Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Én kb. 1 hónapja már, hogy letöltöttem.matador írta:Nemrég láttam a Halálfutamot moziban. MINDENKI NÉZZE MEG! Kötelező!Hatalmas adrenalinlöket, aki szereti az igazi akciót és persze Jason Statham filmjeit, mindenképp menjen el megnézni

Szerintem nem annyira hátborzongató de kinek mi az. 15 évesen egyedül ithol este 10-kor néztem meg,de nem féltem és nem remegtem egy cseppet se. Szerintem ahoz képest, hogy horror elég nézhető film, szerintem nézd meg nem annyira hátborzongató, félelmetes mint a klasszikusok.Los Banditos írta:Ördögűzőt látta már valaki? Vélemények? Mennyire hátborzongató?
A 4. évadban sztem ez volt a legjobb rész.ozsimiki írta:Szökés S04E09
nagyon az az érzésem,hogy utcsó évadot látjuk,és a befejezés....vagy csoda,vagy realitás...
Jó messze van az igaz történettől,hidd el.Ez reklámfogás.Így félelmetesebb.Los Banditos írta:Mivel állítólag igaz történet alapján játszódik, mint a fűrész vagy a Texasi-láncfűrészes, valószínűleg sokkolni fog, de azért megnézem még a héten. Állítólag a felújított rész az jobb.
Természetesen cam-es megoldás.Rajmó írta:Milyen minőségben tudtad megnézni? Kamerásban, vagy normális, nézhető minőségben?miihii írta:...
Mivel állítólag igaz történet alapján játszódik, mint a fűrész vagy a Texasi-láncfűrészes, valószínűleg sokkolni fog, de azért megnézem még a héten. Állítólag a felújított rész az jobb.Tim írta:Hogy mennyire hátborzongató? Ha fogékony vagy a témára,akkor eléggé

Az első rész igazi klasszikus! Mondhatni kötelező. A folytatások viszont iszonyatosan rosszak,max azért érdemes megnézni hogy lásd hogy nem szabad folytatást csinálni..Hogy mennyire hátborzongató? Ha fogékony vagy a témára,akkor eléggéLos Banditos írta:Ördögűzőt látta már valaki? Vélemények? Mennyire hátborzongató?

Igen.Misi88 írta:Az a film, amelyikben egy ilyen őrült kis csaj van és feltártak egy templomot? Meg asszem Afrikában játszódik.... Meg a II. Világháborúban volt pap a régész vagy mi?Los Banditos írta:Ördögűzőt látta már valaki? Vélemények? Mennyire hátborzongató?
Ohhhhaa!Ez esetben hajlandó vagyok megbocsátani nekik!Slither írta:Jövő héten dupla rész lesz ahogy nézem az airing timot.miihii írta:Ha jól veszem észre,akkor most meg a Hősök maradt ki?Nem találom sehol...
Az a film, amelyikben egy ilyen őrült kis csaj van és feltártak egy templomot? Meg asszem Afrikában játszódik.... Meg a II. Világháborúban volt pap a régész vagy mi?Los Banditos írta:Ördögűzőt látta már valaki? Vélemények? Mennyire hátborzongató?

Amikor írtam ezt a hszt nem volt, 1HETES KÉséssel készítették el, tegnap már az új rész is megvolt, gondolom annak a feliratára is várni kell bőven,de azért köszi az infót.Master19 írta:http://www.hosszupuskasub.com/index.phpozsimiki írta:Valaki talált már feliratot Dexter 3.évad 5.részéhez??? Már kintva a 6. is,és még mindig nincs az 5höz![]()
Itt ha beírod a keresőbe,hogy:Dexter akkor ott rögtön az első felirat lesz!

http://www.hosszupuskasub.com/index.phpozsimiki írta:Valaki talált már feliratot Dexter 3.évad 5.részéhez??? Már kintva a 6. is,és még mindig nincs az 5höz![]()