Én kifejezetten szeretem a német focit főleg a Bayern-t:D Véglis:"A futball olyan játék, amelyet huszonketten játszanak, és a végén mindig a németek nyernek! "..:Poldi:.. írta:miért nem szereti senki sem a Bayern-t?![]()
![]()
Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Misi88
- Jugador del Barça

Csak a Rock, Csak a Metal, Csak a BARCA!!!!!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A magyarokat kik nem utálják..?Az éremnek két oldala van,pro és kontra a dolog.LG írta:Én sem értem, h miért divat utálni a németeket, bár a magyarok kit nem utállnakJó, a lengyeleket, de rajtuk kivül

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Mert a magyar emberek, magyar foci, magyar mentalitás az sokkal jobb valóbanlionelmessi19 írta:Miért szeretnénk?..:Poldi:.. írta:miért nem szereti senki sem a Bayern-t?![]()
![]()
Német emberek, német foci, német mentalitás.
Szerintem ez nem szimpatikus senkinek, de legalábbis a legtöbbeknek nem.
Riberyt sajnálom hogy ilyen helyre igazolt.

Én sem értem, h miért divat utálni a németeket, bár a magyarok kit nem utállnak

két kedvenc csapatom X-elt (1-1), a két legjobban nem szeretett csapatom meg két góllal kikapott, mindkettő olasz klubtól
vicc... 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát igen... A kommentátor is hogy felfújta az egészet... Beadás, kifejeli a védő, Raul megbotlik a saját lábában, elesik, a kommentátor meg: Ezért sincs 11-es...salas9 írta:Na most majd megint jön a süket duma hogy 3 tizenegyest nem kaptak meg meg stb...
Nem erre kell fogni.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- ozsimiki
- Adminisztrátor
M.U. a rend kedvéért, nem csoport második helyen áll jelenleg. Többi sasi által felsorolt csapat viszont igen. Juve kikaphat oroszországban, remélem ki is fog,és utána meg behúzza hazai pályán a Bate ellen,és csoportelső ennyi. Madrid meg ki-ki meccset nyomhat a Zenittel. 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- robertfcb
- Capitá del Barça
Hát a Sevilla mostani formáját elnézve, benne lehet akárBarcaforever írta:A Standard Liege h nyomja?Otthon verhetik a Sevillat?

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A Standard Liege h nyomja?Otthon verhetik a Sevillat?

-
- Jugador d'estrella
Jah! Jól nyomja a "Srác" most is....az utóbbi két gólja pedig nagyon kellemes érzéseket hozott felszínre bennem
! Azért nem semmi, amit csinált a Juve, mióta volt az a visszaminősítéses balhéja! Igencsak tudnak küzdeni! Le a kalappal (amellett, hogy egyáltalán nem tartoznak a kedvenceim közé--kivéve Buffon).

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- robertfcb
- Capitá del Barça
Ma UEFA kupa forduló lesz és lesz egy pár érdekes meccs, pl a Tottenham - Dinamo Zagrab, kíváncsi leszek, hogy a pool verő csapat tudja e folytani a megkezdett utat fölfelé, aztán a Wolfsburg - Heereenven és a Man.City - Twente is izgalmasnak ígérkezik. Lesz miből csemegézni ma este 

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
-
- Jugador d'estrella
jaja 4 nézzük meg : Del piero zenit ellen bomba szabadból , real ellen győztes gól , roma ellen győztes gól szabadból , most két gol a realnak... és az összes angyon szép gól volt! milyen hidegvérű ember lehet! és lehet h vmit kihagytam...
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mr. Del Piero elég erősen éli másodvirágzását.Már bocsi mindenkitől, de inkább használom rá azt a szót, h világklasszis, minr Dinho-ra most vagy 8 év múlva. 

- miihii
- KHAL
Most hesszöltem a vidit erről a Gerard féle toronyugrásról
Ebből is látszik, mennyivel másabb egy bajnoki,mint egy BL meccs az angoloknak.Otthon ezért körberöhögné a stadion,a bíróval az élen.De itt "európában" simán befújhatják,persze,h dobálják magukat...
Legalábbis nekem így tűnik

Ebből is látszik, mennyivel másabb egy bajnoki,mint egy BL meccs az angoloknak.Otthon ezért körberöhögné a stadion,a bíróval az élen.De itt "európában" simán befújhatják,persze,h dobálják magukat...
Legalábbis nekem így tűnik

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Andris
- Adminisztrátor
Neharagudj, de most nem fogok bele a magyarázatba. Oldalakat tudnék írni erről. De csak gondolj a legerősebben megvonható párhuzamra.
Német m. <-> agresszió
Német m. <-> agresszió
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Mondjuk roppant szimpatikus módon veszik meg a hazai ellenfeleik legjobbjait, ezzel is gyengítve a riválisokat. Ugye pénzük meg van szrásig...
Mellesleg szintén ellenszenves az egész német kúltúra.
Mellesleg szintén ellenszenves az egész német kúltúra.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mi a baj a német mentalitással?lionelmessi19 írta:Miért szeretnénk?..:Poldi:.. írta:miért nem szereti senki sem a Bayern-t?![]()
![]()
Szerintem inkább követni kéne ebben őket. Magunkra, magyarokra gondolok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Andris
- Adminisztrátor
Miért szeretnénk?..:Poldi:.. írta:miért nem szereti senki sem a Bayern-t?![]()
![]()
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nekem ugyan nem a kedvenceim, de nem is utálom őket. Százszor inkább Ők, mint egyszer egy angol csapat. A firenzei 1:1-el léptek egyet a továbbjutás felé, lassan összeáll a csapat...:Poldi:.. írta:miért nem szereti senki sem a Bayern-t?![]()
![]()
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ..:Poldi:..
- Banner mester
miért nem szereti senki sem a Bayern-t?

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Velős.Boixos írta: gyökér gerárd, gyökér liverpool, gyökér bíró.
Nekem nincs bajom a Pollal, csak annyi, amennyi a színtelen szagtalan futballt játszó , de magukat világverőnek tartó csapatokkal szokott.
Bár Boixos, szerintem 1984 óta amúgy sem szereted a Poolt...

Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Ez kifelé szabad nemGame90 írta:...........

-
- aka Game90
Villarreal, MU: gyakorlatilag már a meccs előtt továbbjutottak...lionelmessi19 írta:Villareal, MU, Arsenal.. tiszta gáz.
Arsenal: szr forma, hiányzik a fél csapat. Jah, és hétvégén Arsenal - MU, szóval egy kicsit tartalékoltak is... A továbbjutással itt sem lehet probléma.
Amúgy a legnagyobb gáz az, hogy a Liverpool egy ilyenért kap 11-est, méghozzá a 94. percben: