szajko írta:A demo hány mb, és letöltsem-e vagy ráérek megvárni a teljes verziót?
kb. 1gb letöltve.
Én is leszedtem, de nekem elsőre annyira nem nyerte el a tetszésemet. Egy kicsit zavar, hogy 2 év (FM07, FM08) után angolul kell nyomni a gémet, de majd csak megszokom. Majd elvileg december-január körül lesz hozzá magyar nyelv. Tudok angolul meg minden csak szokatlan így fm-ezni.
Az nem tetszik, hogy a taktikánál nem lehet a csatár mellé, a 16-oson belülre nyilazni a szélsőket, meg amúgy is a nyilazást eléggé eltolták benne, nem hogy könnyítettek ezen, hanem még nehezítették.

Még mindig nincs megoldva, hogy oda tedd a játékosodat ahová akarod. (a fifában, meg a pesben már évek óta működik, ide nem értem miért nem lehet betenni egy ilyet.

) A sajtótájékoztató az viszont tetszik, viszont már az elsőnél rájöttem, hogy óvatosan kell nyilatkozni, mert sokminden kiderülhet a csapatodról a világ felé.

Majd magyar nyelven azért biztos élvezhetőbb lesz ez is.
Van még egy-kettő újítás a játékban, de szerintem nem annyira lényegesek. Ide tartozik a 3D is, amit lehet, hogy még csak meg kell szokni és jó lesz az is. Ahogy olvasom egyébként a hsz-eket, (itt és az fmhungary-n is), azt vettem le, hogy elég sok bug van ebben a demóban, úgyhogy én nem is játszok most ezzel a demóval, inkább várok 2 hetet a teljesre, ott már nem hiszem, hogy ilyenek lesznek benne. De hát ki tudja...
Addig is folytatom a FM08-as karrieremet, ahol a Barcával a 2. évemben megnyertem az Európai Szuperkupát (Atletico ellen, 3-1), Klub VB (Urawa RD 4-0), Király-kupa (Real ellen hsz. után 1-0), és a Spanyol Bajnokságot (16 ponttal a 2. Real és 31 ponttal a 3. Valencia előtt). Megtaláltam ugye Messi és Silva beállításait, így Messi lett a gólkirályom 32 bajnokin 24 góllal (össz. 31-et lőtt) Silva 14 gól, 15 gólpassz. Az év végén kaptam egy új szerződést, amit nagy nehezen adtak meg nekem, ezen én besértődtem (pedig 155.000-s fizetést kínáltak), lemondtam és átültem a Liverpool kispadjára, ahol most takarítok a csapatban mint az állat: Torres, Gerrard, Mascherano, X. Alonso, Babel, Lucas, Carragher, Arbeola és Reina marad, többi mindenki megy.
Úgyhogy maradok még az 08-nál, majd a teljes verzióját leszedem a 09-nek és hátha megbarátkozok vele és remélem, nem lesz tele bug-gal, mert akkor én nem idegesítem magam, maradok a 08-nál amíg nem jön egy patch (vagy egy magyarosítás

).
Na ennyit akartam és jó játékot mindenkinek azért!
Peace.