Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegnap mikor megjöttem akkor láttam hogy te is kinnt voltál...Krojf írta:Megjöttem az Arénából, aholis 6-1 arányban vertük a horvátokat
és holnap jöhet a csoportdöntő a ma a szerbeket 7-2-re verő
litvánok ellen.
A hangulat kiváló volt megint és majdnem teltház volt, ami
holnap kész tény lesz, mert holnapra már nem lehet jegyet kapni!
Ettől még nézzétek a meccset holnap 17:15-től a Sport1-en!
Holnapra is hajrá, magyarok!
K.
Sőt:HAnonymus írta:Idegenben elverte az Alba Volán a tavalyi alapszakaszgyőztes Linzet az első EBEL-játéknapon. Köv. meccs vasárnap a bajnok Salzburg ellen. Az azért elég jó hogy 1 meccsen megszerezték a tavalyi alapszakaszbeli győzelemmennyiség 1/5ét...
Ha nem haragszol, nekem van olyan hogy ruszki...nem tisztelem őket, mert ők sem tiszteltek bennünket. A játékosoknak, akiknek vaj'h kevés közük van a történelemhez, a múlthoz, gratulálok, de ennek a népnek soha semmilyen körülmények között nem tudnék szurkolni. Zsigerből rühellem őket.Varga Tamás írta:Olyan pedig, hogy 'ruszki' nincs, ezt a népet úgy hívják, hogy orosz. Mindenkit megillet a tisztelet.Rivaldo11 írta:Hát ez kész...ruszki győzelem...ilyen nincs. Kanadának ezeket 4:2-ről ütő nélkül is verni kellett volna.
Az "ezek" nagyjából az NHL meghatározó játékosai, sikereik szállítói, mától pedig világbajnokok. Szergej Fjodorov először 1988-ban, még a szovjet csapat játékosaként volt világbajnok. Több tiszteletet érdemel, mint bármelyik aktív mai játékos a világban.Rivaldo11 írta:Hát ez kész...ruszki győzelem...ilyen nincs. Kanadának ezeket 4:2-ről ütő nélkül is verni kellett volna.