Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én úgy tudom hogy még nem kaphatjuk meg a Reklám Margitot meg a Villarealt ha úgy alakul:DTZS írta:Nem tudja vki pontosan, hogy ha megvannak a továbbjutók a csoportokból, akkor kiemelik a csoportelsőket, és hozzájuk sorsolják a csop. másodikokat.
Ekkor már előfordulhat az hogy egy nemzeten belül összesorsolnak két csapatot? Vagy erre még itt is ügyelnek h ne....
Vagyis akár lehet egy Barca-Real párosítás is?
Nem értek veled egyetlionelmessi19 írta: Most óvni kell őket a rangadó előtt, a csoportelsőség nem fontos.
------------------------Valdes-------------------------Titinho írta:Megvan a Lisszabonba utazó keret:
Valdés, Pinto, Alves, Sylvinho, Cáceres, Márquez, Piqué, Xavi, Gudjohnsen, Sergio Busquets, Víctor Sánchez, Keita, Hleb, Pedro, Messi, Henry, Bojan és Eto'o.
Kimaradt: Puyol, Touré, Jorquera. Most rajtuk a sor, ők pihennek a héten.
Hát ha élőben nem is adnám le, de felvételről mindenképp többet nyom a latba,mint az inter-pana... ami élőben megy,ott 4csapat is továbbjuthat még papíron, nálunk meg csak mi ketten, csak a sorrend a kérdéses. ezért élőben érthető,h nem nyomatják,de felvételről egy ultra szharnak igérkező inter-panátsasi1 írta:A Sporting 1 pontal van mögöttünk, a következő meccs a csoport elsőségről dönt, tulajdonképpen rangadó lesz, és egyik magyar tv sem adja, pedig szerdán ez a legérdekesebb meccs...................
M1: Kolozsvár - Róma
Tv6: Bordeaux - Chelsea
Internazionale - Panathinaikosz
Jó hamar megvanTitinho írta:Megvan a Lisszabonba utazó keret:
Valdés, Pinto, Alves, Sylvinho, Cáceres, Márquez, Piqué, Xavi, Gudjohnsen, Sergio Busquets, Víctor Sánchez, Keita, Hleb, Pedro, Messi, Henry, Bojan és Eto'o.
Kimaradt: Puyol, Touré, Jorquera. Most rajtuk a sor, ők pihennek a héten.
Ez igaz. Ugy mindenki jobban járt volna. A Baselt ünnepelhette volna a saját közönsége, és nem lett volna otthon lealázva, a Barca meg a Nou Campa szolgálta volna ki a nézőket, akik megérdemlik az elmult 2 év után.robertfcb írta:Nem tudom mennyire volt az jó döntés, hogy otthon adtuk le a pontot és nem idegenben. Szerintem jobb lett volna inkább idegenben 1-1, mint a Camp Nou-ban és itthon 5-0. A pontok ugyanazok, de mégis más..
fcbarcelonazsombi írta:te miről beszélsz?? nincs veszély az első helyhady írta:Ki tudja?, lehet jobb csoportmásodiként továbbjutni....
.
te miről beszélsz?? nincs veszély az első helyhady írta:Ki tudja?, lehet jobb csoportmásodiként továbbjutni....
.
Igen, én is örülök hogy játszottak. Játékban kell lenni nekik is. A szezon hosszú, mindenkire szükség lesz.Ilúvatar írta:ezzel teljes mértékben 1etértekRivaldo11 írta:Legalább játszottak azok is, akik eddig keveset voltak pályán: Sylvinho, Bojan, Hleb. Victor Sanchez külön kategória. Csak nehogy Ő legyen az új Oleguer.Nagyon örültem neki, hogy ők kezdők lettek.