2009.01.04. 14:52:08
Szerintem kifejezetten rossz volt tegnap, főleg az előző 1-2 mérkőzéséhez képest.
Kapufán kívül értékelhető megmozdulása nem volt. Ellenben téptem a hajamat, amikor már két kezemen nem tudtam megszámolni, hanyadik támadás jut vissza a mi térfelünkre, vagy áll meg teljesen, mert nem tud előre játszani, lendületből főleg nem.
Nagyon hátráltatja a játékot, Busquets és Keita is lényegesen jobb nála, előrejátékban is. védekezésben meg végképp.
Semmiféle középpályási adottsága nincs az embernek, nemtud cselezni, lefordulni, felugrani, passzolni...
Amit fel tud mutatni az a fejlődés, amit az utóbbi időben bemutatott kombinativitás terén. Kár hogy a jó gondolatai ritkán valósulnak meg úgy, ahogy akarná.. de emlékszem 1-2 nagyon jó kis indítására. Labdát tartani is megtanult egész jól, de sajnos a meccs elején nem tartogatni kéne, hanem előrefele megjátszani.
Hogy divat volna a szídása? Ha most visszaolvasok ebben a topicban, szerintem nem találok szeptemberig visszamenőleg, max 1-1 meccs utáni kommentet, ami negatív volna.
Tőlem maradjon, küzdjön, csináljon amit akar, de előbb kerüljön be Busquets, mindenképp.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila