Én ügyes voltam,és kivártam a felvételes cuccot, úgy,h meg se tudtam az eredményt
Massa

grt, hozta a kötelezőt, kettős győzelem kell,ill hogy Kimi Hami előtt végezzen, onnantól nem rajtuk múlik a dolog.
Konstruktőri cím nagyon zsebben van,legalább annyira mint Hami tavalyi vébéje, remélem nem úgy veszik el
Rajtnál rengeteg minden eldőlhet, Hamilton nem lehet egyszerűen agresszív, és ha tanult a múlt hibáiból nem is lesz az. Ha igen, akkor nagyon csúnyán is kijöhet belőle, persze be is jöhet...
Eső: ez se mind1, ha szakadni fog, és olyan körülmények lesznek, nem dönt sok mindenről a rajt,sőt semmiről sem.
Mihiii, Mihu vita:
Mihunak teljesen igaza van, itt több a Ferraris, de ez nem azt jelenti (ahogy mihiii is írta),h akkor mekiseknek kuss a nevük, csupán azt jelenti,h 7-3 arányban látják leírva,h Hamika a khötsög, nem Massa, vagy béna, vagy lúzer, vagy mákos, vagy egyszerűen nem kedvelt...ha fordított arány lenne tutira venném,h MASSa kapná így az ívet 7-3 arányban. Ez van,és ezt még mindig nem értitek meg.
És újból és újból kiakadtok, ezért írta szntem mihiii a Barca-Real hasonlatot. nem azért,h ti ne vitatkozzatok,és ne írhatok véleményeket.
Majd idővel csak olyan véleménnyel fogtok vitatkozni, ami nem sérti be a nézeteiteket ,és nem lesz akkor hasonló vita. Nehéz megállni, én csak tudom, mivel anno Schumi is kapta az ívet, de pár szigorúan leminősítő hszel nem is érdemes foglalkozni, és reagálni rá