Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
varnagykrisztian írta:Szia Victor_Valdes irtam neked egy privát üzit olvasd el!!!Köszi!!!
Háát, én nem vagyok ebben biztos, nekem a legjobban az jön be hogy: rövid passz-gyors tempó. Természetesen csak olyan csapatnál ahol a játékosok passzolásik készsége nem 10-es ...Titinho írta:Rövid passztenkl írta:Egy kérdés: a rövid passzos játékhoz a gyors vagy a lassú játék illik? (a játékban) Egyszer láttam kiírva, és lassúra emlékszem, de valahogy logikusabb lenne a gyors. Előre is köszilassú tempó
Hosszú passzgyors tempó
Rövid passznál nagyobb a labdabirtoklásod, jobban kontrollálod magát a játékot mondjuk a középpályán szépen háromszögeznek a kp-id, gyors hosszú passz pedig általában a gyors kontrákhoz, gyors széljátéknál jó.
Rövid passztenkl írta:Egy kérdés: a rövid passzos játékhoz a gyors vagy a lassú játék illik? (a játékban) Egyszer láttam kiírva, és lassúra emlékszem, de valahogy logikusabb lenne a gyors. Előre is köszi
kb. 1gb letöltve.szajko írta:A demo hány mb, és letöltsem-e vagy ráérek megvárni a teljes verziót?
Töltsd be az a Demo-mentést, amelyik bajnokságban szeretnél csapatot irányítani. Ott tudsz egy csapatot az idény feléig vezetni.abreu írta:Hello! Most töltöttem le az FM2009 stawberry demot. Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet vele játszani, mert olyan nincs h new game, csak olyan hogy load game. Segitsen vki lécci.![]()
![]()
torrestoni írta:Ennek ellenére a kulcsjátékosaim mintha porcelánból lennének
Meccs közben írja ki a statisztikánál.Victor_Valdes írta:Hol tudom megnézni, hogy mennyit futott egy playa?
Előre is köszi.
Háát, van ami működik van ami nem pl: nekem a 4-3-3 megy amit sokszor használtam, de a 4-4-2 gyémánt alakzat nem megy (nálam). A 4-5-1-et még nem próbáltam.kovinho írta: Most nekem is lenne egy kérdésem hozzád,
mégpedig az, hogy a 08-as taktika az működik a 09-es játékban is, illetve hogy megéri-e azt használni?
Köszi.
Pedig jó arcok vannak.Victor_Valdes írta:Tényleg, de rég jártam IRC-en.
Lejátszottam első bajnoki meccsem az Almería ellen. 4-1-el küldtem haza őket: Bojan, Messi 2, Toure szögletből ( úgy látszik itt is működik a szöglet taktikom) a másik oldalról pedig Negredo zörgette meg a hálót.
Szerk.: Csak én nem tudok szabadságra menni?
Tényleg, de rég jártam IRC-enkovinho írta: Köszi a biztatást!
Pontosan nem tudom nagyon behatárolni, mert általában úgy játszok (pont ezért szeretem egyébként az FM-et), hogy közben ide-oda nézelődök, fórumot nézek, ircre írogatok, + neten olvasok, és közben be van kapcsolva a játék. Szóval nem kell mindig a játékra figyelni.
Igen, csak fél évig.
Köszi a biztatást!Victor_Valdes írta:Hajrá Kovi!kovinho írta:...
Én első karrierem mindig Barcával kezdem.
Még egy kérdés tőled : Kb mennyi idő alatt játszottál 08-al végig egy szezont (mármint a játékidő mennyi volt kb)?
Nekem tetszik. Demoval csak fél évig lehet nyomulni ugye?
Hajrá Kovi!kovinho írta:Tűrhető a játék.
Asszem én is maradok a 2D-nél. Nem sok újítás van benne (vagyis eddig nem sokat láttam), de nekem mindegy, úgy is elszórakozok majd vele.
Totttenhamel kezdek, hátha nem bszom el úgy a szezonkezdetet, mint Juande kolléga.