Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyakran nézhetsz PL-t...matyi02 írta:Tom azért kevertem össze
Nekem nem jobb, de talán neked hasznos volt.matyi02 írta:torrestoni írta:
Talán azért, mert a City - Spurs meccset holnap rendezik.
Másrészt Plymuth nevű csapatról nem tudok, esetleg Pompey...
Ok szombatra van irva de mind1
Boccs roszul irtam Portsmouthígy jobb
Van plymuth nevű csapat csak így kell írni : Plymouth az a 2. osztályba van amúgy.torrestoni írta:Talán azért, mert a City - Spurs meccset holnap rendezik.matyi02 írta:Man City - Tottenham ES2 16.00
ŐŐŐ Sunderland-Plymuth meccs megy valaki tudja h mért ?
torrestoni írta:Talán azért, mert a City - Spurs meccset holnap rendezik.matyi02 írta:Man City - Tottenham ES2 16.00
Talán azért, mert a City - Spurs meccset holnap rendezik.matyi02 írta:Man City - Tottenham ES2 16.00
szerintem az Arsenal edzésein elsősorban franciául folyik a kommunikáció. a játékosok fele francia anyanyelvűdjtrack írta:most nézem az Arsenal védelmét akár a francia válogatott is lehetne
Ez igen! Grat neki. Kár hogy már nem közvetiti a Sport1/2 a PL meccseket.MQuC írta:Arsenal - MU 2-0. Nasri 2 gól![]()
Ok, köszi.lluisllach89 írta:http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... rtsonline1
Ez lehet h jó lesz de ha nem akkor www.myp2p.eu menjetek a live sportsra, utána football, utána Arsenal-Mu és ha nincs programotok akkor Mediaplayert keressetek ha meg van akkor Sopcastet v ilyeneket. Vesszen az Arsenal!