Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arsenallal egyetértek. Az mind szép hogy Wenger a fiatalokra épít csak éppen csapat sincs sosem mikor már vmi alakul akkor eladják a fél keretet aztán csak a jól megérdemelt 4. hely marad a számukra.lionelmessi19 írta:Villareal, MU, Arsenal.. tiszta gáz.
Meg mi is, ha kikapunk 2 hét múlva Lisszabonban...csak a rend kedvéért.gergo9 írta:Az összes felsoroltnál jobbak vagyunk jelenlegsasi1 írta:Van rá (jó) esély, hogy csoportmásodikként végez:
Roma, Liverpool, Manchester United, Bayern, Real Madrid.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem biztos, hogy olyan jó lesz csoportelsőnek lenni.................
Az összes felsoroltnál jobbak vagyunk jelenlegsasi1 írta:Van rá (jó) esély, hogy csoportmásodikként végez:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát a Realnak ha így fojtatja akk nehéz lesz az a második hely, mert ha a Zenit nyer, akk csak 2 pont a difi és a real megy Boriszovba és jön hozzájuk a Zenit...sasi1 írta:Van rá (jó) esély, hogy csoportmásodikként végez:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
így van, vagy eurobarcát is el lehet ellenkező esetbenBoixos írta:a madridistán az alázós vendégszereplést el lehet felejteni gyerekek!
Dehogy is volt jó helyen, a juve játékos is beállt a sorfal mellé, és a kapuval szemben lévő kamerából látszott, hogy még akkor is elfér mellette vagy 20 labda, túlságosan középre volt húzva a sorfal!!! Amúgy csak nekem nem tölti be a madridista honlapjátEl Payaso írta:A sorfal még lehet h jó helyen is volt, de neki nem kellett volna beállnia arra az oldalra, amit elvileg a sorfal véd...
Az akadályoz meg, hogy nem vagyok regisztrálva szenny oldalon.danko94 írta:Ki akadályoz meg??? Am grat Del Pieronak Titi példát vehetne róla hogy kell ilyen korban így jáccani...szajko írta:Most, de mennék a Madridistára alázni!![]()
azon filózott, h miért is ő a világ legjobb kapusa...Capon írta:Én nem tudom Cassillas mit gondolt ennél a szabadrugásnál.