Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2008.11.03. 16:54:24

torrestoni írta:Te miről beszél mihhhiii. Az, hogy én kinek szurkolok (na de a kedvedért elárulom: Alo), még semmi köze nincs annak, amit mondtam. Ezt a nyilatkozatok és látottak alapján mondom, ezek tények, figyelj már oda, attól hogy extázisban vagy Lewis bajnoki címe miatt.

Maga Kubica nyilatkozta, hogy nem nagyon látta ki van előtte, sokkal gyorsabb volt, mint Hamilton és Vettel, s próbált hajtani, hátha összejön a harmadik hely. Minek ezt túlmagyarázni? Egyébként ha te vagy ott a versenyben, teljes káoszban, akkor nagyon érdekel, főleg ha nem is szimpatizálsz vele különösképpen, hogy megelőzöd-é, vagy sem Hamburgert.
Igen, ordító baromság volt, hogy azt írta sampon, vagy ki, hogy a "majom kisgyerek Kubica" mit csinált... Ennyi.
Egyébként korábban leírtam a véleményem a versennyel kapcsolatban, ajánlom azt figyelmedbe, s ne támadj, ha nincs alapod, inkább nézz (és akkor már láss is) nyitott szemmel, s ne légy olyan elfogult. Komolyan, jó magyarosan, miért kell mindenben a sz@rt látni, s ami jó, abba is belekötni, főleg, hogy a kedvenced nyerte az idei pontvadászatot... Agymenés.

Minden jót, béke...
Oda voltam figyelve mind a 2 szememmel (nyitva is volt és láttam is velük),eskü alatt vallom neked! :wink:
Az imént azt láttam,h Sanama leírt vmit Kubicáról,te meg lehurrogtad,h ne írjon baromságot.(Az nem volt odaírva,h a kismajom rész miatt róttad meg!AMI HOZZÁTESZEM VALÓBAN NAON NEM VOLT SZÉP!!!)Én meg adatokkal támasztottam alá,h tuliképp nem volt hülyeség,amit írt,mert lényegében halott ügye volt a lengyelnek a 3. hely össz.-ben,így dőreség volt tőle az a manőver.
Ha ott vok a mezőnyben Kubi helyében és igaz,h nem csípem a srácot valamint gyorsabb lennék,valszeg bemennék oda.De valszeg azért,h megszívassam,nem pedig a cirka totál sansztalan összetettre való tekintettel.Ebben sok a feltételezés,de kérdeztél én válaszoltam :wink: És most már valóban túl van dumálva a dolog...
Igazából én úgy veszem észre,h nem én támadok állandóan,hanem a pilótámat oltják rengetegen.És ne haragudjon meg senki,de ha tudom,megvédem,ha sántít a dolog v igazságtalan.Attól,h az én emberem lett VB még nem kell ráhagynom a támadásokat az emberekre,próbálom néha visszafordítani,hátha vkinek feltűnik,h van benne igazság is!Még ha ez pölö neked agymenés!De ennyi ilyen sztem belefér Mekis részről,ellenoldalról a soxorosa jön sztem :wink:

Vétel-vége!Szent a béke? :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.11.03. 16:45:44

kudu írta:http://s1.subirimagenes.com/imagen/1386 ... ton-f1.gif

érdekes kis animáció:D
Ilyet is csak azok csinálnak akik nem képesek elfogadni h Hamilton a világbajnok.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Marcelinho
Barça B

2008.11.03. 16:45:17

Tegnap óta próbálok napirendre térni a történtek felett... Most már talán megnyugodtam, ezért úgy döntöttem, belefogok, véleményem megfogalmazásába a tegnapi futammal és az egész évvel kapcsolatban.
(természetesen Ferraris vagyok :!: )

Tehát:

A szezonról:

Számomra felfoghatatlan, hogy sokan mire fel emlegetik szupertehetségként Lewis Hamiltont. Sok vélemény elhangzott miszerint Hamilton, a Mercedes megbízhatóságának köszönheti a győzelmét.
Én is ezt a véleményt osztanám. Egyedül ennek. Semmi másnak.
Egy cseppet sem jobb pilóta Hamilton mint Massa. Massa alatt többször megállt az autó, hibázott a csapat... :? Mindenki ismeri a történteket.
Tehát ki a jobb pilóta? :arrow: Felipe Massa
Csak egy ponttal szerzett kevesebbet, mint Hamilton, akinek szinte hibátlanul működött az autója az egész szezon során. A technika kevesebb esélyt adott neki a pontszerzésre, de így is majdnem sikerült...
Persze itt majd jönnek az okoskodók, miszerint ez egy technikai sport és ez bennt van a pakliban. Ám legyen. Hamilton a világbajnok, de nálam Massa a győztes.

Interlagos:

Egy igazi bajnok nem versenyezhet így, ahogy Hamilton tette. Ez nem méltó egy bajnokhoz, nem lehet rá büszke. Az ő autójával, egy biztos harmadik helyet hozni kellett volna. Nem lett volna méltóbb úgy ünnepelni egy világbajnoki aranyat, hogy a dobogóról locsolom a pezsgőt a csapatomra?
Ehelyett, az utolsó körökben megelőzi a mezőny legfiatalabb versenyzője (Sebastian :wink: ) aki (papiron) a mezőny harmadik leggyengébb autójával versenyez. És az utolsó kanyarokban azért kell imádkoznia, hogy a megelőzze a mezőny szintén nem kiemelkedő technikával versenyző Timo Glockot...
Nevetséges...
Teljesítményét elismerem, de mint sportember elöttem sokadszorra csúnyán levizsgázott...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.11.03. 16:38:20

LG írta: Amugy Hamillton apjának van önbizalma, 8x VB :lol:
:?: Hamilton nyer annyi vb-t :?:
Muhaha :lol: :lol: :lol:
Vetteltől, Alonsótól, és Massától nagyon sokat várok jövőre. (a Ferrari helyében azonnal lecsapnék Vettelre). Hamilton nagy nehezen kibrusztolta ezt a vb-t, és tulajdonképpen ennyi járt is neki. Durva lett volna kétszer az uccsó futamon elbukni a címet. De ennyi. Méghogy nyolcszor... :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.03. 16:37:44

Az ott Glock nem? :lol:
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.03. 16:33:46

Misi88 írta:Nem tudjátok, hogy Vettel elmegy? és Alonso tényleg megy a Ferrariba?

Vettelt szívesen látnám a BMW-nél, és a Ferrarinál is.....
Vettel marad, Alonso is valszeg 1 évet még legalább marad a Renault-nál. Valszeg jövőre lesz nagy kérdés a 2 pilóta sorsa.
mezeibela
Jugador del Barça

2008.11.03. 16:31:49

:lol: :lol: :lol:
m a d r i d i s t a .
kudu
Entrenador del Barça

2008.11.03. 16:30:51

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Misi88
Jugador del Barça

2008.11.03. 16:28:43

Nem tudjátok, hogy Vettel elmegy? és Alonso tényleg megy a Ferrariba?

Vettelt szívesen látnám a BMW-nél, és a Ferrarinál is.....
Kép

Csak a Rock, Csak a Metal, Csak a BARCA!!!!!!
ab1daL
Director del Fútbol

2008.11.03. 16:28:08

Hamiltont ennyi megtudta vezetni, és Vettelt meg nem akkor tényleg elmondhato h naon könnyen zavarba hozható a brit. :S
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
miihii
KHAL

2008.11.03. 16:26:07

LG írta:Viszont az meg hülyeség, h csak Kubica miatt előzte meg Vettel Hamillton-t. Nagyon jól ment esőben a kis német, gyorsabb volt mint Luis 1értelműen látszott. Wéber fassága volt az egészet Kubicára fogni, mostanában jobban idegesit a csávó, mint Gyula, képes irdatlan baromságokra. Erről a futamról sztem PALIK egyértelműen hiányzott, pont egy ilyen futamot kihagyott, ááá, nagyon kár :cry:
Nagyon rajta volt Hamin a német srác,az tuti,gyorsabbnak tűnt.De szerintem egyértelműen közrejátszott a lengyel manővere,megvezette az angolt...Innét kezdve meg fikció,h mi lett volna ha nincs Kubica.Még az is előfordulhatott volna,h Vettel a nagy lelkesedésében összeakad Lewissal és akkor keksz a VB-nek...
Palikot én is hiányoltam,számoltam vele,h beül az utolsó csörtére.De talán közrejátszott,h tavaly ő közvetítette a "döntőt",idén "leadta".Pedig mit művelt volna az utsó 3 körben!!!Hangja nem lenne ma az tuti :D (Anikó legnagyobb örömére :lol: )
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.03. 16:25:54

Te miről beszél mihhhiii. Az, hogy én kinek szurkolok (na de a kedvedért elárulom: Alo), még semmi köze nincs annak, amit mondtam. Ezt a nyilatkozatok és látottak alapján mondom, ezek tények, figyelj már oda, attól hogy extázisban vagy Lewis bajnoki címe miatt.

Maga Kubica nyilatkozta, hogy nem nagyon látta ki van előtte, sokkal gyorsabb volt, mint Hamilton és Vettel, s próbált hajtani, hátha összejön a harmadik hely. Minek ezt túlmagyarázni? Egyébként ha te vagy ott a versenyben, teljes káoszban, akkor nagyon érdekel, főleg ha nem is szimpatizálsz vele különösképpen, hogy megelőzöd-é, vagy sem Hamburgert.
Igen, ordító baromság volt, hogy azt írta sampon, vagy ki, hogy a "majom kisgyerek Kubica" mit csinált... Ennyi.
Egyébként korábban leírtam a véleményem a versennyel kapcsolatban, ajánlom azt figyelmedbe, s ne támadj, ha nincs alapod, inkább nézz (és akkor már láss is) nyitott szemmel, s ne légy olyan elfogult. Komolyan, jó magyarosan, miért kell mindenben a sz@rt látni, s ami jó, abba is belekötni, főleg, hogy a kedvenced nyerte az idei pontvadászatot... Agymenés.

Minden jót, béke...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.11.03. 16:36:23-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
ab1daL
Director del Fútbol

2008.11.03. 16:22:37

LG írta:Viszont az meg hülyeség, h csak Kubica miatt előzte meg Vettel Hamillton-t. Nagyon jól ment esőben a kis német, gyorsabb volt mint Luis 1értelműen látszott. Wéber fassága volt az egészet Kubicára fogni, mostanában jobban idegesit a csávó, mint Gyula, képes irdatlan baromságokra. Erről a futamról sztem PALIK egyértelműen hiányzott, pont egy ilyen futamot kihagyott, ááá, nagyon kár :cry:
Palik sztem ott volt a helyszínen. :D Az elmúlt tíz évből nyolcszor bajnokok lettünk, ilyenre csak a Ferrari volt képes. 8) Meg azért az édesapja Hamiltonnak ieneket mondott még tavaly h a fia 8x világbajnok lesz, azé ez. .......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2008.11.03. 16:26:43-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ab1daL
Director del Fútbol

2008.11.03. 16:21:01

Azért ilyet állitani h Kimi kiégett, ez sztem vicces. :D 1 év nem a legtökéletesebb. az eloző év ahol Kimi világbajnok lett, ott meg akkor azt mondhatnánk h Massa égett ki ennyi erővel. Télen felrázzák a finnet és ujra a régi lesz. Kubica meg vissza vette a körét, hány ilyet láttunk. pl. Hamilton is megelőzte Alonsot Fujiba amikor Alonso vezetett Hamilton meg az utolso körbe elozte meg. szal azt se értem. :D lényeg FORZA FERRARI & MASSA & KIMI

LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.03. 16:19:32

Viszont az meg hülyeség, h csak Kubica miatt előzte meg Vettel Hamillton-t. Nagyon jól ment esőben a kis német, gyorsabb volt mint Luis 1értelműen látszott. Wéber fassága volt az egészet Kubicára fogni, mostanában jobban idegesit a csávó, mint Gyula, képes irdatlan baromságokra. Erről a futamról sztem PALIK egyértelműen hiányzott, pont egy ilyen futamot kihagyott, ááá, nagyon kár :cry:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.03. 16:16:41

Sanama írta:Button,Webber,
Azért Webber és Button megrakná Lajost...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
miihii
KHAL

2008.11.03. 16:11:59

torrestoni írta:
Sanama írta:Kubicát sem értettem mit akart ott és ezzel Hamiltont zavarta meg egyértelműen.Jelzem tegnap nem jöttek olyan hsz-ek,hogy fiatal gyerek mjom visszavette a körét a semmiért.
Ne írj ordító baromságokat.
Egyrészt Hamilton 5. lett, innentől a vadászkutyát nem érdekli, hogy Kubica mit csinált. Persze kiindulva a korábban már tapasztalt "bírói bundázás, mindenki Lewis ellen", stb hangvételű megnyilvánulásokból, nem meglepő, hogy még most is ilyenekkel jönnek az emberek.

Maga Vettel is elmondta: az utolsó körökben teljes káosz volt a pályán az időjárás, s a boxkiállások miatt, ezt megspékelte a rossz látási viszonyok. Kubica pedig hajtott, mivel láthatóan gyorsabb volt Hamiltonnál, illetve küzdött az összetett 3. helyért, ami kis szerencsével meg is lett volna. Ennyi.
Másrészt Ssnki sem mondhatja komolyan, hogy Glock szándékosan csinálta, amit csinált, az is csoda, hogy ilyen körülmények között be tudta pontszerzőként fejezni a versenyt. Egyébként kb. ugyanazt tudta, mint Trulli, egy tizeddel még gyorsabb is volt az utolsó körben. Balszerencse, ennyi...

Az,h téged nem érdekel,nem jelenti azt,h senkit sem...Persze,ellenszurkernek nem volt gáz,h ott okoskodott a lengyel,hisz' Massa malmára hajtotta kis híján a vizet!Állati kivi lennék,h ha pölö a kis brazilnak vágott volna így be,és ezzel pozíciót veszít Felipe,most mi menne itt.Emberölés,gyilkosság,halál...
Az összetett 3. helyért hajtott,ami majdnem meglett?????Pfff... #-o
A 12. helyről legénykedett Hami előtt és a nagy hajtásban előre is jött egy egész helyet!!!Tehát 11!Még 3 embert kellett volna lenyomnia ahhoz az 1 ponthoz,amivel meglett volna az összetett dobogó!Miről beszélsz?A 8. Trulli lett 1:08.433 hátránnyal,a 9. Webber 1:19.666 Tehát csak itt van 11 mp különbség!És még ott volt Heidfeld előtte vhol 1 kör mínusszal.Kis szerencse kellett volna mi?Ja,h másfél kör alatt megelőz 4 játékost!!!Így már érdekesebb talán,h miért nem bírta ki azt a kicsit a 12. helyen,nem?
És cs azért mert nagybetűkkel oltod a másikat,nem tuti ,h ordenáré baromság,amit írt!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.03. 15:50:00

Glock megkockáztatta, és majdnem be is jött. Sőt, talán be is jött, mert még igy is 6-ik lett, valszeg ha kimegy, hátréb végez.
Amugy Hamillton apjának van önbizalma, 8x VB :lol:
miihii
KHAL

2008.11.03. 15:48:09

dekor írta:Én csak annyit akarok hozzáfűzni hogy örülök Hamilton győzelmének...mint Hamilton szimpatizáns. Engem csak az bánt hogy a legtöbb fórumozó itt nagyon elfogult, mindenért megtaláljátok a brittet, de érdekes hogy mi nem az ellenfelet szidjuk, hanem a kedvencünknek szurkolunk. Ne mondjátok hogy a 2 évből Hami nem érdemelt meg ennyit? Miért nem lehet rasszista megnyílvánulások nélkül szurkolni? Amikor Eto'o-t huhogták tapsoltatok? Mert én inkább együtt éreztem vele, és nem csak vele,hanem azokkal is akiket kevésbé szeretek... további értelmes hozzászólásokat...
Egyetértek!!!
A többségnél már átlépte azt a határvonalat Hami,ami után már nincs visszaút,mindenért kapni fog,ha van rajta sapka,ha nincs...Hozzáteszem,h sokan olyan dolgokat hoznak fel ellene állandóan,amik másnál is előfordultak,cs az el lett intézve,h ez autóverseny,benne van.Cs nem Lewistól,tőle a legundorítóbb dolog a földön :roll: Láttam idén mástól is kanyart levágni,kitessékelni a pályáról a másikat,agresszíven előzni,stb...Egy olyan dolog van emlékeim szerint,amit más nem tett meg az idei szezonban:az a Kimire való felfutás volt a boxban :oops: Minden más támadási felület nevetséges picit,mert ha másnál fordul elő (MÁRPEDIGLEN ELŐFORDUL BIZA) ,akkor semmi gond.Ja,meg persze nagyarcú...Na,ez legyen a legnagyobb baj :wink:
De ha ettől jobban alszotok,akkor majmozzátok,'csögözzétek,mindenkinek az értelmi képességeihez mérten! :twisted: Akinek nem inge...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.03. 15:44:55

Sanama írta:Kubicát sem értettem mit akart ott és ezzel Hamiltont zavarta meg egyértelműen.Jelzem tegnap nem jöttek olyan hsz-ek,hogy fiatal gyerek mjom visszavette a körét a semmiért.
Ne írj ordító baromságokat.
Egyrészt Hamilton 5. lett, innentől a vadászkutyát nem érdekli, hogy Kubica mit csinált. Persze kiindulva a korábban már tapasztalt "bírói bundázás, mindenki Lewis ellen", stb hangvételű megnyilvánulásokból, nem meglepő, hogy még most is ilyenekkel jönnek az emberek.

Maga Vettel is elmondta: az utolsó körökben teljes káosz volt a pályán az időjárás, s a boxkiállások miatt, ezt megspékelte a rossz látási viszonyok. Kubica pedig hajtott, mivel láthatóan gyorsabb volt Hamiltonnál, illetve küzdött az összetett 3. helyért, ami kis szerencsével meg is lett volna. Ennyi.
Másrészt Ssnki sem mondhatja komolyan, hogy Glock szándékosan csinálta, amit csinált, az is csoda, hogy ilyen körülmények között be tudta pontszerzőként fejezni a versenyt. Egyébként kb. ugyanazt tudta, mint Trulli, egy tizeddel még gyorsabb is volt az utolsó körben. Balszerencse, ennyi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.11.03. 15:48:29-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.03. 15:41:52

LG írta:
Sanama írta:
Viszont a Mclarcen-nek Kova helyett sürgősen hozni kéne valaki mást,mert az a srác rajtolni nem tud és Hamilton közelébe se ér,hogy védje..

SZÉP VOLT LEWIS!
Sztem meg jó, h egy ilyen másodpilóta van mellette. Ha egy erősebb pilótatársa lenne, aki nem engedte el volna mindig, hanem versenyzett volna vele, akkor lehet nincs VB...Tavaly is a McLaren elbukta a 2 pilótájuk rivalizálásán a VBt.
Nem úgy értettem,hogy egy olyan pilótát aki veszélyeztetné,hanem mondjuk egy kicsit kifelé menő embert,aki mutatott is vmit és láttuk,hogyha van alatt egy jó kocsi akkor teljesítmény is van nála.(Button,Rubens,Webber,Trulli)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.03. 15:39:49

Sanama írta:
Viszont a Mclarcen-nek Kova helyett sürgősen hozni kéne valaki mást,mert az a srác rajtolni nem tud és Hamilton közelébe se ér,hogy védje..

SZÉP VOLT LEWIS!
Sztem meg jó, h egy ilyen másodpilóta van mellette. Ha egy erősebb pilótatársa lenne, aki nem engedte el volna mindig, hanem versenyzett volna vele, akkor lehet nincs VB...Tavaly is a McLaren elbukta a 2 pilótájuk rivalizálásán a VBt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.03. 15:35:58

Amugy Kimi igyan megnyerte tavaly a világbajnokságot, de sztem már tavaly sem volt az igazi. Legalábbis mikor bemutatkozott, még egésszen más volt, sokkal több volt benne a tűz, sokkal agresszivebb volt, harapott, mint pl. idén Hamillton v. Massa. Ezt már a tavalyi szezonban sem lehetett sokszor látni tőle, végére összeszedte magát, annyi. Idén meg télleg csak 1-2 futamon láthattuk a régi Kimit. Nemtudom, h van-e visszaút innen, ha vmi folytán jövőre újra motivált lenne, lenne esélye még VB-t nyerni, amugy semmiképp.
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.03. 15:33:29

Áttekintve a tegnapiakat sok érzelem és gondolat átfutott rajtam,és gondolom még sokakon.
Először is, Lewis végig határon volt és nagyon spórolt,majdnem ez lett a veszte. De végül bejött 5.-nek, viszont Ha Glock bemegy kereket csrélni akkor biztos az 5. helye. Kubicát sem értettem mit akart ott és ezzel Hamiltont zavarta meg egyértelműen.Jelzem tegnap nem jöttek olyan hsz-ek,hogy fiatal gyerek mjom visszavette a körét a semmiért.

Massa-t sajnáltam a végén,mikor talán már a fülére mondták,hogy megvan és 15mp-vel később kiderült,hogy Lewisnak van meg. Elég nagy kudarc lehetett ez neki.

Szerintem a tavalyi után , és az idei teljesítménye alapján megérdemelte Hamilton,neki is voltak problémái,mint mindenki másnak.

Alonso megint dobogós,jövőre talán magára talál a Reanult is és küzdelembe is bleszólnak.

SZÉP VOLT LEWIS!
Válasz küldése