torrestoni írta:Meccs előtt leültem a TV-hez, na, gondoltam megpróbálom megérteni a Celeb vagyok..., című szennyet. Első sorban azért túlzás, hogy 3 hét alatt viszonylag jó körülmények között ennyire sajnáltatják egyesek magukat, főként, hogy fejenként több milliót kaptak a részvételért. Ilyen sz*rokra van pénz, lesz is.
Nekem adják a pénz, gyalog is elindulok Argentínába... Vicc...
Amit még megjegyeznék:
Zimány akárki, és ez az Oszkár..., na mindegy, finoman fogalmazva is irritált az arcuk. Szőke és Gjon mondta meg jól:
-Ki ez a K. Oszkár? Mert ő vezet egy műsort egy csatornán...
S ki ez a Zimány Linda....? B. Spears hasonmás...? Az mi, valami foglalkozás? Már itt tartunk? S akkor ők teszik ott az agyukat, s ők vannak felháborodva hogy nem ismerik őket, inkább fordítva kellene. Csak szegénységi bizonyítvány állítanak ki magukról. A hulladék Steiner kislányról nem is beszélve. Egyszerűen undorító... Na, de mindegy, ma ezekből él meg az Rtl... hajrá... Persze ez kell az embereknek, hát nézzék ezt a...
Nem úgy kell hozzáállni,h megértsük az ilyen műsorokat, ha épp nincs jobb dolgom,megnézem, és röhögök,vagy azért mert balf.szok, mert trék, mert egyik alázza a másikat, v mert Balázsék szivatják őket,vagy mert csak...ilyen szharok nem megérteni kell,hanem kiröhögni akit kilehet. ennyi az értelme,és ezért is tudják eladni. ahogy sokan győzikét se iq képzés céljából nézik.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.