torrestoni írta:Te miről beszél mihhhiii. Az, hogy én kinek szurkolok (na de a kedvedért elárulom: Alo), még semmi köze nincs annak, amit mondtam. Ezt a nyilatkozatok és látottak alapján mondom, ezek tények, figyelj már oda, attól hogy extázisban vagy Lewis bajnoki címe miatt.
Maga Kubica nyilatkozta, hogy nem nagyon látta ki van előtte, sokkal gyorsabb volt, mint Hamilton és Vettel, s próbált hajtani, hátha összejön a harmadik hely. Minek ezt túlmagyarázni? Egyébként ha te vagy ott a versenyben, teljes káoszban, akkor nagyon érdekel, főleg ha nem is szimpatizálsz vele különösképpen, hogy megelőzöd-é, vagy sem Hamburgert.
Igen, ordító baromság volt, hogy azt írta sampon, vagy ki, hogy a "majom kisgyerek Kubica" mit csinált... Ennyi.
Egyébként korábban leírtam a véleményem a versennyel kapcsolatban, ajánlom azt figyelmedbe, s ne támadj, ha nincs alapod, inkább nézz (és akkor már láss is) nyitott szemmel, s ne légy olyan elfogult. Komolyan, jó magyarosan, miért kell mindenben a sz@rt látni, s ami jó, abba is belekötni, főleg, hogy a kedvenced nyerte az idei pontvadászatot... Agymenés.
Minden jót, béke...
Oda voltam figyelve mind a 2 szememmel (nyitva is volt és láttam is velük),eskü alatt vallom neked!
Az imént azt láttam,h Sanama leírt vmit Kubicáról,te meg lehurrogtad,h ne írjon baromságot.(Az nem volt odaírva,h a kismajom rész miatt róttad meg!AMI HOZZÁTESZEM VALÓBAN NAON NEM VOLT SZÉP!!!)Én meg adatokkal támasztottam alá,h tuliképp nem volt hülyeség,amit írt,mert lényegében halott ügye volt a lengyelnek a 3. hely össz.-ben,így dőreség volt tőle az a manőver.
Ha ott vok a mezőnyben Kubi helyében és igaz,h nem csípem a srácot valamint gyorsabb lennék,valszeg bemennék oda.De valszeg azért,h megszívassam,nem pedig a cirka totál sansztalan összetettre való tekintettel.Ebben sok a feltételezés,de kérdeztél én válaszoltam

És most már valóban túl van dumálva a dolog...
Igazából én úgy veszem észre,h nem én támadok állandóan,hanem a pilótámat oltják rengetegen.És ne haragudjon meg senki,de ha tudom,megvédem,ha sántít a dolog v igazságtalan.Attól,h az én emberem lett VB még nem kell ráhagynom a támadásokat az emberekre,próbálom néha visszafordítani,hátha vkinek feltűnik,h van benne igazság is!Még ha ez pölö neked agymenés!De ennyi ilyen sztem belefér Mekis részről,ellenoldalról a soxorosa jön sztem
Vétel-vége!Szent a béke?