Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem itt az a legnagyobb baj, hogy Laporta kérte a kis Titit és nem akarja majd eladni, mert be kéne ezzel ismernie, hogy egy baklövés volt, nem érte meg a pénzét az tuti. én örülnék, ha a city még télen lecsengetne egy busás összeget a barcának és ő mennesoadroli írta:Hát nyáron szerintem távozni fog!
Értsd: Amíg Henry itt lesz, Bojan nem annyi fog lehetőséget kapni, mégha sokszor meg is érdemelné! És a taknyos Laportától jönne, nem tőlem, én csípem Bojant, ő is gondolom, de úgy kicsit reálisabban fogalmaztam...albicelesteX írta:Mi az hogy 18 éves taknyos?Kire gondolsz?
És mégis milyen háttere lehetne egy 18 éves srácnak?thierryhenry írta:Már itt tartunk, hogy bojannak jobb a helyzetkihasználása?
Na ezen vitatkozhatnánk.
Titinek legalább van háttere.
Azért Rijkaard előtt Iniesta még olyan nagyon sokat nem játszott.cruyff írta:Na végre valaki, aki rendszeresen néz Barca meccset. Ez így van ahogy mondod. A különbség az, hogy akkor kényszerből került erre sor, ha valaki, általában Roni, sérült volt (értsd: este kirúgott a hámból és nem ment edzésre...MQuC írta:Ini feltolása nem Pep újítása. Frank is játszatta ott Ronie helyén és kivállóan bevállt.). Sőt Még Rijkaard előtt a Barca támadósora Luis Garcia és Iniesta voltak!!!!! De Rijkaard után Guardiola tette vissza "tudatosan" Init arra a posztra.
Na végre valaki, aki rendszeresen néz Barca meccset. Ez így van ahogy mondod. A különbség az, hogy akkor kényszerből került erre sor, ha valaki, általában Roni, sérült volt (értsd: este kirúgott a hámból és nem ment edzésre...MQuC írta:Ini feltolása nem Pep újítása. Frank is játszatta ott Ronie helyén és kivállóan bevállt.
Okos megfigyelés!ke.andy írta:Bojan pedig még nem tart ott, ahol Henry tart/vagy tartott, tehát többnek értékelni 5-6 év után lehet. Vb, Eb és Aranylabdával a háta mögött...
Kicsit több tiszteletet, légyszíves.McLovin írta:Milyen kár, hogy kijelentette, hogy nem akar a Cityhez igazolni! Pedig akkor egy rossz játékossal lennénk kevesebben és vagy 30 milkával gazdagabbak!
tőlem meg téged vihetnek, akár ingyen is, csak ...McLovin írta:Azok az arab "olajat hgyozok minden reggel, anyi dellám van" emberek kijelentették, hogy 70 milliót szívesen áldoznának Henryra! Na már most, itt rakták le a PS3-at és a valósághoz tértek vissza! Szal 30-at fognak kb ajánlani érte, de felőlem 20-ért is vihetik, csak ne lássuk többet!
Én is örülnék neki ha a régi Henryt látnánk, de már nem tudok hinni benne, ugyanugy mint r10-nél sem tudtam.albicelesteX írta:Nem nézem le!Soha nem is tenném ezt hiszen hatalmas múltja van amit aki nem ismer el az egy veréb!Csak hát ami ment akkor az már nem megy most!!Sajnos!Örülnék neki ha a régi Henry nálunk játszana ennek az Henrynak annyira nem tudok örülni!
Rendben, de miért kell ennyit b*szogatni. Megértem, jó magyarként a jóban is kell hibát találni, de miért foglalkoztok hétről-hétre ennyit vele. Bajt nem csinál, nyilván lesz még jó meccse, lesz rossz is, a tegnapit sem kellene annyira kifogásolni. Tavaly senkinek sem ment a gólszerzés, mégsem nullával zárta az idényt. Azt hiszem felesleges ezen ennyit rágódni. Leigazolták, szerződése van. Kész, én is szeretném többet látni a pályán Bojant, de Pep dönt, nem kellene ezzel ennyit foglalkozni. Az pedig vicc, hogy Smári jobban teljesít nála...albicelesteX írta:Te meg elfogult vagy veleszembe látom az avatárodon!Most nem gondolod hogy a tegnapi "gólja"' miatt hasra kéne esni előtte!
Hát nem tudom...amennyire ismerem Guardiola személyiségét ez a Laporta rakja össze a csapatot dolog se reális.Varga Tamás írta:Bocsi, de más reális magyarázat nincs arra, hogy miért játszik a kritikán aluli teljesítményt nyújtó Henry.Bányász írta: Azt meg kétlem,h Pep elvállalta volna a munkát úgy,h Laporta "rakja össze" a csapatot...így elképzelhetetlennek tartom,h azért játszik Henry mert Laporta úgy akarja.
Nem kell hasra esni tőle, de nem kéne ennyire lenézni.albicelesteX írta:Te meg elfogult vagy veleszembe látom az avatárodon!Most nem gondolod hogy a tegnapi "gólja"' miatt hasra kéne esni előtte!
Bocsi, de más reális magyarázat nincs arra, hogy miért játszik a kritikán aluli teljesítményt nyújtó Henry.Bányász írta:Kicsit több tisztelettel is beszélhetnének róla itt néhányan.![]()
Attól mert sokan minden meccs után ideszaladtok és elhordjátok mindennek még ugyan úgy ott lesz a következő meccsen is a pályán.
Én se vagyok oda érte és én is kritizáltam már eleget.De megbékéltem a gondolattal,h játszik.És amíg "bajt" nem csinál és a csapat elbírja addig nem is idegesítem magamat.
Azt meg kétlem,h Pep elvállalta volna a munkát úgy,h Laporta "rakja össze" a csapatot...így elképzelhetetlennek tartom,h azért játszik Henry mert Laporta úgy akarja.