Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egy meccsen kb hányszor szoktad a labdát kérni?chi omega írta:szerintem a pontozásos rendszerre továbbra is ráférne egy patch
poszt: CF
12(11) passz mutató
2(2) lövés - 1 gól!
2 intercept
én kaptam egy 6.0-t, a többiek gól nélkül, kevesebb passzal 6.5, 7.0, aha, reális.
ááá, nem hiszem el. akárjhonnan szedem le a patchet, nemtom frissíteni, mert befagy az installer..nem hiszem el...-.-MessiFan írta:Itt egy javitó patch pont erre a problémára. Szerencsére velem ez nem fordult elő.Tomsa írta:Srácok! Nálam befagy a meccs után a játék. Nem menti el sajnos, hanem befagy azonnal. Találkozott valaki már ezzel a problémával? Megoldás rá?
hú, hát ezért hálás lennék, de hogy érted, hogy bekavar?FCBarca88 írta:Ha gondolod átküldhetem a saját option fájlom, csak attól félek hogy mezek kapcsán bekavar Neked.chi omega írta:barca88:
tudsz olyan kiegészítést javasolni a játékhoz, ami rendbehozza a csapatneveket, mezeket a bajnokságokban, de NEM rajzolja át a menüket? ez utóbbira nagyon érzékeny vagyok.
előre is köszi.
a 9esre. az oldal elég áttekinthetetlen sajnos.MessiFan írta:A 2008-asra gondolsz vagy a 9-esre? Mert a www.peshungary.hu-n mindent megtalálsz!!chi omega írta:barca88:
tudsz olyan kiegészítést javasolni a játékhoz, ami rendbehozza a csapatneveket, mezeket a bajnokságokban, de NEM rajzolja át a menüket? ez utóbbira nagyon érzékeny vagyok.
előre is köszi.
Ha gondolod átküldhetem a saját option fájlom, csak attól félek hogy mezek kapcsán bekavar Neked.chi omega írta:barca88:
előre is köszi.
A 2008-asra gondolsz vagy a 9-esre? Mert a www.peshungary.hu-n mindent megtalálsz!!chi omega írta:barca88:
előre is köszi.