Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mendieta...Barcelonafan írta:én még Mendietat is beírtam volna meg PuyoltLG írta:Cruyff, Beckenbauer, Puskás Ferenc és Platini mindenidok legjobb europai játékosai!!!
én még Mendietat is beírtam volna meg PuyoltLG írta:Cruyff, Beckenbauer, Puskás Ferenc és Platini mindenidok legjobb europai játékosai!!!

Meghosszabbítottam reggel fél 11 körül...Badi írta:már asszem nem lehet - lejárt a szavazásRivaldinho írta:hali, h lehet szavazni Rivi-re? má nem tok szavazni? de ő a legjobb , ez egyértelmű, az h bajnokit nyertünk 6 éve az biztos, meg h a BL-ben indulhattunk 2000-ben , azzal az ollozos góllal a 92. percben , na az odatett
már asszem nem lehet - lejárt a szavazásRivaldinho írta:hali, h lehet szavazni Rivi-re? má nem tok szavazni? de ő a legjobb , ez egyértelmű, az h bajnokit nyertünk 6 éve az biztos, meg h a BL-ben indulhattunk 2000-ben , azzal az ollozos góllal a 92. percben , na az odatett
Rivaldot nagyon sokan szeretik - van is már régóta topicja!Rivaldinho írta:nem keresek kifogást, csak azt aki szereti Rivaldo-t mer nekem a kedvencem, és mér törlik ki a Fan Clubot???
Csak.Rivaldinho írta:nem keresek kifogást, csak azt aki szereti Rivaldo-t mer nekem a kedvencem, és mér törlik ki a Fan Clubot???