Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég para... Megnyitod a .srt filet társítással mondjuk a jegyzettömbben és átírod a másodperceket. De van valami subtitle-készítő progi is, nemtom a nevét... Majd utánanézek.G-Jay írta:Valaki tud nekem segíteni, hogy hogyan kell egy feliratot időzíteni? BS playerrel vágom h lejátszás közben hogyan tudom állítani, csak azt nem tudom h úgy hogy, hogy úgy is maradjon.
Profil utánna ott van hogy email. és átírodRajmó írta:Szeretném kérdezni modiktól, hogy e-mail cserére van-e lehetőségMert ami most van, azt már nem használom
Nekem elhigeted, hogy én se!!Fernando írta:Szerintem ezt valószínűleg, az eladott dolgokból vagy nemtudom miből tudják kihámozni, de most ha 5 millió szegény Barca szurkoló van, aki kamu mezeket kamu bögréket vesz, akkor azt honnan tudják, ha mondjuk csak azt látják h elkelt 500.000 man utd-s bögre vagy 2 millió realos sál. Ezeket a statokat sose értettem
Naivan gondolom, hogy vannak itt olyan májerek, akik tudnak ilyen webcímet(ket)!Fernando írta:Neharagudj, de ezt honnan tudná bárki is? Lehet öreganyám is Barcás.McLovin írta:Tud valaki írni egy olyan webcímet, ahol meg lehet nézni, hogy a foci klubboknak szerte a világon hány rajongójuk van kb.? Szal szeretném megnézni, hogy mennyien szorítanak kb a Barcáért, a madridért, a Rómáért, MU-ért, stb.!Előre is kösz!
Neharagudj, de ezt honnan tudná bárki is? Lehet öreganyám is Barcás.McLovin írta:Tud valaki írni egy olyan webcímet, ahol meg lehet nézni, hogy a foci klubboknak szerte a világon hány rajongójuk van kb.? Szal szeretném megnézni, hogy mennyien szorítanak kb a Barcáért, a madridért, a Rómáért, MU-ért, stb.!Előre is kösz!
Ugyanez van nálam is, kicsit idegesítő, h egy és fél percet várok, h elindíthassam aztán meg egy kisebb albumnál is szívok.barca99 írta:Rapidos letöltésnél meg szokott fagyni a letöltésem, és nem értem, hogy miért. Ráadásul nem is állandóan csinálja, csak néha-néha, de mindig rapidnál. Úgy ahogy van, időszámlálóstól kezve fagy... tehát hiába írja ki, hogy 5 perc van hátra, mégis fél óra jön le a cucc. Olyan, mintha szünetet tartana... lejön 0.3-0.5 mega majd kb. 10 másodpercig semmi, majd megint tölt és megint szünet. És egyszerűen nem jövök rá, hogy miért csinálja. Simán a FF-szal töltök. Valaki tud rá megoldást?
Használj letöltés vezérlőt! Pld. free download manager. Folytatja a megszakadt letöltést is,ha szükség van rá. Nekem a data.hu linkek nem akartak működni.barca99 írta:Simán a FF-szal töltök. Valaki tud rá megoldást?
Feliratokat itt kereshetsz:McLovin írta:Vki tudja, hogy honnan tudnék letölteni feliratot a Halálfutam című filmhez??? Pls, sürgős!!!!![]()
magyaritasok.hu-n nézz szét. egyébként elég egyszer beírnodMisi88 írta:Segítség!! Adobe Photoshop CS3-hoz magyarítást kérnék!! Előre is köszi!!!