klasszikus szélsőkkel, és hozzájuk illő játékkal.
chi omega: nem gondolom, hogy ha valakinek ez a véleménye, akkor nevetségesnek kéne titulálnod. Maradjunk annyiban, hogy ahogy nekem, úgy neked sem lehet fogalmad róla, mit nyújtana Bojan. Maximum találgatni lehet, hogy miből adódhat a poszton hátrány, előny.
Egy valami biztos egyenlőre, hogy Henry nem megfelelő. Hogy Bojan tud-e jól muzsikálni ott bal oldalt, az majd reméljük hogy megláthatjuk. Emlékeim szerint idén még csak csereként állt oda, nagyjából arra a posztra, és egyszer sem volt gyengébb Henrynál, sőt...
Egy kicsit szélsőségesen fogalmazod meg a véleményed esetenként. (nem mintha nálam nem fordulna elő, de igyekszem én is visszaszorítani)
Szerintem Bojan jobb, Henry nagyon sok labdát elad. Amit még Henry szokott csinálni, azt szvsz Bojan is elvégzi. Ráadásul szerintem Krikic nem hagy ki 5 helyzetből 4-et. Am nem vagyok teljesen Henry ellenes, egyszerűen jobban bírom Bojant.Rivaldo11 írta:Messze nem vagyok meggyőződve arról, hogy Bojan többet mutatna a szélen, mint Henry. Lehet, de mérget azért nem vennék rá.
Ilyen hozzáállással RvN, se egy gólvágó.lionelmessi19 írta:5öt talán, de abból négy (?) fél méterről üres kapura, így nem nevezném gólvágásnak.zsoltman írta:mennyi gólt vágott eddig?
5öt talán, de abból négy (?) fél méterről üres kapura, így nem nevezném gólvágásnak.zsoltman írta:mennyi gólt vágott eddig?
Persze...elég, h Laporta kiskedvence játszik, nem kell még a jól működő felálást is megbontani miattaMichaaBee írta:én nem örülnék, ha menne, de nem nagyon sírnám vissza. ki kell próbálni két csatáros játékban, már csak ez a választás maradt.
4-3-1-2
Hát ha el is megy akko ne city-be!Ne is angliába!Sztem franciországban biztos istenítenék,és jól is játszana!palesz77 írta:szerintem itt az a legnagyobb baj, hogy Laporta kérte a kis Titit és nem akarja majd eladni, mert be kéne ezzel ismernie, hogy egy baklövés volt, nem érte meg a pénzét az tuti. én örülnék, ha a city még télen lecsengetne egy busás összeget a barcának és ő mennesoadroli írta:Hát nyáron szerintem távozni fog!
Csak nem mostanában a rangadókon.MichaaBee írta:én nem örülnék, ha menne, de nem nagyon sírnám vissza. ki kell próbálni két csatáros játékban, már csak ez a választás maradt.
4-3-1-2