Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szívemből szóltál, nem véletlenül utálom őket ősidők óta....összevásárolják az összes tehetséget és már kiforrott playat szinte az egész bundesligából,és még rengeteg alkalommal így sem megérdemelten szereznek 3 pontokat. menjenek a fenébe, fújjj,az vígasztal,h a bundesliga színvonala évek óta nem számít olyan nívójúnak mint pl angol,spanyol,olasz, és ezért nem akkora nagy cucc ott bajnokságot nyerni. khötsög bayern vessszééééébarca99 írta:Felgyújtani, lefosni és sóval behinteni az Allianz Arénát, most!![]()
Ennyire még nem szurkoltam csapatnak, mint most a Hoff-nak (Barcán kívül persze).
Erre az amúgy is gyűlölt Bayern két ilyen makk góllal nyer, úgy, hogy a játékuk borzalom, nincs is igazán. Felíveljük Toniéknak oszt' majd lesz valami. Németország legjobb csapata.
A Hoffenheim meg szerzett egy szimpatizáns, amit csinálnak, azt hívják úgy hogy játék. Legalább két fokozattal magasabb sebességi fokozatban pörögtek, mint a Bayern. Nekem egy az egyben a tavalyi Zenit.
Szüljön sünt a mocskos Bayern.

Hát, amilyen sebességbe pörögnek.. Sose tudni, bár én remélem, hogy nem fognakPerrero írta:
Ki fognak pukkadni mint anno a Chievo vagy a Sociedad.. Sajnos![]()
![]()
Kevesebb gólt lőttek ennyibarca99 írta:Felgyújtani, lefosni és sóval behinteni az Allianz Arénát, most!![]()
Ennyire még nem szurkoltam csapatnak, mint most a Hoff-nak (Barcán kívül persze).
Erre az amúgy is gyűlölt Bayern két ilyen makk góllal nyer, úgy, hogy a játékuk borzalom, nincs is igazán. Felíveljük Toniéknak oszt' majd lesz valami. Németország legjobb csapata.
A Hoffenheim meg szerzett egy szimpatizáns, amit csinálnak, azt hívják úgy hogy játék. Legalább két fokozattal magasabb sebességi fokozatban pörögtek, mint a Bayern. Nekem egy az egyben a tavalyi Zenit.
Szüljön sünt a mocskos Bayern.

Nem semmi...

De azóta ismét élen vannakFernando írta:Fenébe. Kikapott a Hoffenheim
minden ember olyan kövér, h 5 ülést foglal elMQuC írta:Asszem vmi 6000 lélekszámű. Azt hallottam ,hogy a stadion is bővül majd talán ?30000-re?