Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én kifejezetten szeretem a német focit főleg a Bayern-t:D Véglis:"A futball olyan játék, amelyet huszonketten játszanak, és a végén mindig a németek nyernek! "..:Poldi:.. írta:miért nem szereti senki sem a Bayern-t?![]()
![]()
A magyarokat kik nem utálják..?Az éremnek két oldala van,pro és kontra a dolog.LG írta:Én sem értem, h miért divat utálni a németeket, bár a magyarok kit nem utállnakJó, a lengyeleket, de rajtuk kivül
Mert a magyar emberek, magyar foci, magyar mentalitás az sokkal jobb valóbanlionelmessi19 írta:Miért szeretnénk?..:Poldi:.. írta:miért nem szereti senki sem a Bayern-t?![]()
![]()
Német emberek, német foci, német mentalitás.
Szerintem ez nem szimpatikus senkinek, de legalábbis a legtöbbeknek nem.
Riberyt sajnálom hogy ilyen helyre igazolt.
Hát igen... A kommentátor is hogy felfújta az egészet... Beadás, kifejeli a védő, Raul megbotlik a saját lábában, elesik, a kommentátor meg: Ezért sincs 11-es...salas9 írta:Na most majd megint jön a süket duma hogy 3 tizenegyest nem kaptak meg meg stb...
Hát a Sevilla mostani formáját elnézve, benne lehet akárBarcaforever írta:A Standard Liege h nyomja?Otthon verhetik a Sevillat?
Mi a baj a német mentalitással?lionelmessi19 írta:Miért szeretnénk?..:Poldi:.. írta:miért nem szereti senki sem a Bayern-t?![]()
![]()
Német emberek, német foci, német mentalitás.
Szerintem ez nem szimpatikus senkinek, de legalábbis a legtöbbeknek nem.
Riberyt sajnálom hogy ilyen helyre igazolt.
Miért szeretnénk?..:Poldi:.. írta:miért nem szereti senki sem a Bayern-t?![]()
![]()
Nekem ugyan nem a kedvenceim, de nem is utálom őket. Százszor inkább Ők, mint egyszer egy angol csapat. A firenzei 1:1-el léptek egyet a továbbjutás felé, lassan összeáll a csapat...:Poldi:.. írta:miért nem szereti senki sem a Bayern-t?![]()
![]()
Velős.Boixos írta: gyökér gerárd, gyökér liverpool, gyökér bíró.
Ez kifelé szabad nemGame90 írta:...........
Villarreal, MU: gyakorlatilag már a meccs előtt továbbjutottak...lionelmessi19 írta:Villareal, MU, Arsenal.. tiszta gáz.