Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lui1698
Llegenda del Barça

2008.11.11. 15:06:18

McLovin írta:Hát Henrykám k*rvára szedd össze magadat, mert ha akarod, ha nem, előbb-utóbb megutál a közönség nagyon de nagyon és akkor hiába fogod szeretni a Barcát, menned kellesz! Szóval vmi formajavulást esetleg, mert ez siralmas!! :roll:
Azért a közönség annyira húde nagyon nem fogja megútálni.
Maximum majd kifütyülik párszor, meg ilyenek.
Megútálni más csapatok játékosait szokták általában szerintem, nem a saját csapatból valakit.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.11. 15:03:25

Hát Henrykám k*rvára szedd össze magadat, mert ha akarod, ha nem, előbb-utóbb megutál a közönség nagyon de nagyon és akkor hiába fogod szeretni a Barcát, menned kellesz! Szóval vmi formajavulást esetleg, mert ez siralmas!! :roll:
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.11. 14:51:32

lionelmessi19 írta:Bojanra, Hlebre, és Iniestára is igaz, hogy fokozatokkal jobban érzik a játékot a mezőnyben, mint Henry.. és ez itt a lényeg, nem pedig az hogy fizikum, vagy szélső játék vagy akármi. Sose játszottunk klasszikus szélsőkkel, és hozzájuk illő játékkal.

chi omega: nem gondolom, hogy ha valakinek ez a véleménye, akkor nevetségesnek kéne titulálnod. Maradjunk annyiban, hogy ahogy nekem, úgy neked sem lehet fogalmad róla, mit nyújtana Bojan. Maximum találgatni lehet, hogy miből adódhat a poszton hátrány, előny.
Egy valami biztos egyenlőre, hogy Henry nem megfelelő. Hogy Bojan tud-e jól muzsikálni ott bal oldalt, az majd reméljük hogy megláthatjuk. Emlékeim szerint idén még csak csereként állt oda, nagyjából arra a posztra, és egyszer sem volt gyengébb Henrynál, sőt...
Egy kicsit szélsőségesen fogalmazod meg a véleményed esetenként. (nem mintha nálam nem fordulna elő, de igyekszem én is visszaszorítani) :roll:
én nem tippelek, láttam már bojant a szélen, játszott már ott, idegenül mozgott. szépen megtartogatta a labdákat, de pl centerezni egyáltalán nem tudott jól (henrynak meg mindig veszélyesek a beadogatott labdái).
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2008.11.11. 13:33:17

Én mindig örülök, ha Henryt a kezdőbe látom.Nem lő 4 golt, nem viszi végig a pályán egymaga, de neki nem is ez a szerepe.Pep tudja, h mért teszi a kezdőbe és sztem 1golt vagy golpaszt látunk tőle.Tény Bojan játszhatna többet.
baas11
Entrenador del Barça

2008.11.11. 12:20:06

Szerintem egyszerűen csak az a baj Henry-val , hogy nem illik bele a játékrendszerbe amiben egy ékkel játszunk és úgy nézki h ez igy is lesz még naon sokáig...bal szélen meg nem tud játszani ráadásul oda sokkal jobb játékosaink vannak(Iniesta,Hleb...) Eto'o-t lehetetlen kiszorítani cserének meg drága és még ott van Bojan is. Neki csak a 4-4-2 vagy a 4-2-3-1 fekszik hisz ezzel lett világsztár...dehát ahogy ő is mondta neki kell alkalmazkodni a csapathoz és nem fordítva,...eddig nem nagyon sikerült (Eto'o mellett nem tud labdába rúgni szó szerint,legjobb teljesítményénél is a Levante ellen egyedül volt elől másképp nem megy neki) akkor lehet vigasz ha Eto'o megsérül és elmondhatjuk h azért még van egy Henry-nk !!!Sajnos !!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Titinho
Director del Fútbol

2008.11.11. 12:13:33

Először is gratulálok Ivánnak az Henry-s cikkhez :!:

Lényegében egyet is értek Iván cikkével. :roll: De egy-két gondolatot még leírnék vele kapcsolatban. :)
Lehet, hogy év végén megválunk tőle, de azért annyira kritikus hangot én nem ütnék meg vele kapcsolatban ebben az idényben. Tény, hogy még mindig nem tündököl annyira mint Eto'o, Messi vagy Xavi, de igen is szerintem hasznos tagja ő is a csapatnak. 7 bajnokin 4 gólt szerzett és adott 2-3 gólpasszt is. Ha a statisztikáit nézzük akkor az annyira nem rossz. :wink: Persze a mutatott játéka nem valami meggyőző, lehet ez már nem is lesz sokkal jobb, de még javulhat azért. :?

Tegnap este a TV3-on indult egy új műsor és ő volt az első adás sztárvendége, egy kis beszélgetős show. Ő ismét kijelentette, hogy szereti a Barcelonát, a várost, büszkeséggel tölti már az is el, hogy az öltőzőben felveheti a Barça mezét, ja és esze ágában sincs távozni. Azt is mondta, hogy Eto'o sokkal jobb csatár mint ő és persze éltette a kis Messit is. Jó kis interjú, ajánlom mindenkinek aki tud spanyolul vagy angolul az megtalálja a SPORT-on vagy az El Mundo-n.

Év végéig én még bizalmat szavazok neki, ha tavaly és tavalyelőtt Ronnie-nak is megadta a vezetőség és az edzői stáb a bizalmat, akkor ezt én is megteszem még az idény végéig. Majd akkor meglátjuk, hogy hány góllal és gólpasszal járult hozzá remélhetőleg a bajnoki címhez, a Bl-hez, vagy a kupához. :D

Remélem javul a játéka, de így is a statisztikái nem olyan rosszak mint azt itt egyesek állítják. :wink:

Na peace everybody :!:

Szerk.: Iván cikkében ezzel a mondattal és véleménnyel maximálisan egyetértek:

[quote="Részlet az "Henry szerepe kétségek között" című cikkből"]A francia csatár megítélésem szerint aránytalanul sok kritikát kap azóta, hogy landolt Barcelonában tavaly nyáron, pedig az elmúlt idényben mutatott teljesítménye nem volt rossz ahhoz képest, hogy milyen minőségű csapat volt körülötte, illetve hogy sokat játszott sérülten. [/quote]
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.11.11. 12:21:20-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.11. 10:30:05

Iván cikke minden elismerést megérdemel Henryról.

Tökéletes elemzés, ráadásul talán néhány koromfekete szemüvegben járkáló drukkertársunknak is felnyitja majd a szemét... Tisztára olyan a helyzet vele, mint Ronaldinhoval. Egyszerűen nem terem már itt szőlő Henrynak (a brazilnak legalább termett), addig kell elmennie, ameddig még tud pár évet az élmezőnyben, bombaformában játszani. Ez a csapat és a francia érdeke is.

A vakon védelmező szurktársaknak pedig csak annyit mondanék, hogy lehet hatalmas játékosnak tartani, mert az. Csak annyit kellene elismerni, hogy neki itt baromira nem megy és amit eddig itt nyújt, az magához képest kalap kaksi.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varga
Capitá del Barça

2008.11.10. 22:08:23

lionelmessi19 írta:Bojanra, Hlebre, és Iniestára is igaz, hogy fokozatokkal jobban érzik a játékot a mezőnyben, mint Henry.. és ez itt a lényeg, nem pedig az hogy fizikum, vagy szélső játék vagy akármi. Sose játszottunk klasszikus szélsőkkel, és hozzájuk illő játékkal.

chi omega: nem gondolom, hogy ha valakinek ez a véleménye, akkor nevetségesnek kéne titulálnod. Maradjunk annyiban, hogy ahogy nekem, úgy neked sem lehet fogalmad róla, mit nyújtana Bojan. Maximum találgatni lehet, hogy miből adódhat a poszton hátrány, előny.
Egy valami biztos egyenlőre, hogy Henry nem megfelelő. Hogy Bojan tud-e jól muzsikálni ott bal oldalt, az majd reméljük hogy megláthatjuk. Emlékeim szerint idén még csak csereként állt oda, nagyjából arra a posztra, és egyszer sem volt gyengébb Henrynál, sőt...
Egy kicsit szélsőségesen fogalmazod meg a véleményed esetenként. (nem mintha nálam nem fordulna elő, de igyekszem én is visszaszorítani) :roll:
Köszönöm, :) Ezzel teljesen egyetértek.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.11.10. 22:05:46

Bojanra, Hlebre, és Iniestára is igaz, hogy fokozatokkal jobban érzik a játékot a mezőnyben, mint Henry.. és ez itt a lényeg, nem pedig az hogy fizikum, vagy szélső játék vagy akármi. Sose játszottunk klasszikus szélsőkkel, és hozzájuk illő játékkal.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga
Capitá del Barça

2008.11.10. 22:02:51

Rivaldo11 írta:Messze nem vagyok meggyőződve arról, hogy Bojan többet mutatna a szélen, mint Henry. Lehet, de mérget azért nem vennék rá.
Szerintem Bojan jobb, Henry nagyon sok labdát elad. Amit még Henry szokott csinálni, azt szvsz Bojan is elvégzi. Ráadásul szerintem Krikic nem hagy ki 5 helyzetből 4-et. Am nem vagyok teljesen Henry ellenes, egyszerűen jobban bírom Bojant.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.11.10. 21:59:04

lehet kritizálni henry-t, de hogy bojan jobb lenne a szélen, ez a vélemény szimplán nevetséges. henry már csak a fizikuma miatt is több helyzetet képes teremteni, még ha a befejezésekkel vannak is bizonyos gondjai. ismétlem, a kritikáknak többnyire van alapja, de bojan akkor is csak egy kölyök még, aki persze remélhetőleg jó sokat játszhat idén, fejlődhet, és jó is lesz, de akkor sem a szélen a helye, eddig sosem mutatott ott jó teljesítményt. egyszerűen csak elfogultak vele a szurkolók, mert saját nevelés, mert fiatal, mert igyekszik, ami rendjén is van, klassz srác, de a csapathoz viszonyítva egyelőre nem hasznosabb, mint henry.
(aki tényleg pontatlan, és sokszor ügyetlen, de a játékintelligenciája így is látványos. kár, hogy mindig elrontja valamivel az amúgy jó ötletekre alapuló passzait, cseleit, lövéseit)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.11.10. 21:57:58

Messze nem vagyok meggyőződve arról, hogy Bojan többet mutatna a szélen, mint Henry. Lehet, de mérget azért nem vennék rá.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2008.11.10. 21:56:27

G-Jay:

Én szinte biztos vagyok benne, hogy Henry nem vezetőségi nyomás miatt van kezdőben. Szerintem Pep is bírja őt, próbálja valahogy megadni neki a kellő önbizalomhoz szükséges lehetőséget, de a Francia még ezzel se nagyon tud élni, eddig.
lehet hogy Laporta szereti Henryt, de kétlem hogy a csapat kárára is azt mondaná, játszon.

A másik viszont, hogy szerintem igen is elő kell venni Henryt egy 6-0 után is, még ha nem is hátráltatta a csapatot. Mert akkor bizony késő lesz, ha a közeli négy rangadónkon muzsikál a srác hasonlóan. Ott nem engedhetjük meg magunknak valószínűleg, hogy 5ből 1 ziccert rúg be valaki.

Ja és Tamás:

MOst nem küldeném el, de amennyiben változatlan a játéka, vagy csak minimálisat javul év végéig, igyekeznék lepasszolni. Ő sem lesz fiatalabb, és ha Ronaldinho esetében az volt, akkor Titiében fokozottan igaz, minnél hamarabb adjuk, annál több pénzt látunk érte.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga
Capitá del Barça

2008.11.10. 21:54:15

El kell adni! Nagyon bírtam a régi Henry-t, de mostaninak semmi hasznát nem vesszük. Ráadásul -amit előttem már sokan leírtak- sok angol, vagy más csapat szép summát pengetne le érte. Szerintem Bojan jobb teljesítményt nyújt a szélen mint Henry, aztán Iniesta, Hleb... A középső csatár posztján már jobb teljesítményt nyújtott, de ...Eto'o... A részemről egy érv sincs ami Henry maradása mellett szólna. :?
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.10. 21:39:51

Mondjuk, Andrissal ellentétben én vágom a centit. Remélem, nem sokáig kell ezt tennem. Max. az idény végéig, és akkor megköszönik neki az ittlétet. Nem vesztünk semmit a távozásával.
Bár, én megkérdőjelezem azt is, hogy egy ilyen gyenge Henry-nak bármiféle marketingértéke lenne. Legalábbis, akkora nincs, hogy évi 8 milliós fizetését megtérítse.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.10. 20:46:24

Ömm volt itt egy olyasmi téma, hogy Pep csakis Laporta nyomására játszatja Henryt.
Nemtudom, Pep nekem nagyon nem olyannak tűnik eddig, mint aki befolyásolható lenne akárki által is a csapatg összeállításában. Ez egy.
A másik pedig. hogy akkor viszont mégis miért játszatja? Azért mert edzésen a szívét lelkét kiteszi a francia, és akar. Ezek után Pep megbízik benne, és igyekszik neki adni lehetőséget, hátha beválik. Egy 6-0-ra megnyert mérkőzésen felesleges arról beszélni, hogy Henry hátráltat minket. Főőleg hogy gólt lőtt. Viszont biztos vagyok benne, hogy senkit nem fog zavarni az, hogy ha a cserepadról bejön, és bever egy-két gólt.
Az meg hogy milyenek a góljai...pont annyit érnek mint a többi. Egyrészt. Másrészt azért min 10 gólt tudok feleleveníteni, ami nagyon fontos volt, és szép is. Idén is láthattunk már tőle ilyet.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Andris
Adminisztrátor

2008.11.10. 20:39:37

Gondolom szemszöget akartál írni, vagy valami hasonlót.. :)
Egyébként RvN lesipuskás góljai mellé képes kihasználni rengeteg helyzetet amit megteremtenek neki. Henrynek már gondot okoz az is ha csak a kapus van előtte.

Más:
Természtesen nem kis marketingértéke van, bármikor lehet olyan kulcsfontosságú meccse, mint Larsonnak volt a BL döntő pl, és igen, a fiataloknak is nem kevés tapasztalatot adhat át.
Nem véletlen nem küldöm el a bús fenébe, csak erősen kritizálom a mutatott játékát, és azt a helyzetet, hogy Bojan és Hleb kevesebbet játszottak eddig.
- József Attila
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.11.10. 20:27:42

lionelmessi19 írta:
zsoltman írta:mennyi gólt vágott eddig?
5öt talán, de abból négy (?) fél méterről üres kapura, így nem nevezném gólvágásnak. :)
Ilyen hozzáállással RvN, se egy gólvágó.
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.11.10. 17:56:43

Azért azt nem szabadna elfelejteni,hogy az éremnek két oldala van,Henry nem kis mennyiségű tapasztalatot ad Bojannak illetve ha nem tudjuk,hogy milyen volt az Arsenalban,akkor itt is teljesen elfogadható teljesítményt nyújt!Az árát nem kell felhánytorgatni,(mennyiért is jött,14millió)mert ha annyiért,akkor az még nem is olyan nagy összeg egy titiért...
A másik meg,(egy kicsit off lesz),hogy Bojan,akármennyire is már ez a 2. éve,nem szabad sokat játszania ilyen magas szinten.Ha kölcsönadtuk volna,akkor ott játszania kéne,de itt,egy Barcában,nem szabad megengedni,hogy elszálljon és szvsz Pep is ezért padoztatja többet.

Persze,több lehetőséget is kaphatna,de szerintem ennyi is elég neki,meg különben is,lesz itt még sérülés,ebben biztos vagyok :wink:
(bár ne lenne [-o< )
.
Andris
Adminisztrátor

2008.11.10. 17:37:46

zsoltman írta:mennyi gólt vágott eddig?
5öt talán, de abból négy (?) fél méterről üres kapura, így nem nevezném gólvágásnak. :)
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.10. 17:33:47

MichaaBee írta:én nem örülnék, ha menne, de nem nagyon sírnám vissza. ki kell próbálni két csatáros játékban, már csak ez a választás maradt.
4-3-1-2
Persze...elég, h Laporta kiskedvence játszik, nem kell még a jól működő felálást is megbontani miatta :evil:
zsoltman
Jugador d'estrella

2008.11.10. 17:28:32

mennyi gólt vágott eddig?
soadroli
Llegenda del Barça

2008.11.10. 17:25:57

palesz77 írta:
soadroli írta:Hát nyáron szerintem távozni fog!
szerintem itt az a legnagyobb baj, hogy Laporta kérte a kis Titit és nem akarja majd eladni, mert be kéne ezzel ismernie, hogy egy baklövés volt, nem érte meg a pénzét az tuti. én örülnék, ha a city még télen lecsengetne egy busás összeget a barcának és ő menne
Hát ha el is megy akko ne city-be!Ne is angliába!Sztem franciországban biztos istenítenék,és jól is játszana! :wink:
Kép
szajko
Director del Fútbol

2008.11.10. 17:21:53

MichaaBee írta:én nem örülnék, ha menne, de nem nagyon sírnám vissza. ki kell próbálni két csatáros játékban, már csak ez a választás maradt.
4-3-1-2
Csak nem mostanában a rangadókon.
Lezárt