Gyurinho írta:7 meccsen játszott, 583 -ból 556 percet játszott kezdőként és 27-et csereként beállva...
18 vesztett labdát ám 43-szor szerzett(!) és ami nem kis fegyvertény hogy mindössze 4-szer szabálytalankodott igaz egy sárga lapot begyűjtött .
Ez az eddigi bajnoki meccskene tartott mérlege az idei szezonból.
A Bajnokok ligájában eddig három meccsen játszott volt és azokon mind kezdő volt és szerencsére egyszer sem csere.
9-szer vesztett labdát ám ám 26-szor szerzett,2-szer szabálytalankodott.
A kupában még nem jutott szóhoz ám mint az adatok bizonyítják nagyon fontos láncszem a hátsó alakzatban,nagy kincs ő nekünk.
Az adatokat az fcbarcelona.com-ról vettem és ugyan kicsit szárazra sikeredett de a dicséreteket megkapja majd másoktól e fórumon én a tényekre szorítkozom mert azok helyettem is beszélnek és mutatják a kvlaitásait és azt hogy lehet nincs most csúcsformában de így is klasszis teljesítménnt nyújt.
Ez egyértelmű,hogy a legjobb középső védő a ligában szerintem. Sőt a világ top5ben is 100 hogy benne van.
A kérdés szerintem csak az,hogy Pep kinek fog bizalmat szavazni ott melette illetve,hogy mikor hol fog játszani,mert sok helyen feltűnt már Puyol.
Egyébként az is bizonyítja,hogy mennyit számít ő,hogy a Ronaldinhoval készített interjú során megemlítette a brazil,hogy Ő(Puyol) nagyon hiányzik neki..