Tudom, hogy adja de egyszerre csak egy helyen tudok lenniTitinho írta:32. perc: 0-0.davi10 írta:nem tudja vki mennyi a Totthenam - 'Pool meccs?
A Sport1 élőben adja egyébként.

Tudom, hogy adja de egyszerre csak egy helyen tudok lenniTitinho írta:32. perc: 0-0.davi10 írta:nem tudja vki mennyi a Totthenam - 'Pool meccs?
A Sport1 élőben adja egyébként.
32. perc: 0-0.davi10 írta:nem tudja vki mennyi a Totthenam - 'Pool meccs?
2-3év mulva ugyis eladják a 90%-át a tehetségeknek. Meg is kéne tudni tartani a tehetségeket nem csak kinevelni. Mert egyenlőre az Arsenalon kívül mindenki jól jár az utánpótlásnevelésükkel. Ütős csapat meg nem lesz sosem ígysocio66 írta: Elképesztőek az Arsenal fiataljai,szerintem ha elindulnának Pl-ben ,erős középcsapat lennének. Wenger egyébként nagyszerűen építi be őket, tényleg le a kalappal előtte.
Elképesztőek az Arsenal fiataljai,szerintem ha elindulnának Pl-ben ,erős középcsapat lennének. Wenger egyébként nagyszerűen építi be őket, tényleg le a kalappal előtte.CFirpo3 írta:Látta valaki a tegnapi Arsenal-Wigan Carling kupa meccset? Wenger az ifiket küldte pályára (legfiatalabb a 16 éves Wilshere volt, aki kezdett, a legidősebb a 23 éves Fabianski volt). 3-0 ra páholták el a Wigant. A Wigan a felnőttekkel állt ki.
Én láttam a meccset nagyon mentek a fiatalok.Vela gólja gyönyörű volt , hihetetlen milyen játékosaik vannak 1-2 éven belül berobbanhatnak.Kirkland-et viszont nagyon sajnáltam.CFirpo3 írta:Látta valaki a tegnapi Arsenal-Wigan Carling kupa meccset? Wenger az ifiket küldte pályára (legfiatalabb a 16 éves Wilshere volt, aki kezdett, a legidősebb a 23 éves Fabianski volt). 3-0 ra páholták el a Wigant. A Wigan a felnőttekkel állt ki.
De ezt hosszútávon nem lehet majd tartani szerintem,még egy válság és befellegzett az ekkora költekezésnek...CFirpo3 írta:Igen. Eszméletlen magas a focisták fizetése manapság.lluisllach89 írta:Érdekes cikket találtam ...
Ahogy vesszük. igazából a fociban lett sokkal több pénz. Ha úgy vesszük, valahol igazságos is, hogy a labdarúgok nagyobb részben részesülnek ebből a pénzből,elvégre róluk szól a foci.Igen. Eszméletlen magas a focisták fizetése manapság.
+ a másik 3 nagynak már megvolt a Spurs, rátok még az is vár. Lehet, h az Arsenal idén nem nyer semmit, de sztem erre nektek is jó esélyetek van.ozsimiki írta: Hát igen, vkinek a városi rivális,vkinek a kőkemény Hull & Stoke páros a nehéz![]()
győzelmetek megérdemelt volt,mert jobban használtátok ki a helyzeteket,ettől még tartom, arsenal max ligakupát nyer idén,mást nem.
Azt is csak úgy,hogy rúgnak a döntőben 10 gólt,amiből 7-t nem adnak meg,s az meccs 11-esekkel fog eldőlni,hiszen az ellen kap 2 kamu tizenegyest,meg egy les gólt is megadnak nekik,sőt az Arsenalból kiállítják Wengert meg Almuniát..szegény,szegény Arsenal,mert a bírók csak a M.U.-t segítik..ozsimiki írta:Hát igen, vkinek a városi rivális,vkinek a kőkemény Hull & Stoke páros a nehéz![]()
győzelmetek megérdemelt volt,mert jobban használtátok ki a helyzeteket,ettől még tartom, arsenal max ligakupát nyer idén,mást nem.
Hát igen, vkinek a városi rivális,vkinek a kőkemény Hull & Stoke páros a nehézLG írta:Nem beszélve, h még lesz egy rangadótok a városi riválissal, amit mostanában nem nagyon szoktatok hozniozsimiki írta:Eddig édes kevés ez a M.U.-tól, bár első percekben volt sansz, 2.félidőben jobban kell pörögni, 1 pont kötelező lenne, igaz tavasszal az összes rangadót az Álmok Színházában nyomjuk,de nem kellene nagyon leszakadni.
Nem beszélve, h még lesz egy rangadótok a városi riválissal, amit mostanában nem nagyon szoktatok hozniozsimiki írta:Eddig édes kevés ez a M.U.-tól, bár első percekben volt sansz, 2.félidőben jobban kell pörögni, 1 pont kötelező lenne, igaz tavasszal az összes rangadót az Álmok Színházában nyomjuk,de nem kellene nagyon leszakadni.
Az biztos, hogy sokkal gólerősebb. Nagyon jól lő távolról, ami ilyen meccseken jól jön.Game90 írta:Hát eddig Hleb-et jól pótolja, sőt megmerem kockáztatni, hogy jobb is, mint a fehérorosz...
Hát eddig Hleb-et jól pótolja, sőt megmerem kockáztatni, hogy jobb is, mint a fehérorosz...Egyébként le a kalappal Nasri előtt. Persze minden téren fejlődhet még, azonban a tehetsége vitathatatlan.