Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ez meglepett, akkor valóban csak azért trébb,mert sok laszti elmegy rajta,de még így is hoz olyan statot mint ini, csakhát engem is,és a legtöbb BARCA-st is a szép megoldások is mozgatnak,és érdekelnek, amit Ini jóval nagyobb arányban hoz,és ezért ragadnak meg a negatívumok Ttitvel kapcsban...Slither írta: Henry: 4 gól (30 lövésből 14 ment kapura és 1 kapufa), 3 assist 746 játékperc alatt
Iniesta: 1 gól (21 lövésből 3 ment kapura és 2 kapufa), 4 assist 999 játékpers alatt
(hivatalos oldalról van a stat és asszem ez még nem tartalmazza a tegnapi meccset)
Ez így nem s hangzik rosszul de ha belőné a ziccereit akkor már min. 15 gólnál járna...Slither írta: Henry: 4 gól (30 lövésből 14 ment kapura és 1 kapufa), 3 assist 746 játékperc alatt
Iniesta: 1 gól (21 lövésből 3 ment kapura és 2 kapufa), 4 assist 999 játékpers alatt
(hivatalos oldalról van a stat és asszem ez még nem tartalmazza a tegnapi meccset)
Henry: 4 gól (30 lövésből 14 ment kapura és 1 kapufa), 3 assist 746 játékperc alattlionelmessi19 írta:Gólpasszt tekintve valószínűleg jobban, gólokat tekintve is alig rosszabbul (bár ez rám is igaz pl), játékot tekintve pedig nem is érdemes leírni, mert könnyeket csalna a Henry imádók szemébe.depth írta:Iniesta ugyanezen a poszton, h áll gól illetve gólpassz tekintetében?
Iniestának nem jönnek össze a gólok idén, de van már vagy 10 kapufája egyébként.
ESPNsoccernet szerint gólpasszt is kevesebbet adott. Iniesta tényleg nem az utolsó passzok mestere, ő inkább megcsinálni/elkezdi a támadásokat.lionelmessi19 írta: Gólpasszt tekintve valószínűleg jobban, gólokat tekintve is alig rosszabbul (bár ez rám is igaz pl), játékot tekintve pedig nem is érdemes leírni, mert könnyeket csalna a Henry imádók szemébe.
Iniestának nem jönnek össze a gólok idén, de van már vagy 10 kapufája egyébként.
CSak szólok h tegnap félórát középül játszott.bali 15 írta:Elismerem tényleg nem méltó régi önmagához de megváltozott a szerepköre.
Amit egyre jobban csinál szerintem. Tavaly például ő volt Messin kívül az egyetlen aki eljutott a Manchester kapujáig. A szélsőnek általában előkészítő szerepe van mint a támadó középpályásnak ezt szerintem jól csinálja. Viszont az hogy nem lő gólokat az azért van mert nem középen játszik.
Nem mintha egy szélsőnek tiltva van hogy pazar gólokat rúgjon pl: R10,CR7,Messi.
De mentségére hogy náluk már öregebb. A válogatottban pedig virágkorát éri mint a Juvéan Del Piero.(Már ha láttatok a múltkor vb selejtezőt)
Gólpasszt tekintve valószínűleg jobban, gólokat tekintve is alig rosszabbul (bár ez rám is igaz pl), játékot tekintve pedig nem is érdemes leírni, mert könnyeket csalna a Henry imádók szemébe.depth írta:Iniesta ugyanezen a poszton, h áll gól illetve gólpassz tekintetében?
De ahhoz hogy üres kapuba rughassa jól kell helyezkedni és akarnia is kell. És mégis ebben a szezonba lőtt legalább 5 gólt már éscsak 3 hónap telt el...gekkodan írta:Nem falábuzom én sem. Tegnap viszonylag elfogadható volt, de a helyzetek kihasználásában, a HELYZETBE KERÜLÉSBEN egyszerűen nem hozza azt a szintet, ami minimálisan elfogadható lenne tőle. Meg sem közelíti.
Mondom, tegnap javult, de ennek a gyereknek 20-25 gólt alaphangon kéne lőnie egy szezonban, ehhez képest egyellőre csak az üreskapuzáshoz ért. Az meg egy Real ellen kevés lesz.
Mért nem kéne?Drukker írta:Tényleg nem kéne minden meccs után pocskondiázni Titit... Valakit mást is leszolhatnátok (pl: a falábú izlandit..)
Ezt mégis mire alapozod? Az eddigi trágya játékára?danko94 írta:És jelen esetben talán ő egyedül tudja (valamennyire) pótolni IniestátCsabinho91 írta:Ez tény, ez nem a legjobb meccse volt de akkoris fontos része a csapatnak szerintem!
Ezért is érthetetlen, hogy miért igazolták le. Ha Eto'o is és ő is a pályán van, akkor valaki nem a posztján játszik. És elég sokszor kezdők mindketten.Richi írta:Henry azért már egy jó ideje sokat van foglalkoztatva meccsenként, tömik őt labdával és sztem jó mezőnymunkát végez!az tény h a töménytelen gólmennyiség hiányzik tőle de sztem elég rendesen javul a srác!az a gond h szegény tényleg nem szélső játékos, ha Eto'o helyén játszana biztos lennék benne h istenítve lenne(csak hát ott jelenleg Sam személyében olyan ember játszik akit csak próba céljából nem fognak kicserélni)