Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
------------------------Valdes-------------------------Titinho írta:Megvan a Lisszabonba utazó keret:
Valdés, Pinto, Alves, Sylvinho, Cáceres, Márquez, Piqué, Xavi, Gudjohnsen, Sergio Busquets, Víctor Sánchez, Keita, Hleb, Pedro, Messi, Henry, Bojan és Eto'o.
Kimaradt: Puyol, Touré, Jorquera. Most rajtuk a sor, ők pihennek a héten.
Hát ha élőben nem is adnám le, de felvételről mindenképp többet nyom a latba,mint az inter-pana... ami élőben megy,ott 4csapat is továbbjuthat még papíron, nálunk meg csak mi ketten, csak a sorrend a kérdéses. ezért élőben érthető,h nem nyomatják,de felvételről egy ultra szharnak igérkező inter-panátsasi1 írta:A Sporting 1 pontal van mögöttünk, a következő meccs a csoport elsőségről dönt, tulajdonképpen rangadó lesz, és egyik magyar tv sem adja, pedig szerdán ez a legérdekesebb meccs...................
M1: Kolozsvár - Róma
Tv6: Bordeaux - Chelsea
Internazionale - Panathinaikosz

Jó hamar megvanTitinho írta:Megvan a Lisszabonba utazó keret:
Valdés, Pinto, Alves, Sylvinho, Cáceres, Márquez, Piqué, Xavi, Gudjohnsen, Sergio Busquets, Víctor Sánchez, Keita, Hleb, Pedro, Messi, Henry, Bojan és Eto'o.
Kimaradt: Puyol, Touré, Jorquera. Most rajtuk a sor, ők pihennek a héten.
Ez igaz. Ugy mindenki jobban járt volna. A Baselt ünnepelhette volna a saját közönsége, és nem lett volna otthon lealázva, a Barca meg a Nou Campa szolgálta volna ki a nézőket, akik megérdemlik az elmult 2 év után.robertfcb írta:Nem tudom mennyire volt az jó döntés, hogy otthon adtuk le a pontot és nem idegenben. Szerintem jobb lett volna inkább idegenben 1-1, mint a Camp Nou-ban és itthon 5-0. A pontok ugyanazok, de mégis más..

fcbarcelonazsombi írta:te miről beszélsz?? nincs veszély az első helyhady írta:Ki tudja?, lehet jobb csoportmásodiként továbbjutni....
.
te miről beszélsz?? nincs veszély az első helyhady írta:Ki tudja?, lehet jobb csoportmásodiként továbbjutni....
.
Igen, én is örülök hogy játszottak. Játékban kell lenni nekik is. A szezon hosszú, mindenkire szükség lesz.Ilúvatar írta:ezzel teljes mértékben 1etértekRivaldo11 írta:Legalább játszottak azok is, akik eddig keveset voltak pályán: Sylvinho, Bojan, Hleb. Victor Sanchez külön kategória. Csak nehogy Ő legyen az új Oleguer.Nagyon örültem neki, hogy ők kezdők lettek.
ezzel teljes mértékben 1etértekRivaldo11 írta:Legalább játszottak azok is, akik eddig keveset voltak pályán: Sylvinho, Bojan, Hleb. Victor Sanchez külön kategória. Csak nehogy Ő legyen az új Oleguer.

Természetesen levágták a régiek,h irónia volt, de már majdnem írtam,h most már az iróniádat kellene irónikusan beírni, mert már nagyon kiismerhető vagy, ami a célod is a sok sügér miatt,de hát nekik ez egy nyesett laszti,nem pedig magasbarca99 írta:Köszönöm Mester, hogy megmondod, hogy mit gondolok.Ilúavatar írta: nekem nem tűnt irónikusnak, mert nem volt ott semmiféle smiley, csak ez:![]()
és ezt totál komolyan gondoltad, most meg próbálsz kimagyarázni ebből.Nem mintha nem szrnám le... aki ismer, az tudja, hogy szeretem az iróniát. És pont attól nem lenne az, hogy röhögő szmájli lenne a végén. De ha így jobbat alszol:
Igen, remélem, hogy lemond Pep. De komolyan.

Rivaldo11 írta:Én sem értem a siránkozást. Ennek a csapatnak kell hogy legyen annyi hitele, hogy beleférjen egy ilyen derbi. De meggyőződésem, hogy jól jövünk ki ebből, mert Pepnek ez jó alkalom, hogy a figyelmet felhívja pár dologra.