Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem ez jobb: http://www.youtube.com/watch?v=jjXyqcx- ... re=related
Srácok nem akarok kiábrándítani senkit,de sztem nem lesz semmi egetverő változás az amerikai politikában, még ha mindent komolyan gondolt is Obama( amit ált a politikusok nem szoktak egy kampányban:D), akkor sem tud elérni semmi komolyat, amerikát a pénzügyi oligarchák és a nemzetközi események gúzsba kötik!Ilúvatar írta:Slither írta:Barack Obama megnyerte az amerikai elnökválasztás, és ezzel ő lett az első afroamerikai elnök. Megérdemelt, főlényes győzelem volt. Remélem tényleg olyan jó elnök lesz, mint amennyire jók voltak a beszédei.![]()
YES WE CAN!YES WE DID!
várható voltremélem hogy most helyrerakja amerikát, és elintézi a problémát irakkal kapcsolatban.
és tényleg: Első afroamerikai elnök :O
Slither írta:Barack Obama megnyerte az amerikai elnökválasztás, és ezzel ő lett az első afroamerikai elnök. Megérdemelt, főlényes győzelem volt. Remélem tényleg olyan jó elnök lesz, mint amennyire jók voltak a beszédei.![]()
YES WE CAN!YES WE DID!
Perrero írta:Én a nyelvtan tanároddal beszélgetnék szivesen...
MessiFan írta:Off: Szívesen leszek arra a pár percre tanármatyi02 írta:kérdéseket felteni meginterjuholni egy tanárt és a barcáról akarok interjut !
Hát most vagyok 8.-os és médiából van egy szigoru tanárunk és azt a lenyot kaptuk, h egy tanártól kell kérdéseket felteni meginterjuholni egy tanárt és a barcáról akarok interjut !Kalap1988 írta:Én valószínű csak leszek,de tedd fel nyugodtan a kérdést,hátha tudok segíteni, vagy valaki más!matyi02 írta:Hello mindenkinek !!!
Valaki véletlenül nem tanár mert attól lenne pár kérdésem.
Ha valaki az akkor az szoljon előre is köszönöm
Én valószínű csak leszek,de tedd fel nyugodtan a kérdést,hátha tudok segíteni, vagy valaki más!matyi02 írta:Hello mindenkinek !!!
Valaki véletlenül nem tanár mert attól lenne pár kérdésem.
Ha valaki az akkor az szoljon előre is köszönöm
Igazatok van és higyjétek el engem sem az bántott , hogy ezen az oldalon nem lehet politizálni( egyébként Tamással abban egyetértek, hogy ez nem pártpolitika volt,mégcsak nem is napi politika,inkább minket érintő nagyon fontos kérdések) ,hanem az bántott,h 5-el előttem kiírtátok,h törlés lesz, az előttem lévő 4-et nem töröltétek,pedig ugyanerről szólt,aztán az enyémet igen. Pedig csak Tamással kívántam polemizálni,akivel szinte semmiben nem értek egyet,de kétségtelenül vele lehet vitázni,hajlik a megegyezésre és egy úr. Na meg egy másik sráccal,aki viszont szvsz gyomorforgató dolgokat írt,amit nem tudtam szó nélkül hagyni. Sztem ha kapásból törlitek az összes hozzászólást,nem csak az enyémet,nem sértődött volna meg senki. Csak így úgy éreztem kicsit ellenem, vagyis főként az én markáns véleményem ellen ment a dolog!lionelmessi19 írta:Nem nyitunk topicot, ez egy FC. Barcelona szurkolói fórum.Ilúvatar írta:LM19!
az lenne a legjobb, ha Minden más kategóriában nyitnál egy Politikai célú topicot... oszt ott mehet a politizálás...
Tamás: Ez egy fórum a Barcelona szurkolóknak. És főként labdarúgással kapcsolatos témákhoz. Azért nyitottunk offtopicot, hogy ha nagyon mást akarnak megbeszélni, hát legyen egy-két ilyen jellegű részleg is.
Az viszont mindig is alapvető szabálya volt a fórumunknak, hogy politikai tartalmú hozzászólást nem tűrünk sehol.
Amennyiben van egy fórum, amelyet sok százan használnak, és azért tudnak használni, mert annak van egy szabályrendszere, és van aki azokat 'betartatja'. Amennyiben egy szabályt áthág valaki, mint jelent esetben, akkor az a kérdésem: min antidemokratikus azon, hogy törlünk, és figyelmeztetünk (esetleg szankcionálunk) ?