Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, de tavaly ki játszott jólVaratrix írta:Lehet hogy sokak nem örülnek annak ami én gondolok. De szerintem Marquez és Pique játéka sokkal meggyőzőbb, mint tavaly Militoé. (persze azóta változott csapat játéka!) Tizenegyeseket kaptunk miatta... Szerintem egy meccsen kezdenie kéne. Ha jól játszik onnantól nincs kifogásom ellene. De szerintem bizonyítania kell! Nem feltétlen egyből megbízni benne.
Méghogy nem érted az iróniát...Ilúvatar írta:levágták a lábát... most növeszti vissza és ez lassú folyamatMcLovin írta:Máááárcius?Te jó Isten, mi történt vele?
McLovin írta:Mikorra épül fel?
Persze h bizonyítania kell, ez egyértelmű!Varatrix írta:Lehet hogy sokak nem örülnek annak ami én gondolok. De szerintem Marquez és Pique játéka sokkal meggyőzőbb, mint tavaly Militoé. (persze azóta változott csapat játéka!) Tizenegyeseket kaptunk miatta... Szerintem egy meccsen kezdenie kéne. Ha jól játszik onnantól nincs kifogásom ellene. De szerintem bizonyítania kell! Nem feltétlen egyből megbízni benne.
Tavaly talán a Messi-Xavi-Iniesta trión kívül senki sem volt összehangolva. Más csapat, más játék, MÁS EDZŐ. Én várom vissza! Nem mondom, hogy legyen kezdő mert ilyen nincs Pep-nél és ilyen tekintetben jó is hogy nincs, egy fél évig még simán lehet a rotációt alkalmazni, kiderül ennyi idő alatt, ki érdemli meg h többet játszon (kezdő legyen) és ki nem. Az egészséges rivalizálás csak jót tehet, dehát messze még a visszatérése, káris róla beszélni, gondolom Piqué kapcsán hoztátok föl (nem olvastam vissza).massa11 írta:Szerintem Gabi nem egy barca szintű játékos és abszolút nincs helye a kezdőben. Szörnyű volt látni tavaly a Puyol - Milito páros szerencsétlenkedéseit. Az a véleményem, hogy ők ketten nincsenek összehangolódva.
Komolyan nem értem mi bajotok Márquezzel szerintem még Puyolnál is megbízhatóbb mostanában. Igaz ehez Puyol is kell, de szerintem a jelenlegi formát tekintve hiába Barca ikon Puyol, sokkal inkább Márquez teljesítménye meggyőzőbb.TZS írta:Szerintem is helye lenne a kezdőben, sokkal inkább mint Marqueznek (aki talán távozik is nyáron, és így lehet hogy jobb is lenne, mert vannak fiatalok, akik nagy lendülettel kopogtatnak a kezdőbe kerülésért).
Hát azért amit az első meccsen művelt tavaly az MU ellen és emiatt kapott tizenegyessel majdnem mégjobban megszívtuk tehát azért az hogy Milito nem mindig játszik az előny is lehet.carlos1991 írta:az igaz hogy Cáceres eltudná látni militó helyét....de azért 1BL meccsen jobban örülnék ha 1 Milito állan Puyol mellett mert azért Milito rutinosabb és jobb védő mint Cáceres!!!Carles Puyol Saforcada írta:hát ha nem épül fel akkor is még ott van Cáceres meg Piqué.
jójó nem az a szint de szerintem Cáceres el tudná látni azt a szerepkört amit eddig Milito töltött be
Piquének van mit fejlődni de ő is lehet még valamikor kezdőszintű játékos
DE Cáceres-nek is lejön az ideje.....1-2 év és kiszorííthatja az "örget"....
az igaz hogy Cáceres eltudná látni militó helyét....de azért 1BL meccsen jobban örülnék ha 1 Milito állan Puyol mellett mert azért Milito rutinosabb és jobb védő mint Cáceres!!!Carles Puyol Saforcada írta:hát ha nem épül fel akkor is még ott van Cáceres meg Piqué.
jójó nem az a szint de szerintem Cáceres el tudná látni azt a szerepkört amit eddig Milito töltött be
Piquének van mit fejlődni de ő is lehet még valamikor kezdőszintű játékos
messi191 írta:lehet hogy militonak kritikálisab a sérüléseShandor írta:AS Roma, Totti: megsérül április 19-i esti mérkőzésen. Másnap délután megműtötték..
FC Barcelona, Milito: megsérül április 29-én. május 12-én megműtik.
hmm.. mindkét esetben térdsérülés, szalagpótlás. Az rendben, hogy nincs két egyforma sérülés, de ez mi? Egyik játékost 1 napra rá, a másikat a 13. napra műtik?!
lehet hogy militonak kritikálisab a sérüléseShandor írta:AS Roma, Totti: megsérül április 19-i esti mérkőzésen. Másnap délután megműtötték..
FC Barcelona, Milito: megsérül április 29-én. május 12-én megműtik.
hmm.. mindkét esetben térdsérülés, szalagpótlás. Az rendben, hogy nincs két egyforma sérülés, de ez mi? Egyik játékost 1 napra rá, a másikat a 13. napra műtik?!
ez így van ezek nem végleges mezszámokbarca0417 írta:szerintem csak afelkészülési meccseken 3-as Piqué. Xavi-Ini-és Puyol mezszámát is más viselte.MessiFan írta:Pique-é a 3-as akkor ha Milito felépül neki hányas lesz:?: