Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne püben,ha lehet,mert engem is érdekelne,h miért ennyivel olcsóbb...érdekelne engem is,rendelnék is,de tutira eredetit...Varga Tamás írta: Rendben Andris. Tegyük fel, hogy eredetiek, igaziak. Elfogadom. De akkor megkérdezném, hogy miért ennyivel olcsóbbak? Ha Dani tudja a választ, Tőle is szívesen fogadom. Akár pü-ben is.
Köszi szépenVarga Tamás írta:A pontos emilcím: http://www.sportkiegeszitok.extra.hu/
Rendben Andris. Tegyük fel, hogy eredetiek, igaziak. Elfogadom. De akkor megkérdezném, hogy miért ennyivel olcsóbbak? Ha Dani tudja a választ, Tőle is szívesen fogadom. Akár pü-ben is.lionelmessi19 írta:mezbirodalom.huRajmó írta:ebay-en, vaterán és lionsporton kívül hol tudnék még rendelni barcás mezeket, viszonylag olcsón?
Drigo oldala, ha megnézed ott oldalt is hirdetve van...
Nagyon olcsón 100% eredeti mezek, felirattal számmal akár.
Ez az oldal nekem nem jön belionelmessi19 írta:mezbirodalom.hu
mezbirodalom.huRajmó írta:ebay-en, vaterán és lionsporton kívül hol tudnék még rendelni barcás mezeket, viszonylag olcsón?
Ott 10 euro, de választhatsz gyorsabb szállítást 20-ért is. És ha nagy csomagot rendelsz pl. pulcsi+mez+sapka+bögre+stb, akkor már drágább.matyi02 írta:Ha Fc Barcelona.cat-ről rendelek akkor mennyi a szálítási költség valaki nemtudja ?
Jah és a fontnak most mennyi a váltólya ? 300![]()
nem hiszem...Varga Tamás írta:Ez kamu, átverés.
Nyilván Drigoék azért vállalják a személyes átvételt is, mert egy hihetetlen nagy átba.ás...Varga Tamás írta: Ez kamu, átverés.
Az még annyira nem is drága... Az enyém 14.000-be került... (más kérdés, hogy nickkel van ellátva, szal kb. az + 1000 HUF).Ilúvatar írta:6000 ropi egy barcás mez![]()
A Nike boltban és a Hervisben is 16000 ft, a mezbirodalomnál, hogy lehet annak a fele, ill. annál is kevesebb.Ilúvatar írta:Te ezt még mindig nem értem...Varga Tamás írta:Mondjuk, azt nem értem, hogy, ami másutt 10-12000 Ft, az a mezbirodalomál miért 6-7000? Valahonnan leesett, vagy bóvli, vagy jótündérek dolgoznak ott?
most kaptam emailt az eurobarca.hu -tól, egy mezbirodalom címmel. Rögtön mentem is arra az oldalra, és leszakadt a pofám: 6000 ropi egy barcás mez![]()
mondom valami nem stimmel, hogy ilyen olcsó... Mindenképpen szeretnék venni egy mezt, de kicsit félek tőle... Ha veszek mezt a mezbirodalomtól, az tuti nem hamis, replica? Egy az egyben ugyanaz mint a Nike boltban? o.O Nem akarok hamis mezt venni, amelynek nincs minősége.
de akkor nem értem, hogyhogy ilyen ólcsó? talán használt? mert ha használt, akkor engem nem érdekel.
kérlek, valaki aki járatos a mezbirodalomban, az világosítsa fel, illetve magyarázza el, hogy hogyis van az egész...
Te ezt még mindig nem értem...Varga Tamás írta:Mondjuk, azt nem értem, hogy, ami másutt 10-12000 Ft, az a mezbirodalomál miért 6-7000? Valahonnan leesett, vagy bóvli, vagy jótündérek dolgoznak ott?