Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:Del Piero tanár úr újabb gyönyörű szabi gólját nem is írta senki![]()
elképesztő Alex..így ünnepelte a szülinapját, elég dúrva amit csinál, sorozatban szórja a szabigólokat
Don Allesandro gólja után, sztem hozták a cserehálót.ozsimiki írta:Del Piero tanár úr újabb gyönyörű szabi gólját nem is írta senki![]()
elképesztő Alex..így ünnepelte a szülinapját, elég dúrva amit csinál, sorozatban szórja a szabigólokat
Igen, kíváncsi vagyok én is, hogy meddig hagyják még Spalettit...LG írta:Láttam Mourinho kap rendesen, ugyanakkor az isteni Spaletti-t egy szóval nem bántja senki, pedig meg lehet nézni a tabellát.
LG írta:Láttam Mourinho kap rendesen, ugyanakkor az isteni Spaletti-t egy szóval nem bántja senki, pedig meg lehet nézni a tabellát.
Egyenlített a Lecce.csababarca írta:Ronaldinho megint betalált...
Lecce Milan 0-1,80.perc
Hát az igaz hogy nem minden Inter olyan mint a Barca hogy 6okat vág mindenkinekCapon írta:Már bocsánat de ilyen [auto_cenzúra] fergeteges játékkal meg is érdemelni az Inter hogy vezessen...
Mint Inter-szurkoló, sajnos, igazat kell, adjak Neked. Ocsmány ez a játék, tönkre teszi, amit Mancini felépített. Mondjuk én azt sem értettem, miért kellett tőle megválni. Zavarnák el a 3,14ba.ozsimiki írta:ez az f.kalap jose se változott semmit, ilyen szenvedős pontrúgásos győzelem után mutogatja,h pssszt a nézőknek![]()
![]()
ocsmány az egész
Nem mind1 ki fejelte az a lényeg hogy a csatárok sem csinálhatták volna jobban heheheheheheheVarga Tamás írta:Dani!Drigo írta:Riise tanítgatja a társakat...
Most én ezt nem értem. Miért Riise? Az öngólt Cicinho fejelte?
Lényegtelen, csak nem egészen értem...![]()
A Roma elég mély gödörbe evickélte magát. Nem tudom, van-e innen feltámadás, feljövetel. Remélem, igen, mert szimpatikus csapat, jó edzővel, jó játékosokkal.
Igaz, az Inter sem büszkélkedhet...
Riise még vörösben orbitális öngólt fejelt csereként beállva a Chelsea ellen a bl-elődöntőbenVarga Tamás írta: Most én ezt nem értem. Miért Riise? Az öngólt Cicinho fejelte?
Lényegtelen, csak nem egészen értem...![]()
Dani!Drigo írta:Riise tanítgatja a társakat...