Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt se tudod miről beszélek.Azt írtam édes drága barátom, hogy hiányzik Milito és tudom, hogy sérült, de a te kis agyad az én szövegem nem tudta felfogni ez nem az én hibám.Ilúvatar írta:
Melyik meccset nézel te, jezusuristen? Milito?jolvan, sztem zard be a barcas oldalt es keruld a forumot, mert eddig annyi okorseget irtal be ide h mar faj...
Melyik meccset nézel te, jezusuristen? Milito?szajko írta:Egyértelműen Piqué a leggyengébb láncszem amit művel néha-néha te jó isten Magyar Megye I-es szint.
Milito papa nagyon hiányzik.
Ezt kiről írtátok?vlxe írta:kellett is igazából egy ilyen ember a pályára. Vannak akik azért eléggé tartanak tőleIlúvatar írta:na! ő mindig morcosvlxe írta: heheigazad van
bár ha kell azért tud ő morcos is lenni a pályán
kellett is igazából egy ilyen ember a pályára. Vannak akik azért eléggé tartanak tőleIlúvatar írta:na! ő mindig morcosvlxe írta: heheigazad van
bár ha kell azért tud ő morcos is lenni a pályán
Én is bíztam benne, és valóban az utóbbi meccseken nagy tempóban közelíti savillai formáját. Csak idő kérdése volt, mikor indul be.Varga Tamás írta:Remélem, akik türelmetlenkedtek Dani Alvessel szemben, most már látják: nagy igazolása ő a nyárnak. Meccsről-meccsre jobb és jobb. Egy igazi zseni. Mint játékost, mindig is nagyra tartottam. És amióta idejött az emberi énje is szelidült.