Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedro, Sanchez, és Busquets játszhat a B-ben, de szerintem Milito nem.barca0417 írta:Az érdekelne, hogy a Barcában az első csapatból lehet "visszajátszani" a tartalékonál? Úgy értem, hogy Magyarországon is van egy csomó élvonalbeli csapatnak ligacsapata, és szoktak az eelsőcsapat keretéből páran visszajátszani. Ezt a barcánál lehetne? gondolok itt elsősorban Busquetsre, Pedritora,vagy Sánchezre akik az első csapathoz tartoznak elvileg. vagy akárki másra, mondjuk Milito ha felépül, elinte, hogy visszanyerje a formáját játszhatna az Atlétic-ben?
Lehet hogy hülyeséget mondok de nem ez volt Bojannal tavaly? Pep visszahívta egy meccs erejéig, hogy segítsen a B csapaton csak derogált neki megtenni?barca0417 írta:Az érdekelne, hogy a Barcában az első csapatból lehet "visszajátszani" a tartalékonál? Úgy értem, hogy Magyarországon is van egy csomó élvonalbeli csapatnak ligacsapata, és szoktak az eelsőcsapat keretéből páran visszajátszani. Ezt a barcánál lehetne? gondolok itt elsősorban Busquetsre, Pedritora,vagy Sánchezre akik az első csapathoz tartoznak elvileg. vagy akárki másra, mondjuk Milito ha felépül, elinte, hogy visszanyerje a formáját játszhatna az Atlétic-ben?
Hát igen. Meg szegény Jeffren is, vagy ő már elment?barca99 írta:Nagyon vékony ez a Sanchez gyerek. Egy értelmes megmozdulás sincs.Remélem jön az izlandi labdazsonglőr, már ő is megváltás lenne.
Nem Sánchez játszik?Slither írta:Francért kell Vazquezt játszatni. Csak a helyet foglalja...
Milyen poszton játszik?Cáceres14 írta:Assulint nem szabad elengedni megkell tartani és mondjuk még ebben az évben a király kupa,bl-meccseken kellene játszatni
Tudtommal a vezetőség nem tehet semmit ellene...CFirpo3 írta:Nem hiszem, hogy távozni akar, csak le akarják igazolni. A kettő nem ugyanaz.
Nagyot csalódnék a vezetőségben, ha őt is elengedik.
oka, abszolút nem vettem komolyanFernando írta:Gondolom, nálunk is csak ilyen szavajárás egy ugyancska humorból fakadó apropó akadtán, de tényleg ne vedd komolyan![]()
![]()
![]()
Nah ne offoljuk a topicot. Örülök, hogy Pedro visszatért. 15 percet simán adnék neki és Guddynak is.
jaja majdnem, zsófiaFernando írta:Énis remélem, hogy marad. Esetleg egy kölcsönszerződés lehet hogy jót tenne neki, fejlődhetne fizikálisan is, de csakis spanyolországba!TZS írta:Reméljük h okosak annyira, h nem engedik el Assulint (és vele együtt akármikor is Thiagot, és a többi fiatal tehetséget), nehogy úgy járjunk már mint Fabregassal!
Amugy neharagudj TZS de nevettem a nevedenTudom bunkóság meg illetlenség gondolom a neved monogramja a TZS, csak mi a taknyos zsebkendőt hívjuk így, de tényleg csak a humor kedvéért írtam le, gondolom zsolt ugye?
![]()
Énis remélem, hogy marad. Esetleg egy kölcsönszerződés lehet hogy jót tenne neki, fejlődhetne fizikálisan is, de csakis spanyolországba!TZS írta:Reméljük h okosak annyira, h nem engedik el Assulint (és vele együtt akármikor is Thiagot, és a többi fiatal tehetséget), nehogy úgy járjunk már mint Fabregassal!