Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert Laporta bácsi azt mondja, és mert nagy múlt van mögötte, akkor már inkább őt, mint egy 18 éves kis taknyost! Még, ha az a 18 éves kis taknyos jobban is játszik nála...albicelesteX írta:Szevasztok!A tegnapi meccset sikerült megnéznem hál Istennek!NAgy játék volt!Nem akartam kritizálni 6-0 után senkit!De Henry mellett nem tudok elmenni szó nélkül!Tegnap ő volt a leggyengébb!Még a a sérüléséből fölépült és néhány percet pályán töltő Hleb is jobb volt nála!Nem értem miért erőltetik még mindig?!Ott volt megint a lehetőség volt középen szélen és sehol sem működött!Rossz labdakezelés rossz passzok a helyzetkihasználásairól ne is beszéljünk!Gyenge ez a teljesítmény!
Azok az arab "olajat hgyozok minden reggel, anyi dellám van" emberek kijelentették, hogy 70 milliót szívesen áldoznának Henryra! Na már most, itt rakták le a PS3-at és a valósághoz tértek vissza! Szal 30-at fognak kb ajánlani érte, de felőlem 20-ért is vihetik, csak ne lássuk többet!Danka00792 írta:30 millió?!McLovin írta:Milyen kár, hogy kijelentette, hogy nem akar a Cityhez igazolni! Pedig akkor egy rossz játékossal lennénk kevesebben és vagy 30 milkával gazdagabbak!![]()
Ha kaphatnánk érte ennyit, akkor szerinted még itt lenne? Ahogy bejelentkeznének 30 misivel már dobnánk is utánuk hidd el.
30 millió?!McLovin írta:Milyen kár, hogy kijelentette, hogy nem akar a Cityhez igazolni! Pedig akkor egy rossz játékossal lennénk kevesebben és vagy 30 milkával gazdagabbak!
Szerintem is borzasztóan gyenge. Ordító nagy helyzetei vannak meccseken, csak be kéne rúgnia, de mindig elhúzza és oda. Tegnapi meccsen meg még húzta a száját amikor Eto'o belőtte a lepattanót... Sokkal többre tartom Bojant nála. Nem értem miért nem ő játszik helyette.McLovin írta:Eddig lazán lőhetett volna annyi gólt, ahány mecsen játszott, sőt többet is!! Csak mikor eljön a befejezés, mindig elbssza a helyzeteket!!
Az egész csapatból őt érzem a legjobban kibúvó láncszemnek, nekem csakis ő nem kéne a csapatból!!
Akkor én középúton járok.Mivel angliában produkálta azt, amit, leigazolásakor sem gondoltam, hogy ugyanerre képes lesz a primerában is. Ráadásul itt még területe sincs, a bokacselek meg nem rá jellemzőek. Henrynek terület kell, ez világos. A sebessége még mindig megvan, ahogy egy az egyben játszhat, és van előtte tér, máris meg tudja verni a védőjét. Ha azt hozza, amit eddig-persze a helyzeteit jobban kihasználva-és lő még 10-12 gólt a ligában, elégedett leszek.Fernando írta:Úgyérzem itt két részre oszlik a tömeg a fórumon. Van az a fajta fórumozó észrevételeim szerint, akik alig várták már, hogy leigazolják Henry a vezetők és úgy imádják, hogy ha csinál egy cselt a TV előtt ugrálnak, és azt nem veszik észre, hogy közben tömérdek helyzetet puskázik el és sok támadás elhal benne. A másik fele viszont kimondottan lehangolóan nyilatkozik Henryról. Nem való ide, gyenge, öreg, ügyetlen. Azért ez kicsit túlzás szerintem. Nemhinném, hogy csak ez a két véglet lenne. Szerintem valahol az aranyközépút. Tud Henry játszani, akar is ezzel nincs baj, csak hát az a fránya helyzetkihasználás. Én kicsit úgyérzem, hogy kűzd, hajt, de bizonytalan. Vannak jó meccsei is, de következő meccsen nem kezdetném.
Szerintem ha csökkentenénk neki 5-6 millióra már tovább állna a ManCityhez 10 millioért.Capon írta:persze.
Természetesen nem úgy értettem hogy mindenki kapjon 10 millát a csapatba ha nem hogy az a 7 sok a többiekéhez képest (szerintem)
Tegnap egy harmatgyenge csapat ellen játszottunk, akik 6 golt kaptak, és messi és etoo(4gol) is tudtak marradandot alkotni, erre te azt irod hogy Henry nem játszott rosszul, hát ha ez volt a jo játék töle akkor elöre parázok hogy mi lesz akkor ha rosszul játszik. És mégegyszer mondom hogy egy valladolidal játszottunk tegnap és a lehetöségei neki is megvoltak, de azokat sem ö alakitotta ki magának!!!Messa írta:Milyen jó, hogy egyesek ennyire Henry ellenesek, mikor ráadásul nem is játszik rosszul.
Igen és említett játékos még a robosztusságával együtt is kevésbé lóg ki a csapatból. Kövezzenek meg, de Gudjohnsen több jó csellel, és gólokkal véteti észre magát, mégis a legtöbb fórumozó gyenge játékosnak tartja. Henry pedig játszahatna úgy is a csapatban, mint egy NB3-as csatár, akkor sem ismerné el a nagy többség, hogy ez az ember csak a neve miatt van a csapatban. Az, hogy üres kapuba sikerül olykor betalálnia, még nem azt jelenti, hogy a baloldalt jobban játssza be, mint Iniesta, Hleb vagy akár Bojan.Varga Tamás írta:Henry csatár, Iniesta pedig középpályás. Ennyi. A többi csak süketelés, mellébeszélés, fényezés. Guddy jóval kevesebb játékperccel tart 3 gólnál. Köszike.
Továbbra sem értem, hogy ez miért kellene hogy így legyen. Főleg ha még ülnek mondjuk 3an a padon, akiket szivesebben látnék helyette, és jobban is játszanának valószínűleg, mert ezidáig jobbak voltak. (a kiemelt rész)Messa írta:Milyen jó, hogy egyesek ennyire Henry ellenesek... Komolyan mondom, hihetetlen már.
"Iniesta tud játszani, Henry nem"... Szép, ezaz. Legalább mikor jönnek az eredmények, akkor ne fikázzunk már 1 játékost sem, mikor ráadásul nem is játszik rosszul.
Ez biztos hogy nem állja meg a helyét... fcb.com nem ritkán ír marhaságot.Slither írta: Henry: 4 gól (30 lövésből 14 ment kapura és 1 kapufa), 3 assist 746 játékperc alatt
Iniesta: 1 gól (21 lövésből 3 ment kapura és 2 kapufa), 4 assist 999 játékpers alatt
(hivatalos oldalról van a stat és asszem ez még nem tartalmazza a tegnapi meccset)
Henry élete legrosszabb formájában játszik, és teljesen kilóg a csapatból. Így pontos.thierryhenry írta:Látom nagyon odáig vagytok, hogy Henry nem a legjobb formájában játszik(tisztelet a kivételnek).Pedig most nem mondanám rossznak.
Azt hiszem a második gólt Eto'o neki köszönhette.
Barça