Már ne is haragudj, de ne hasonlítsuk már a Forma 1-et az aranylabdához...Danka00792 írta:Ez mekkora ökörség... 2008 világbajnoka Hamilton. Több pontot szerzett ennyi. Aranylabdát sem Messi fogja megnyerni CR ez van, bele kell törödni.Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VB
Pont.
Mondjuk azt h szerencse amit kétlek, de mind1. Azért nem hinném h Massa lenne a Vb győztes ijen a sport egyszer fent egyszer lent.Nem hinném h Massa sokkal jobban megérdemelte volna a VB címet ugyan annyit teljesített mint Hamilton csak egyetlen ponttal kevesebbet. Ez van.Messa írta:Túl szép lett volna... Nem akartam elhinni, mikor Massa átlépte a célvonalat... Tudtam, hogy a néger most sem veszíthet, megint szerencséje lesz. És nem érdekel, hogy a McLaren szurkolók megköveznek, akkor is szerencséje volt. kész.Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VBBarcaforever írta:100 méter.Értitek?100 méter.Ennyin múlott Felipe címe.100 méter.100 méter 100.
Szegény Felie neki kellett volna megnyernie.Az a fránya Hungaroring.
Vettel hatalmas pilóta lehet!!!!!
Már ne is haragudj, de ne hasonlítsuk már a Forma 1-et az aranylabdához...Danka00792 írta:Ez mekkora ökörség... 2008 világbajnoka Hamilton. Több pontot szerzett ennyi. Aranylabdát sem Messi fogja megnyerni CR ez van, bele kell törödni.Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VB
Pont.
Pont.
Pontosan. Ha nem kezd el esni 10 perccel a vége előtt az eső, akkor is Hamilton a világbajnok. Szóval nincs értelme a szerencséről beszélni vagy Glockot szidni. Illetve pont arra volt jó az eső, hogy ezekről beszélhessünk, és izgalmas legyen a versenylionelmessi19 írta:Én nem azt állítom, hogy Hamilton jobb volt ma mint Massa. Azt mondom hogy Massa a szerencséjének köszönhette hogy Hamilton végig pengeélen táncolt, aztán pedig Hamilton szintén azt, hogy Glockot még időben érték utol. Ha ő nem marad kint a sokkal lassabb kerekeken, akkor még izgalmak sincsenek a végén.
Los a maga pikírt, nyers módján sokunk gondolatát fejezte ki. És itt nem arról van szó, hogy Ferrarisok vagyunk. Aki nem szemellenzős, az látja, tudja miről beszélünk.mademan írta:azt megértem hogy nem hamiltonnal szurkoltál, de azt nem értem miért kell ekkora PARASZTNAK lenned!!! már bocsi!!!Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VB
én örülök hogy a srácnak bejött az élet! jó karrier, jó csaj (de még milyen jó) de gondolom neked ő sem jönne be mert nem teljesen fehér!!!
ez az igazán szánalmas!!!!!
Túl szép lett volna... Nem akartam elhinni, mikor Massa átlépte a célvonalat... Tudtam, hogy a néger most sem veszíthet, megint szerencséje lesz. És nem érdekel, hogy a McLaren szurkolók megköveznek, akkor is szerencséje volt. kész.Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VBBarcaforever írta:100 méter.Értitek?100 méter.Ennyin múlott Felipe címe.100 méter.100 méter 100.
Szegény Felie neki kellett volna megnyernie.Az a fránya Hungaroring.
Vettel hatalmas pilóta lehet!!!!!
Ami azt illeti, 97ben 6 évesen már sírtam, amikor Schumi elvesztette a dolgot Vilneuvvel szemben...ozsimiki írta:Már bocsi,nem tudom mióta nézel F1et,de ekkora marhaságotlionelmessi19 írta:Én nemtom hova borultok el.
Nemszeretem Hamiltont, és Massának szorítottam, de azért itt minden a szerencsén múlott, és Massa volt az akinek az esőkkel, Kubicával nagyobb mákja volt, mint Hamiltonnak Glockkal.![]()
Ennyi erővel Vettelt is kizökkentette mert őt is leelőzte, utána szabályba iktatták,h Vettelt nem előzheti le? erőből nem lett volna vébé, mert nem bírta ugyanolyan gumikon,egy mekivel leelőzni Vettelt.
azt megértem hogy nem hamiltonnal szurkoltál, de azt nem értem miért kell ekkora PARASZTNAK lenned!!! már bocsi!!!Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VB
Egyetértek veled azzal durvább képet mint akkor..... Nem baj a többiekkel együtt számomra is Massa a világbajnok.Marci írta:Az a legkeményebb szerintem hogy már ünnepeltek a ferrarisok, és úgy szóltak oda nekik, hogy mégsem.
Emberileg megérdemelte volna Massa, ki tudja, hogy lesz-e még egy ilyen esélye. Viszont ahogy mondjátok, hogy Hamilton nem volt idén az a kaliber, hát Massa sem emelkedett ki annyira a mezőnyből, hogy egyértelműen azt mondhassuk, hogy a teljesítménye alapján neki kellett volna nyernie.
Tavaly a sors a Ferrárival volt, idén nem.
láttam már jobbat is:) még a schumacher érábanBarcaforever írta:Egy dolgot pártatlanul kijelenthetünk.
Minden idők legizgalmasabb versenye volt.
Hát igen,és ez a szomorúmiihii írta: ATTÓL MÉG Ő AZ AKTUÁLIS VILÁGBAJNOK!!!EEEnnnyi!
Ez mekkora ökörség... 2008 világbajnoka Hamilton. Több pontot szerzett ennyi. Aranylabdát sem Messi fogja megnyerni CR ez van, bele kell törödni.Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VB