Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is a képet van, h nem is nézem, csak halgatom. Az 1,5 óra felejthetelen élmény. Egy felüdülés. Ő tényleg egy istenpalesz77 írta:pontosan, ő egy isten, ilyen kommentár nincs még1, felejthetetlenG-Jay írta:Azért Horti bácsi féle német másodosztály közvetítések felejthetetlenek!
Szintén így éreztem.Gyurinho írta:(Lehet ,hogy rossz helyre írom de) engem rettentően idegesített a kommentátor....
Folyamatosan mikor a Barcának nem ment akkor (lehet ,hogy csak nekem) úgy tűnt mintha a realnak szurkolna vagy legalábbis nem objektíven közvetítene minden esetben.Ti ,hogy éreztétek?
Ha akarok egy jót röhögni és BundesligaII megy, midgik őt halgatompalesz77 írta:pontosan, ő egy isten, ilyen kommentár nincs még1, felejthetetlenG-Jay írta:Azért Horti bácsi féle német másodosztály közvetítések felejthetetlenek!
Demonhunter írta:SK-n szokott lenni egy "szakember" aki régebben játékos volt. Engem olyan szinten irritál hogy nem tudja kiejteni a szavakat! Mintha nem nyitná ki a száját vagy nemtom
Az a szürke pulcsis.CFirpo3 írta:Melyikre gondolsz? Mert itt nekem egyik sem új...lui1698 írta:SportKlubra MOST!
Az az új csávó kegyetlen.
Na de a "Csávi"-t se hagyjuk ki... Az is tud játszani az emberek idegeivel...CFirpo3 írta:De. Erről volt szó lentebb is. Ez van. Mindig ezzel stréberkedik, hogy ő tudja, hogy hogy kell kiejteni, de mégse tudja.bali 15 írta:Titeket nem idegesít az hogy BOZSAN-nak ejti? Tudom hogy így van katalánul de a Bojan-t már megszoktam.
Jól tudod! Másrészt meg mi volt a mai meccsen ez a "Ez mi volt tesó? /az egyik malagai játékos mutogatott asszem Henrynak/"Etooka írta:Nagy László,a Sportklub szakkomentátora:"...[bászketsz]..." illetve "...Ronaldinho és Deco eltávozott a Barcelonából..."
Tudtommal csak a halottak távoznak el...
De. Erről volt szó lentebb is. Ez van. Mindig ezzel stréberkedik, hogy ő tudja, hogy hogy kell kiejteni, de mégse tudja.bali 15 írta:Titeket nem idegesít az hogy BOZSAN-nak ejti? Tudom hogy így van katalánul de a Bojan-t már megszoktam.