Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2008.11.09. 17:10:31

Aha!Mondjuk most ez ironikus volt?Mert ha nem akkor az előtte lévő hozzászólásaidat már is meghazudtoltad!Mi az hogy 18 éves taknyos?Kire gondolsz?Amúgy meg lenne ott ember!ha most sérült(ek) is volt(ak)!De akkor is a bal szél lyukas!Most nagyon megy a szekér!Annyira nem feltűnő de majd ha nem megy ennyire akkor az lesz!Henry nem lesz elég!még a padra sem Eto'o cseréjének hisz láthattunk hogy milyen helyzeteket puskázott el!Ő nagyon kilóg és remélem nem bosszulja meg majd magát!Még a számkivetett Gudjózsi is sokkal jobb teljesítményt nyújt tőle!
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.11.09. 17:10:24

Kicsit több tisztelettel is beszélhetnének róla itt néhányan. :?

Attól mert sokan minden meccs után ideszaladtok és elhordjátok mindennek még ugyan úgy ott lesz a következő meccsen is a pályán.

Én se vagyok oda érte és én is kritizáltam már eleget.De megbékéltem a gondolattal,h játszik.És amíg "bajt" nem csinál és a csapat elbírja addig nem is idegesítem magamat.

Azt meg kétlem,h Pep elvállalta volna a munkát úgy,h Laporta "rakja össze" a csapatot...így elképzelhetetlennek tartom,h azért játszik Henry mert Laporta úgy akarja.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.09. 16:58:45

albicelesteX írta:Szevasztok!A tegnapi meccset sikerült megnéznem hál Istennek!NAgy játék volt!Nem akartam kritizálni 6-0 után senkit!De Henry mellett nem tudok elmenni szó nélkül!Tegnap ő volt a leggyengébb!Még a a sérüléséből fölépült és néhány percet pályán töltő Hleb is jobb volt nála!Nem értem miért erőltetik még mindig?!Ott volt megint a lehetőség volt középen szélen és sehol sem működött!Rossz labdakezelés rossz passzok a helyzetkihasználásairól ne is beszéljünk!Gyenge ez a teljesítmény!
Mert Laporta bácsi azt mondja, és mert nagy múlt van mögötte, akkor már inkább őt, mint egy 18 éves kis taknyost! Még, ha az a 18 éves kis taknyos jobban is játszik nála...
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
albicelesteX
A Vadász

2008.11.09. 16:50:35

Szevasztok!A tegnapi meccset sikerült megnéznem hál Istennek!NAgy játék volt!Nem akartam kritizálni 6-0 után senkit!De Henry mellett nem tudok elmenni szó nélkül!Tegnap ő volt a leggyengébb!Még a a sérüléséből fölépült és néhány percet pályán töltő Hleb is jobb volt nála!Nem értem miért erőltetik még mindig?!Ott volt megint a lehetőség volt középen szélen és sehol sem működött!Rossz labdakezelés rossz passzok a helyzetkihasználásairól ne is beszéljünk!Gyenge ez a teljesítmény!
Kép
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.09. 16:49:21

Danka00792 írta:
McLovin írta:Milyen kár, hogy kijelentette, hogy nem akar a Cityhez igazolni! Pedig akkor egy rossz játékossal lennénk kevesebben és vagy 30 milkával gazdagabbak!
30 millió?! :lol:
Ha kaphatnánk érte ennyit, akkor szerinted még itt lenne? Ahogy bejelentkeznének 30 misivel már dobnánk is utánuk hidd el. :wink:
Azok az arab "olajat hgyozok minden reggel, anyi dellám van" emberek kijelentették, hogy 70 milliót szívesen áldoznának Henryra! Na már most, itt rakták le a PS3-at és a valósághoz tértek vissza! Szal 30-at fognak kb ajánlani érte, de felőlem 20-ért is vihetik, csak ne lássuk többet! :lol:
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2008.11.09. 16:41:25

McLovin írta:Milyen kár, hogy kijelentette, hogy nem akar a Cityhez igazolni! Pedig akkor egy rossz játékossal lennénk kevesebben és vagy 30 milkával gazdagabbak!
30 millió?! :lol:
Ha kaphatnánk érte ennyit, akkor szerinted még itt lenne? Ahogy bejelentkeznének 30 misivel már dobnánk is utánuk hidd el. :wink:
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.09. 16:36:35

Milyen kár, hogy kijelentette, hogy nem akar a Cityhez igazolni! Pedig akkor egy rossz játékossal lennénk kevesebben és vagy 30 milkával gazdagabbak! Érthetetlen számomra, hogy miért állandó kezdő! Talán a múltja miatt, meg talán amiatt, hogy Laporta azt mondja..
Kép
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.11.09. 16:28:04

McLovin írta:Eddig lazán lőhetett volna annyi gólt, ahány mecsen játszott, sőt többet is!! Csak mikor eljön a befejezés, mindig elbssza a helyzeteket!! :(

Az egész csapatból őt érzem a legjobban kibúvó láncszemnek, nekem csakis ő nem kéne a csapatból!!
Szerintem is borzasztóan gyenge. Ordító nagy helyzetei vannak meccseken, csak be kéne rúgnia, de mindig elhúzza és oda. Tegnapi meccsen meg még húzta a száját amikor Eto'o belőtte a lepattanót... Sokkal többre tartom Bojant nála. Nem értem miért nem ő játszik helyette.
Szerk.
Arról nem is beszélve, hogy a fejpárbajoknál folyamatosan szabálytalankodik, összevisza dobálja magát, teszi az értetlent :/
Nem lesz ennek jó vége így.
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.09. 16:13:56

Eddig lazán lőhetett volna annyi gólt, ahány mecsen játszott, sőt többet is!! Csak mikor eljön a befejezés, mindig elbssza a helyzeteket!! :(

Az egész csapatból őt érzem a legjobban kibúvó láncszemnek, nekem csakis ő nem kéne a csapatból!!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.11.09. 16:11:00

Fernando írta:Úgyérzem itt két részre oszlik a tömeg a fórumon. Van az a fajta fórumozó észrevételeim szerint, akik alig várták már, hogy leigazolják Henry a vezetők és úgy imádják, hogy ha csinál egy cselt a TV előtt ugrálnak, és azt nem veszik észre, hogy közben tömérdek helyzetet puskázik el és sok támadás elhal benne. A másik fele viszont kimondottan lehangolóan nyilatkozik Henryról. Nem való ide, gyenge, öreg, ügyetlen. Azért ez kicsit túlzás szerintem. Nemhinném, hogy csak ez a két véglet lenne. Szerintem valahol az aranyközépút. Tud Henry játszani, akar is ezzel nincs baj, csak hát az a fránya helyzetkihasználás. Én kicsit úgyérzem, hogy kűzd, hajt, de bizonytalan. Vannak jó meccsei is, de következő meccsen nem kezdetném.
Akkor én középúton járok.Mivel angliában produkálta azt, amit, leigazolásakor sem gondoltam, hogy ugyanerre képes lesz a primerában is. Ráadásul itt még területe sincs, a bokacselek meg nem rá jellemzőek. Henrynek terület kell, ez világos. A sebessége még mindig megvan, ahogy egy az egyben játszhat, és van előtte tér, máris meg tudja verni a védőjét. Ha azt hozza, amit eddig-persze a helyzeteit jobban kihasználva-és lő még 10-12 gólt a ligában, elégedett leszek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.11.09. 16:00:57

Capon írta::) persze.
Természetesen nem úgy értettem hogy mindenki kapjon 10 millát a csapatba ha nem hogy az a 7 sok a többiekéhez képest (szerintem) :wink:
Szerintem ha csökkentenénk neki 5-6 millióra már tovább állna a ManCityhez 10 millioért.
Capon
Llegenda del Barça

2008.11.09. 15:59:22

:) persze.
Természetesen nem úgy értettem hogy mindenki kapjon 10 millát a csapatba ha nem hogy az a 7 sok a többiekéhez képest (szerintem) :wink:
bocsi. szerk.: talán így érthetőbb lesz az okfejtésem. Én a többiek fizetését találom méltatlannak ehhez a 7millió/teljesítményhez mérten. Aránytalanul soknak tartom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.11.09. 16:08:14-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2008.11.09. 15:56:04

Azért Iniestával sem kell elvakultnak lenni. Őse hal éhen, emiatt nyugodtan alhatunk :wink: De amugy igen abban egyet értünk, hogy jogosan szorul a francia elé.
Capon
Llegenda del Barça

2008.11.09. 15:52:01

Akkor én a 3. halmazba tartozom :) Nem is Istenitem viszont "haza" sem küldeném Angliába. Egyszerűen a helyén kell kezelni a dolgokat. Tetszik neki vagy sem teljesen jogosan szorul Ini mögé bármekkora név is a francia. A másik dolog meg a fizetés kérdése. Mire fől kap 7 milliót? Ha ő a neve miatt kap ennyit akkor a többiek a teljesítményük miatt 10-et érdemelnének itt megint inkább Inire gondolok.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.11.09. 15:40:29

Úgyérzem itt két részre oszlik a tömeg a fórumon. Van az a fajta fórumozó észrevételeim szerint, akik alig várták már, hogy leigazolják Henry a vezetők és úgy imádják, hogy ha csinál egy cselt a TV előtt ugrálnak, és azt nem veszik észre, hogy közben tömérdek helyzetet puskázik el és sok támadás elhal benne. A másik fele viszont kimondottan lehangolóan nyilatkozik Henryról. Nem való ide, gyenge, öreg, ügyetlen. Azért ez kicsit túlzás szerintem. Nemhinném, hogy csak ez a két véglet lenne. Szerintem valahol az aranyközépút. Tud Henry játszani, akar is ezzel nincs baj, csak hát az a fránya helyzetkihasználás. Én kicsit úgyérzem, hogy kűzd, hajt, de bizonytalan. Vannak jó meccsei is, de következő meccsen nem kezdetném.
Capon
Llegenda del Barça

2008.11.09. 15:36:35

Nem láttam a tegnapi mecset (de be fogom pótolni) ezért nem ez alapján ítélem meg Henryt. Sokkal jobban örülök ha Ini játszik bal oldalt úgy érzem jobban bejátsza az egész baloldalt. Az a baj hogy sajnos azért tényleg elég sok lehetőséget ad Henry játéka az őt kritizálók számára. Én is beleköthetnék hogy micsoda gólt rúgott tegnap üres kapuba 1m-ről, persze ott kellet lenni be kellet rúgi. Csak Henry esetében nem éppen az ilyen megmozdulásokat várja az ember. Ennél ő sokkal jobb játékos mint amit itt mutat. Na mindegy egy szó mint száz Iniesta sokkal inkább megérdemli hogy a kezdőben szerepeljen bal oldalt mint Henry én szerintem.
csabimo
Capitá del Barça

2008.11.09. 15:24:22

Messa írta:Milyen jó, hogy egyesek ennyire Henry ellenesek, mikor ráadásul nem is játszik rosszul. :?
Tegnap egy harmatgyenge csapat ellen játszottunk, akik 6 golt kaptak, és messi és etoo(4gol) is tudtak marradandot alkotni, erre te azt irod hogy Henry nem játszott rosszul, hát ha ez volt a jo játék töle akkor elöre parázok hogy mi lesz akkor ha rosszul játszik. És mégegyszer mondom hogy egy valladolidal játszottunk tegnap és a lehetöségei neki is megvoltak, de azokat sem ö alakitotta ki magának!!!
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.11.09. 15:19:08

Varga Tamás írta:Henry csatár, Iniesta pedig középpályás. Ennyi. A többi csak süketelés, mellébeszélés, fényezés. Guddy jóval kevesebb játékperccel tart 3 gólnál. Köszike. :wink:
Igen és említett játékos még a robosztusságával együtt is kevésbé lóg ki a csapatból. Kövezzenek meg, de Gudjohnsen több jó csellel, és gólokkal véteti észre magát, mégis a legtöbb fórumozó gyenge játékosnak tartja. Henry pedig játszahatna úgy is a csapatban, mint egy NB3-as csatár, akkor sem ismerné el a nagy többség, hogy ez az ember csak a neve miatt van a csapatban. Az, hogy üres kapuba sikerül olykor betalálnia, még nem azt jelenti, hogy a baloldalt jobban játssza be, mint Iniesta, Hleb vagy akár Bojan.
Andris
Adminisztrátor

2008.11.09. 15:08:18

Messa írta:Milyen jó, hogy egyesek ennyire Henry ellenesek... Komolyan mondom, hihetetlen már.
"Iniesta tud játszani, Henry nem"... Szép, ezaz. Legalább mikor jönnek az eredmények, akkor ne fikázzunk már 1 játékost sem, mikor ráadásul nem is játszik rosszul. :?
Továbbra sem értem, hogy ez miért kellene hogy így legyen. Főleg ha még ülnek mondjuk 3an a padon, akiket szivesebben látnék helyette, és jobban is játszanának valószínűleg, mert ezidáig jobbak voltak. (a kiemelt rész)

Már hogy ne játszana rosszul? Egészen botrányosan játszik 3 hónapja lassan, tegnap meg aztán végképp.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.09. 15:04:41

Milyen jó, hogy egyesek ennyire Henry ellenesek... Komolyan mondom, hihetetlen már.
"Iniesta tud játszani, Henry nem"... Szép, ezaz. Legalább mikor jönnek az eredmények, akkor ne fikázzunk már 1 játékost sem, mikor ráadásul nem is játszik rosszul. :?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Andris
Adminisztrátor

2008.11.09. 15:00:08

Slither írta: Henry: 4 gól (30 lövésből 14 ment kapura és 1 kapufa), 3 assist 746 játékperc alatt

Iniesta: 1 gól (21 lövésből 3 ment kapura és 2 kapufa), 4 assist 999 játékpers alatt

(hivatalos oldalról van a stat és asszem ez még nem tartalmazza a tegnapi meccset)
Ez biztos hogy nem állja meg a helyét... fcb.com nem ritkán ír marhaságot. :)
Emlékszem meccsre, amin Iniesta 3 kapufát rúgott, és biztos hogy még volt más meccsen is. Henry 14 kapura érkező lövéséből meg 13 hazaadás, ezt tudjuk jól. De nem érdemes az ilyesmire tovább szót pazarolni, Iniesta tud játszani, Henry nem.
thierryhenry írta:Látom nagyon odáig vagytok, hogy Henry nem a legjobb formájában játszik(tisztelet a kivételnek).Pedig most nem mondanám rossznak.
Azt hiszem a második gólt Eto'o neki köszönhette.

Barça
Henry élete legrosszabb formájában játszik, és teljesen kilóg a csapatból. Így pontos.
Másrészt pedig az a második gól egy olyan zseniális labdából alakult ki, amit Eto'o adott, és Henry elképesztően amatőr módon rontott el (4 méterről hosszúra laposan ilyet nem lehet rúgni, főleg nem úgy hogy még mellé is megy, ha megnézitek)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
csabimo
Capitá del Barça

2008.11.09. 14:44:45

Nem értem azokat az emberkéket akik azt irják hogy Henry tegnap jo volt és javul a teljesitménye! Nagyon kilog etoo és messi melöl nekem ez a véleményem. 5-0 nál beguritani 3méterröl a lasztit hatalmas javulás...Elpattanak töle a labdák, nem volt egy jó megoldása sem( a gólpasszán kivül, de azt meg köszönje a védelemnek) több ziccert elhibázott, és játszott középen is legalább 20-30 percet...Hiányzik belöle a hidegvérü gólvágó ami az arsenalban megvolt benne. Nem véletlenül játszik már iniesta a helyén, abszolut csalodás a srác, de ezt már az elöszezonban is bizonyitotta ahol szintén rengetg helyzetet hagyott ki mig etoo hármasával rugdosta a gólokat!!!

Még mindig ott tart mint az év elején, nem tudja kihasználni a ziccerekt, ami neki a fö feladat lenne, pozitivum hogy akar, meg hajt , jol helyezkedik, de ez Quma kevés egy Henrytol....
barca0417
Entrenador del Barça

2008.11.09. 14:26:53

Henry nekem tegnap kicsit zaklatottnak tűnt. Nem játszott rosszul végülis, de tud ő ennél sokkal jobban is. szerintem többet vállalhatna, főleg mikor több-nullára vezetünk. pl. cselezhetne, trükközhetne egy kicsit, mert tud, és ez kedvet és önbizalmat adhatna neki. Kicsit hiányolom Titiből a játékosságot és a hidegvérét amely tulajdonságai a világ egyik legjobb csatárává tették. most nem azt várom tőle, hogy a világ legjobbja legyen, hanem a régi erényeit próbálja bevetni, alkalmazni néha.
De így is hasznos és jó játékosa a csapatnak, csak nekem hiányzik az igazi egyénisége.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.11.09. 14:17:48

Teljesen mindegy. Balszélen játszanak. Ha valaki csatárként középhátvédet játszik, akkor is a gólokban mutatkozik meg a teljesítménye? Hiszen csatár. Na ugye...
thierryhenry
Jugador del Barça

2008.11.09. 14:17:18

Látom nagyon odáig vagytok, hogy Henry nem a legjobb formájában játszik(tisztelet a kivételnek).Pedig most nem mondanám rossznak.
Azt hiszem a második gólt Eto'o neki köszönhette.

Barça
Lezárt