Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kötedésként írtam, csak most vettem észrelionelmessi19 írta:
Ne kezdjük újra plíz!
Ez van, ezt kell szeretni. Vagy van egy ilyen zsír oldalatok, néha elvétve 1-1 napig madridos-bwines reklámmal, vagy egyik se. Ennyi.
Ne kezdjük újra plíz!La Pulga írta:Real Madrid - Juventus?
Nem Barca - Baselnek kéne lenni a Bwin-es reklámban?
Vannak itt jóérzésű modi bácsik,akik kiiktatták a szegénységi bizonyítvány eme remek példájátgergo9 írta:Stefanl10 tiszta értelemről tanúskodó hozzászólását nem lehetne törölni az F1 topikból?
Misi88 írta:SEGÍTSÉG!!!!
Nem tudok képet feltenni a Profilban!!! Tudom, h a képnek 100X100-asnak kell lenni meg max. 10kb és a fájl is JPG és nem teszi fel !!! Mit csináljak??
Jelen.Z. Iván írta:Úgyhogy ha van még jelentkező erre, aki ráadásul tud is helyesen írni, akkor az jelentkezzen itt. De olyan ne, aki csak egy meccsre lenne hivatott, aztán megunná
Aztán meglátjuk még, hogyan oldjuk meg a dolgot
Az időt javítottam ebben a cikkbenköszi
Igen, Iván néha "ki szokott nézni" a sajtótájékoztatókra.visca el barca írta:Hali!
Egy kérdésem lenne, bocs ha furca, vagy már beszéltetek róla vhol, de mostanában kb heti 2 percem van fórumozni![]()
szóval:
"Szeptember 25-én éppen az Eurobarca.hu kérdése elől tért ki Eto’o egy sajtótájékoztatón..."
Jár az oldal készítői közül vki sajtótájékoztatóra? Vagy hogy is van ez?
Akkor kezdte írni a cikket, majd folytatta Iván. Az időt pedig nem javította ki. Ennyi a történet.menczel írta:Z. Iván | 2008. 11. 01., 19:12 a mai cikk keltezése. namost vagy Iván jós és halálrakeresete magát már tippmixen azért ir nekünk cikkeket, vagy elromlott valami.
futott ki a tocsogó gepszőnyegre
remélem segitettem
Szerintem visszalehetne rakni azt a menüpontot, ami régen volt. Így nem írnának annyian a fórumba legalább.Perrero írta:Iván, ha gondolod szivesen csinálom az élő közvetítéses dolgot, van sport1em, sport2-m, és sk-m is szal szivesen besegítek