Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már bocsi de azt nem a "Red Bull"(Torro Rosso FERRARI) érte el hanem Kubica zökkentette ki am meg te mit csinálnákl ha abban a helyzetben vagy h ha vmit elba$zol repülsz az élről ha a motor megadja magát szintúgy. Ezért ment tartalékon Hamilton.Persze h Sumi akkor is az első helyért ment mivel már 5-6 futammal a vége előtt nyert és nem volt am sem ellenfele mert szarok voltak.yasofix írta:Tegye össze a két kezét Hamilton hogy meglett neki, nem rajta múlt...Látszik rajta hogy nyomás alatt kizökken, megrémül. Még Vettel is megette.
Egy világbajnokot ne autózzon már körbe egy Red Bull. És ez a stratégia hogy behozzák ötödik helyre, unszimpatikus volt. Ismétlem önmagam: egy világbajnok ne arra hajazzon már, hogy ötödik legyen. Megérdemelte volna hogy ne ö nyerje!
Közben azért örüljünk a Real botlásának!
miihii ezzel arra célzott h Hamilton szidtátok emiatt de Kubicát nem kell mert ő nem Hamilton.Mihu írta:Erre most még azt sem tudom mondani hogy ha megkérhetlek akkor ne általánosíts, mert most a fórumon csak én állok ki Kubica mellett. És én meg ilyet nem írtam hogy mit embereskedik hogy visszavette a körét, úgyhogy.......miihii írta:
Ahha,most ez a helyzet.
Pár futammal ezelőtt amikor Hamilton vette vissza a körét a végén Alonsotól,akkor "a nagyképű fsz mit vergődik megint" c fejezet volt.
Akkor...Most már egy tök érthető dolog,mert ez Hami kárára történt/nem ő csinálta...
Hm
Erre most még azt sem tudom mondani hogy ha megkérhetlek akkor ne általánosíts, mert most a fórumon csak én állok ki Kubica mellett. És én meg ilyet nem írtam hogy mit embereskedik hogy visszavette a körét, úgyhogy.......miihii írta:
Ahha,most ez a helyzet.
Pár futammal ezelőtt amikor Hamilton vette vissza a körét a végén Alonsotól,akkor "a nagyképű fsz mit vergődik megint" c fejezet volt.
Akkor...Most már egy tök érthető dolog,mert ez Hami kárára történt/nem ő csinálta...
Hm
Én sem fogok veszekedni ezen a szép estén,csak...csababarca írta:Hát igen,és ez a szomorúmiihii írta: ATTÓL MÉG Ő AZ AKTUÁLIS VILÁGBAJNOK!!!EEEnnnyi!![]()
talán azért van minden felfújva,mivel ő vb címért harcolt aljas módszerekkel,Bourdes meg nem...mondjuk![]()
De én nem akarok veled veszekedni,mióta Schumi a Ferrarinál van azóta Ferraris vagyok...és amúgy sem csípem a mesterségesen felépített robotokatés a szememben az a brit gyerek az...főleg Eclestone nyilatkozatai után("jó lenne ha ő nyerne"..blabla)
Így van! Annak jóval többet köszönhet,mint a vezetői képességeinek. Massa a technikai,és csapat dolgok miatt nem tudta kihasználni az ép aktuális pályán mutatott fantasztikus teljesítményét. /Hungaroring,Szingapur többek között/Barcaforever írta:
Mondjuk ki:Az idei év a McLaren megbízhatóságán lett meg végül.
Milyen pechről beszélsz? Amikor megadja magát a motor mert a Ferrari rosszul gyártotta le vagy mert az egyik kezelő ráfekszik a gombra és kiengedi ez nem pech ez a Ferrari részéről való balfa$zság.ozsimiki írta: Hozzáteszem,h idén Massa hátát is nézte jópárszor, csak Brazil kollega pechjei miatt, nem lett belőle hátránya![]()
FORZA FERRARI!
Ahha,most ez a helyzet.Mihu írta:A szabályok nem tiltják azt, hogy nem lehet visszavenni a kört, ha az előtte haladó jóval lassabb. Csak feltartani nem lehet.bowlinggolyo írta:Úgy látszik a sors nem ismétli meg magát.Am meg azért lett ennyire izgalmas mert van egy Elton Kubica akinek nem tudom miért kellett a körét visszavennie és ezzel kizökkenteni Hamiltont a ritmusából. Megérdemli h csak 4. lett nyomorék.
Tegyük fel hogy Kubica tudott volna menni a kanyarokban 150-el, de Hamilton meg csak 100-al. Akkor Kubica várja meg míg felsorakozik mögé az egész mezőny, és 3 körön keresztül kövesse Hamiltont?
Mondjuk ki:Az idei év a McLaren megbízhatóságán lett meg végül.ozsimiki írta:EgyértelműRivaldo11 írta:Azért megnézném Vettelt jövőre egy vörös autóban...Szerintem hamilton a hátát nézné max.de vele várni kell,mert fiatal..pff, pedig már most összeszedettebben versenyez, mint Hamilton. Fejben nagyon ott van, amikor tud alkotni ,akkor ki is használja,és hozza amit kell.
Hozzáteszem,h idén Massa hátát is nézte jópárszor, csak Brazil kollega pechjei miatt, nem lett belőle hátránya![]()
FORZA FERRARI!
EgyértelműRivaldo11 írta:Azért megnézném Vettelt jövőre egy vörös autóban...Szerintem hamilton a hátát nézné max.
Mint ahogy írtam lentebb, nem tiltják a szabályok hogy valaki visszavegye a körét. Ha Hamilton csak 100-al tudott menni a kanyarokban, Kubica meg 150-el, akkor miért ne előzhette volna vissza? Várja meg 3 körön keresztül míg felsorakozik mögé az egész mezőny és beérnek a célba? Csak az nem szabályos, ha valaki feltartja a mögötte jövő, gyorsabb versenyzőt.bowlinggolyo írta: Mondjuk azt h szerencse amit kétlek, de mind1. Azért nem hinném h Massa lenne a Vb győztes ijen a sport egyszer fent egyszer lent.Nem hinném h Massa sokkal jobban megérdemelte volna a VB címet ugyan annyit teljesített mint Hamilton csak egyetlen ponttal kevesebbet. Ez van.
Am meg Vettelt nem zavarta meg annyira Kubica mint Hamiltont. Mivel Hamilton már megkezdte a kanyarra való felkészülést és úgy ment be elé Kubica és egy népmuvészeti cserépedény mivel semmi értelme nem volt visszavenni a körét így is úgy is 12. lett nem osztott nem szorzott. Am meg utána Hamilton nem tudta magát annyira összeszedni mint kellett volna ezért nem tudta visszaelőzni Vettelt és nem kellene őt annyira az egekbe emelni igaz kib jó pilóta azt is mondhatom h a 3. legjobb a mezőnyben,de semmi több.
Rem azért jövőre is ijen izgalmas lesz a vb, mert így van értelme f1-t nézni, nem úgy mint Sumi idején h mindig csak nyert és semmi izgalom.
Mondjuk azt h szerencse amit kétlek, de mind1. Azért nem hinném h Massa lenne a Vb győztes ijen a sport egyszer fent egyszer lent.Nem hinném h Massa sokkal jobban megérdemelte volna a VB címet ugyan annyit teljesített mint Hamilton csak egyetlen ponttal kevesebbet. Ez van.Messa írta:Túl szép lett volna... Nem akartam elhinni, mikor Massa átlépte a célvonalat... Tudtam, hogy a néger most sem veszíthet, megint szerencséje lesz. És nem érdekel, hogy a McLaren szurkolók megköveznek, akkor is szerencséje volt. kész.Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VBBarcaforever írta:100 méter.Értitek?100 méter.Ennyin múlott Felipe címe.100 méter.100 méter 100.
Szegény Felie neki kellett volna megnyernie.Az a fránya Hungaroring.
Vettel hatalmas pilóta lehet!!!!!
Nem,mert hülye lett volna, így volt sansza előrébb kerülni, és simán hozta is volna, ha nem kezd rá mégjobban az eső.Valbali írta:Abba persze senki sem gondol bele, hogyha Glock kijön esőgumiért, akkor már rég nincs miről beszélni, mert akkor Hamilton simán 5.